תאוריה לגבי העונות

gill142

New member
תאוריה לגבי העונות

לדעתי מה שקרה זה ככה: לפני יציאת המשחקים אדום וכחול המקוריים הראשונים, נוצרו לפחות 300 פוקימונים נראה לי, מתוכם רק 151 הוכנסו למשחקים. עכשיו, לפני העונה הראשונה בטלויזיה צויירו עוד פוקימונים כך שבטח היו לפחות 500, מתוכם 151 של המשחקים הוכנסו לעונה ראשונה, אך כבר בפרק הראשון של העונה הדגישו לנו היוצרים המקוריים שיש עוד פוקימונים ויהיה המשך, בעונה ה-2 (תפוז) מתגלה לנו מריל ונראה לי שגם עוד כמה מג'וטו, בסרט הראשון, בחופשת הקיץ של פיקאצ'ו מופיעים גם שוב מריל והפעם גם סנאבול, ובמצבע ההצלה של פיקאצ'ו שלפני הסרט השני מופיעים אלקיד, בלוסום, ועוד כמה ששכחתי. אחרי זה באה עונת ג'וטו ועונת אלופי ג'וטו וגביע המסטר שבהם הפוקימונים שלא נכנסו ל2 עונות ראשונות הגיעו. עכשיו, שאר הפוקימונים שנותרו (בערך מאה ומשהו), חלקם נשמרו וחלקם נזרקו כי לא היו מספיק טובים. בעונות רביעית-חמישית בערך החליטו TV TOKYO לעשות עוד עונה עם פוקימונים ואזור חדש, אז לקחו את הטובים שנשארו וציירו עוד פוקימונים לדור שלישי ואז הפוקימונים הללו נכנסו לעונה הזו. כיום עוד עובדים כדי להוסיף פוקימונים לדור רביעי (גונבה לדוגמה הוא מהדור הזה) והם יהיו בטח בעונה השמינית שתהיה. אז זו התאוריה שלי, תנו תגובות בבקשה.

Houndour

New member
../images/Emo31.gif ../images/Emo79.gif

תחילה הומצאו 151 פוקימונים למשחקים הראשונים והם אלה שהופיעו בעונה הראשונה. שמו את הו-או בפרק הראשון כדי להשאיר אופציה פתוחה לפוקימונים שלא היו קיימים במשחקים. לכן אפילו לא הראו אותו בברור כי הם בעצמם לא ידעו איך הוא יראה. לאחר מכן הוציאו גרסאות חדשות של משחקים עם עוד 100 פוקימונים חדשים, שמהם הדליפו טיפה לשני הסרטים הראשונים, והרבה לעונות 3-5. ואז המציאו עוד דור של משחקים עם 135 פוקימונים חדשים לעונות הבאות. פשוט כך. המציאו דור פוקימונים למשחקים, ומשם לסדרה. אם מלכתחילה היו ממציאים איזה 500, היו מכניסים את כולם למשחק ולסדרה כדור אחד.. זה שבכל עונה מתווספים הרבה חדשים, מראה על הספונטניות שלא המציאו את כולם מראש אלא כל פעם ממציאים עוד דור שמתווסף לעונות הבאות. זה גם מופיע בסדרה בצורה כזאת גרועה ונמתחת שברור שכך הדבר..

למעלה