תאונת עבודה

yael2221

New member
תאונת עבודה

לפני חודש מעדתי במקום העבודה וחבטתי את המצח והרקה והזרוע,לא קיבלתי כל עזרה רפואית באותו רגע,נכחו באירוע 2 אנשים זה היה ביום שישי,יום ראשון הלכתי לרופא עם נפיחות במקום שקיבל מכה וכאב,הרופא נתן לי 3 ימי מחלה שמתוכם ניצלתי רק אחד, כתבתי למחלקת כוח אדם מכתב המתאר את האירוע והם שלחו לי טפסים למלא כולל 250, היום לאחר חודש אמנם לא ביקרתי מאז רופא אך יש שרידים של כאב. רציתי לדעת האם הטפסים שמבקשים מימני למלא זה בגין אותו יום מחלה שנעדרתי מהעבודה או שיש לזה חשיבות נוספת? לא התכוונתי לעשות עיניין מי מה שקרה אבל בגלל שלפעמים אני מרגישה מיחושים במקום שקיבל מכה אני דואגת מה פשר הטפסים הלל? באחד הטפסים מבקשים חתימה של ההנהלה ,האם יש ממצב שיכולים לסרב לחתום? מנהל הסניף לא עבד באותו יום וכפי שאני מכירה אותו הוא לא לוקח שום אחריות על מה שקורה בסביבת העובדים האם רשאי לא לחתום?

מדובר בטופס הודעה על תאונת עבודה

שכדאי למלא אותו בהקדם על פי ההנחיות הרשומות כולל חלק המעביד. בתאונת עבודה שמדווחת למובסד לביטוח לאומי, יש כסוי למקרה ללא הגבלת זמן וניתן לתבוע בהמשך, אם יש תוצאות מוכחות הקושרות המחלה/נכות לתאונה. היות והתביעה היא מול הביטוח הלאומי, אין כל מניעה שהמעסיק שלך יסרב למלא את חלקו בטופס.

למעלה