תאורה ב-T3

airbrush 67

New member
תאורה ב-T3

שלום מי יודע אייך אני יכול להגביר את התאורה ב-T3 אני חיפשתי במועדפים וכו..ולא מצאתי. מי יכול להגיד לי שלב אחרי שלב אייך אני מבצע זאת. ועוד דבר אני מחפש לינק RSS לפקקי תנועה שיהיה לו תמיכהשל עברית בתוכנת QUIKNEWS בטראו 680 תודה רבה

Powerball

New member
הגברת תאורה / הבהרת מסך ב T3 ...

אם אתה מתכוון להבהרת המסך- הקש על השעה בשורת האייקונים שבתחתית המסך. יפתח חלון ובו פס גלילה השולט על בהירות המסך. הסט את הסמן ימינה והמסך יבהיר בהצלחה

Powerball

New member
הבהרת המסך ב T3

אם אתה מתכוון להבהרת המסך- הקש על השעה בשורת האייקונים שבתחתית המסך. יפתח חלון ובו פס גלילה השולט על בהירות המסך. הסט את הסמן ימינה והמסך יבהיר בהצלחה

אחשל

New member
נצל"ש - חיבור T3 ב-BT לנוקיה 6021

שלום לפורום המכובד
, נפל לידי T3 שככל הנראה לא נעשה בו שימוש מעולם. איך אפשר להוסיף מכשיר טלפון נוספים לרשימת המכשירים שהפאלם מכיר
כרגע יש ברשימה רק שני מכשירים של נוקיה, ושניהם "פג תוקף", שאפילו האתר של אורנג' לא מכיר (3650, 6310i). ה-T מזהה את חיברה- BT של הסלולארי שלי, אבל לא מצליח לזהות סוג מכשיר. בנוסף, בנסיון להגדיר את החיבור, הסלולארי מבקש "קוד הפעלה" בן 16 ספרות - למישהו יש מושג במה מדובר

udifpalm

New member
באופן עקרוני

ניתן לחבר כל טלפון לפאלם עם ההגדרות המתאימות. מצד שני, לפעמים צריך להכניס כל מיני הגדרות באורך הגלות (שיהיו מוכרות מאד לכל מי שזוכר את תקופת המודמים עם סט פקודות ה- AT). ישנה תוכנה בשם Mobile High Speed שאמורה לעשות את החיים קלים יותר, אבל היא תוכנה מסחרית. יש לה גרסת דמו, אז תוכל לנסות אותה ולראות אם היא בכלל מתאימה. ה- 6021 עצמו לא מופיע שם, אבל אולי זה יעבוד תחת דגם אחר של נוקיה http://www.novamedia.de/e_pages/e_produkte_palm_mhs.html ניתן למצוא אותה למכירה גם בפאלם-גיר וכו'.

aharonof

New member
נצל"ש - בעיה עם הכיול של T3 בתחתית המסך

אני יודע שיש בעיה ידועה עם הכיול בתחתית המסך של T3 עכשיו זה הגיע גם אלי. מישהו יודע אם יש לזה פיתרון? לחלופין, הבעיה הופיעה מיד אחרי שביצעתי כיול (אחרי שהמון זמן לא עשיתי כיול - פשוט הכל היה בסדר :) אולי מישהו יודע באיזה קובץ על הפאלם נשמרות ההגדרות של הכיול, כך שאני אוכל לשחזר אותו כמה ימים אחורה ואולי זה יפתור את הבעיה תודה ולילה טוב לכל הינשופים שעדיין ערים בשעה כזו

למעלה