Aranel Nenharma
Well-known member
תאוריה לגבי רפונזל/ אמה
אז יצא לי לחשוב על זה הרבה ויש לי תאורייה שהייתי שמחה לחלוק איתכם ולשמוע את דעתכם.
סיפור רפונזל לא מייוצג בסדרה (הפרק העלוב עם דייויד והנסיכה במגדל לא נחשב)
אז חשבתי לי שאולי אמה היא בעצם רפונזל.
תחשבו על זה... שתיהן הופרדו מההורים שלהם בתור תינוקת ולא ידעו מה הזהות האמתית שלהם עד יום הולדת משמעותי(אצל רפונזל 18 כשהיא הלכה לראות את האורות העפים ואצל אמה 28 כשהנרי מצא אותה)
שתיהן מתאהבות בגבר שמציג אותו בשם אחד (ניל/ פליין ריידר) אך בפועל שמם הוא אחר (ביליפייר/יוג'ין)
שתי הגברים הם בעצם גנבים עם לב טוב ורחב.
לשתי הנשים יש כוחו קסם(אמה כוח הטוב ורפונזל השיער שלה)
נכון זה תאורייה קלושה ובטח הכותבים לא חשבו על זה ואני מקווה שבהמשך נראה ייצוג טוב לרפונזל כי היא הנסיכה האהובה עלי ובין הסרטים הטובים יותר (כן פלונטר הרבה יותר טוב מפרוזן)
ובואו נודה באמת פליין ריידר������
אז יצא לי לחשוב על זה הרבה ויש לי תאורייה שהייתי שמחה לחלוק איתכם ולשמוע את דעתכם.
סיפור רפונזל לא מייוצג בסדרה (הפרק העלוב עם דייויד והנסיכה במגדל לא נחשב)
אז חשבתי לי שאולי אמה היא בעצם רפונזל.
תחשבו על זה... שתיהן הופרדו מההורים שלהם בתור תינוקת ולא ידעו מה הזהות האמתית שלהם עד יום הולדת משמעותי(אצל רפונזל 18 כשהיא הלכה לראות את האורות העפים ואצל אמה 28 כשהנרי מצא אותה)
שתיהן מתאהבות בגבר שמציג אותו בשם אחד (ניל/ פליין ריידר) אך בפועל שמם הוא אחר (ביליפייר/יוג'ין)
שתי הגברים הם בעצם גנבים עם לב טוב ורחב.
לשתי הנשים יש כוחו קסם(אמה כוח הטוב ורפונזל השיער שלה)
נכון זה תאורייה קלושה ובטח הכותבים לא חשבו על זה ואני מקווה שבהמשך נראה ייצוג טוב לרפונזל כי היא הנסיכה האהובה עלי ובין הסרטים הטובים יותר (כן פלונטר הרבה יותר טוב מפרוזן)
ובואו נודה באמת פליין ריידר������