תאוריה חדשה.....תבדקו אותה .......

תאוריה חדשה.....תבדקו אותה .......

מצאתי שיטה שטוענת שהאות הראשונה של השם הפרטי שלנו באנגלית, יכולה ללמד הרבה על איך שאנחנו במיטה. את האמת בהתחלה לא האמנתי... אבל אחרי שקראתי אותה ונתתי אותה לכמה מחבריי... הסתבר לי ולהם שיש בזה משהו.... והנה הפירוש לכל אות והסקס שלה..תקראו ותשפטו בעצמכם... העיקר תהנו!!! ======================================================== A-טיפוסים של תכלס ואקשן.אין לכם סבלנות לפלרטטנות,ולמשחקי הפיתוי. הצרכים הפיזיים שלכם חשובים לכם מאוד,אתם מימיים ומלאי תשוקה והרבה יותר הרפתקניים ממה שאפשר לדמיין עליכם. ------------------------------------------------------------------- B-אתם אוהבים להתפנק ולקבל תשומת לב,אתם יודעים גם לפנק.אתם שומרים של הפרטיות שלכם,אתם מסוגלים לשלוט בתשוקה ויכולים ךהתנזר מסקס לתקופה. ------------------------------------------------------------------- C-חשוב לכם להנת מקירבה,אתם מיניים וחושניים,אבל מוכרחים להיות מסוגלים לדבר עם בני הזוג לפני,ואחרי ובזמן שאתם עושים את זה. ------------------------------------------------------------------- D-כשאתם מחליטים שאתם רוצים משהו,אתם לא מוותרים עד שאתם משיגים אותו. אתם מיניים מאוד,מלאי תשוקה,אבל לפמעיים גם קנאים.אתם נהנים מסקס. ובעלי ראש פתוח. ------------------------------------------------------------------- E-אתם אוהבים לדבר,ובני הזוג חייבים לגרות אותכם אינטלקטואלית.אתם שונאים מתחים,אבל ויכוח לוהט מידי פעם מדליק אותכם.האתגר שבחיזור מלהיב אתכם. ------------------------------------------------------------------- F-אתם רומנטיקנים נשמה.אתם נדיבים,חושניים,ובעלי תשוקה.אתם פלרטטנים, אבל כשאתם נכנסים לקשר רציני אתם יודעים להיות נאמנים ומחויבים. ------------------------------------------------------------------- G-אתם בררנים!אתם דורשים שלמות מכם ומבני הזוג.אתם יודעים לגרות ולהדליק ,קל לכם יותר לתקשר מינית מאשר רעגשית. ------------------------------------------------------------------- H-אתם מחפשים בני זוג שיתאימו לימוי שלכם.עד שטאתם נותנים את הלב אתם עלולים להיות קצת קרירים מינית,אבל כשאתם כבר בעניין אתם מאהבים נדיבים,רגישים,וסבלניים. ------------------------------------------------------------------- I-אתם ממש זקוקים להיות נאהבים,אתם מחפשים בני זוג למיטה שיודעים מה הם עושים,אבל שמוכנים להיות גם המורים.אתם הרפתקנים ומשתעממים בקלות. ------------------------------------------------------------------- J-אתם רומנטיים מאוד,אתם מוכנים לקחת צאנסים ולנסות בני זוג או הרתקאות חדשות במיטה(העישר שזה יעשה בטעם טוב). ------------------------------------------------------------------- K-אתם ממש...מממש..ממש... נפלאים במיטה!!!! ------------------------------------------------------------------- L-רומנטיים מאוד,נמשכים תמיד לאנשים עם בעיות.אתם מלאי תשוקה ונדלקים בקלות מסרטים ופנטזיות,אבל מעדיפים לשמור את זה לעצמכם. ------------------------------------------------------------------- M-אתם רגשנים.כמישהו מוצא חן בעינכם,אתם ממש בולעים אותו,אתם מוכנים לנסות הכל והאנרגיה המינית שלכם אף פעם לא נגמרת. ------------------------------------------------------------------- N-חשבתם שאין לכם כבר על מה לעבוד,אז תמיד יש עוד על מה לעבוד!! ------------------------------------------------------------------- O-אתם מתעניינים מאוד במין,אתם אוהבים מאוד מין.אתם מאהבים לוהטים, מיניים ורגישים. ------------------------------------------------------------------- P-אתם מודעים מאוד לעצמכם,ומחפשים בני זוג שעושים רושם טוב,ונראים טוב. אתם משוחררים מינית,אוהבים לפלרטט,אוהבים לנגוע ולהרגיש,ומוכנים תמיד לנסות דברים חדשים. ------------------------------------------------------------------- Q-אתם צריכים עוד ועוד גירויים,אתם מאהבים/ות נלהבים ביותר,האנרגיה המינית שלכם מדהימה,ולבני הזוג שלכם קשה לעמוד בקצב שלכם,וכדי להשאיר אותכם מעונינים,בני הזוג צריכים לתדלק אותכם בהרבה תשומת לב. ------------------------------------------------------------------- R-אתם טיפוסים של תכלסףשכל וחוש הומור מדליקים אותכם יותר מגוף טוב, אבל סקס ומשיכה מינית הם חלק חשוב אצלכם במערכת יחסים.אתם לפעמיים תובעניים במיטה,אבל מוכנים להדריך וללמד. ------------------------------------------------------------------- S-אתם סקסיים מאוד,חושניים ומלאי להט,וחבל שאתם לא מרשים לעצמכם לבטא את זה,אתם קצת עצורים וביישנים,אתם מכירים את כל הטריקים, מוכנים לשחק את כל המשחקים ומתייחסים ברצינות לכל מה שקשור לסקס. ------------------------------------------------------------------- T-אתם אוהבים דרמות,אז אתם עושים סערות ביחסים שלכם,כדי להנות מהמתח. ------------------------------------------------------------------ U-הדחפיים המיניים שלכם חזקים מאוד וחשוב לכם לממש אותם,אבל כשאתם כבר במיטה,אתם יודעים להיות קשובים גם לצרכים של בני הזוג. ------------------------------------------------------------------- V-אתם צריכים את החופש שלכם,ואת ההתרגשויות,אתם לא נותנים את עצמכם בקלות נמשכים לאנשים מיוחדים,פער גילים לא מטריד אותכם,ויש לכם העדפה ליחסים שיש בהם סכנה מסוימת או פוטנציאל לבעיות. ------------------------------------------------------------------- W-אין דבר שלא תסכימו לעשות למען בני זוגכם במיטה,לא אוהבים לשמוע לא כתשובה. ------------------------------------------------------------------- X-אתם משתעמיים בקלות וזקוקים לגירויים תמידים.אין לכם בעיה לנהל כמה מערכות יחסים באותו הזמן.ואתם מאלה שתמיד קורים להם דברים מדהימים במיטה!! ------------------------------------------------------------------ Y-אתם סקסיים מאוד,וחושניים מאוד,אבל מאוד צריכים לעשות את הדברים בדרך שלכם.אתם נהנים ממגע,מסוגלים להנות שעה מחיבוקים,מליטופים,ומנשיקות. ------------------------------------------------------------------- Z-אתם יכולים להיות מאוד סקסיים ומאוד חושניים,אבל אם משהו מטריד אתכם אתם פשוט לא מסוגלים להנות.אתם יודעים גם להיות רומנטיים ומאוד מעניקים,אבל אתם לעולם לעולםםם לא תוותרו על השליטה שלכם. ====================================================================== -ה ס ו ף - *מתוקים ומתוקות שלי,מקווה שנהנתם מהתאוריה החדשה ושמצאתם בה את מידת הסקס שלכם* הכי חשוב שיהיה לכם הרבה סקס ,והכי חשוב סקס טוב.. ממני חוקרת פרטית

