תאורה במשרד - זקוק לעיצה

barnea e

New member
תאורה במשרד - זקוק לעיצה

שלום לכולם במסגרת שינויים בחברה בה אני עובד, עברתי חדר לחדר ללא חלון
התאורה בחדר מאוד חוורת, ומבוססת על פלורסנטים שעליהם כתוב F18W/840 Polylux XL. בחדר , שהינו בגודל של כ 3 מטר על 4 מטר ישנם ארבעה גופי תאורה, כאשר בכל גוף תאורה ארבע נורות מהסוג הנ"ל . באפשרותי לדרוש להחליף את הנורות לנורות מסוג אחר (ללא החלפת גופי התאורה) - לאיזה נורות כדאי להחליף כדי לקבל תאורה נעימה יותר לעבודה משרדית? האם כדאי להוסיף תאורה שאינה פלורסנטית, ואם כן - איזו תאורה הייתם ממליצים. תודה אייל

רז חשמל

New member
תאורה במשרד

אני ממליץ להחליף את הנורות לנורות מסוג לומילוקס של חברת אוסרם ובנוסף להחליף את כל הסטרטרים של אוסרם.

RMS

New member
לדעתי עדיף Energy Saver

לבן לבן לבן וחזק חזק חזק וחסכוני פה.

רז חשמל

New member
נורות EL

נורות EL הן נורות פלורסנטיות שמחליפות נורות ליבון ! הנורות שמותקנות כרגע במשרד הן כבר פלורסנטיות.

מאגר

New member
בו נאמור כי הפרסום שלך לא במקום

כי מדובר בתאורה במשרד שבו ישנם גופים פרבוליים תוצרת כזו או אחרת בעלי 4 נורות 18W ואיש אינו מתכוון לשנות את התאורה הזו עכשיו אלה להוסיף או לתקן את המצב הקיים. ראשית יש לנקות את הלוברים הפרבוליים ולראות האן הפ מונים לכיוון הנכון שתיים יש לעשות את מה שהימליך רז שלישית צריך לבדוק את האפשרות להוספת עוד גוף תאורה אושניים אם זו תיקרה אקוסטית שלוש אפשר להשתמש במנורת שולחן עם נורת PL 18 נקודתית והיא טובה ולא מחממת בהצלחה

barnea e

New member
ישנם מספר גוונים - |עזרה איזה עדיף?

תודה על העזרה. הבנתי שישנם מספר סוגי נורות מהסוג שרז המליץ עליו, והן שונות בגוון שלהן. האם לבחור: daylight, cool-white, warm-white או שילוב שלהם? תודה אייל

barnea e

New member
יש שלושה- איזה שילוב לבחור?

בחדר כאמור 4 גופי תאורה, ובכל גוף 4 נורות.

barnea e

New member
מצטער על הבורות - אבל בכל זאת

אני מבין שההמלצה היא לחלק 50-50 בין שני סוגים. הבעיה היא שנאמר לי שישנם שלושה סוגים של נורות: daylight, cool-white, warm-white. אילו לבחור?

למעלה