תאורה שקועה

benelis

New member
תאורה שקועה

איזה סוג תאורה חזקה ויעילה כדאי להתקין במעבדה 4X4 בתקרה אקוסטית כאשר מדובר על תאורה שקועה

asher40

New member
תאורה בתקרה אקוסטית...

שלום לך , יש את גופי התאורה הפרבולים 60/60 או 60 /59 בתיאום עם איש הגבס שמתקין את התקרה. לגופי תאורה אלה יש שני סוגים של רפלקטורים "מט" ו"מבריק" ,בד"כ מומלץ ה"מט". יש לציין כי יש פערי מחירים של 100% בין שני סוגים הפשוט כ 150 ש"ח+מע"מ והשני כ 300 ש"ח +מע"מ.יש הבדל בטיב היצור של הגופים ,אך חשמלאי מקצועי שיתקין אותם בעדינות ומקצועיות לא יתן להבדל "לשחק תפקיד". יש את ההבדל בסוגי הנורה הפלורסנטית C.L ,W.L ,D.L אור צהוב (חם) אור לבן ואור ביניים .כל סוג נורה מיועד להארה מסוג אחר.למעבדה הייתי ממליץ על האור הלבן. מקווה שעזרתי ,אשר.

doram44

New member
כדאי לדבר עם דני קלינה מגעש על

הרפלקטורים סוגים ומשמעותם מבחינת מסירת האור ,איכות ,עמידות , חיסכון ועוד..

מאגר

New member
תאורה שקוע למעבדה

למעבדה בגודל של 4X4 רצוי מאוד להשתמש בתאורה של גופי תאורה פרבוליים עם לובר גלי מט עם נורות 4X18W DL . אם תשלח סקיצה של החדר וצורת הרהוט שתהיה בו אפשר יהיה ליעץ לך בקלות יתר מה לעשות שם ואם תכתוב מה כמות האור הרצויה לך יהיה עוד יותר קל בהצלחה. דורון ט

Ohad18

New member
כדאי לשים לב לסוג התיקרה

אינצ'ית או סנטימטרית כי הגודל שלהן אינו זהה, ולפיכך להזמין גופים. חשמלאי שאני מכיר שעבר קורס בתאורה, אמר לי שבמקומות כמו משרדים, מעבדות וכד', שהעין צריכה להיות מרוכזת, מומלץ לשים חלק מהמנורות לבנות (Daylight) וחלק צהובות (Coolwhite). (למרות שזה יכול להראות מכוער בהחלט) כמובן שזה ממש על קצה המזלג, מומלץ להוועץ במישהו שמבין בתאורה.

למעלה