ואוווווו......

מאיפה את לקחת את זה חוקרת? זה פשוט מדהים. (וגם נכון עבורי) - T את מכירה שם של מישהו שמתחיל באות X (לא מדבר על אנשים סיניים) היה גם כן פעם בידיעות חיפה, התאמה מינית במיטה בין כל המזלות. זה יותר מדי ארוך עבורי להעתיק את זה, אבל גם זה היה יפה.

להולדן........

אני שמחה שאהבה והתלהבת. גם כשאני ניתקלתי בזה וקראתי את זה התלהבתייייי... טבלה כזאת צריכה להיות אצל כל גבר ואישה.. מצאתי את הדף הזה אצלי,אנ לא זוכרת בדיוק מהיכן. אני חוקרת סקס וימשיך לחקור על כל משמעות הסקס... נ.ב:גם לי יש את הטבלה והתאמה מינית בין מזלות. היא ארוכה מאודדדדד אבל היא אצלי במידה ותרצה משם משהו.. דרך אגב אני לא מכירה אף אחד עם השם X סורייייייי שיהיה לך ערב מקסים מדהים וכחלחל חוקרת

כחלחל?

המתקפה עליי בפורום 20 פלוס, הולך להרוס אותי.....והמחשב האיטי שלי לא מאפשר לי להגן על עצמי בצורה נורמלית...ובכלל סקס זה הרבה יותר כיף לדבר על זה מאשר בפורום 20 פלוס :) כחלחל? הממ......טוב, אולי קצת. עד כמה רצינית את בחקירת סקס? האם כל חייך מבוססים סביב סקס? האם את בודקת גברים, טכניקות, ואת סודות האהבה 24 שעות ביממה ?

סוהרת

New member
חוקרתתתתתתתת מאמית

כרגיל דבר ראשון מחפשת את ההודעות שלך ושוב לא מתאכזבת ממיתתתתתתתת יפה את משהוא מיוחד (זה עדיין לא נותן אישור לעשות לי קוקו באי סי חחחחחחחחח) בכל מקרה בדקתי את התאוריה וזה בול תבדקי לי גם על התאמה בין סרטן לקשת ממיתתתתתתתתתתתתת אוהבת סי

לסוהרת המתוקיתתתתתתתת

פששששש לראות אותך פה זה דיי נדיר.. אבל כייף אפילו אחלה . אני שמחה שאת אוהבת אותי, ואת מה שאני כותבת:) ואני חושבת שזה כן נותן לי זכות..לעשות לך קוקו.... מתוקית אני יבדוק לך סרטן וקשת רק תגידי לי מי הקשת ומי הסרטן-בין גבר לאישה זה שני דברים שונים. אבל זה מזכיר לי נשכחות השילוב הזה............. אני יכולה גם לבדוק לך טוב טוב את האופי של בן זוגך, זה שהצליח לכבוש את ליבך!!! תאוריה נכונה וצודקת,שהיא תהייה בכיסך כמו הספר טלפונים,, חחחחחחח אוהבת .. ממני החוקרת הכי יפה

סוהרת

New member
פששששששש?

אוקיי יש לך אישור לקוקו אחד אני סרטן הוא קשת מחכההההההההההה

למעלה