תאוריה למתחילים בפסנתר

amiros

New member
תאוריה למתחילים בפסנתר

שלום לכולם, אני לומד פסנתר כבר שנה וחצי. יש לי מורה רוסיה - מצויינת מאוד ! רק מה, כל פעם שאנחנו עוברים על חומר תאורטי - אני מרגיש תקוע. אני יכול להניח שבגלל שקשה לה להתבטא - אז חלק מההסברים יוצאים מתוסבכים ולא מובנים. מישהו יכול להמליץ אולי (באם קיים בכלל) על ספר תאורטי בעברית שמסביר את התורה המסובכת הזו בפשטות. או לסירוגין קורס שמלמד תאורייה בלבד. אני רק רוצה לציין, שלפניה היתה לי מורה (צברית) גם כן טובה..ואיתה החומר התאורטי זרם יפה. תודה על תשומת הלב אמיר :)

dana19il

New member
תשובה

אם אתה לומד בקונסרבטוריון - יש כיתת תיאוריה. אם אתה לומד באופן פרטי - תבקש מהמורה לפסנתר שלך שתיתן לך שעה בשבוע שיעור תאוריה, או שתיקח מורה לתאוריה אחר. אם אתה לומד באונ' הפתוחה או באקדמיה - תבקש חוברת קורסים ותירשם לחוג תיאוריה. בהצלחה!

daniela20

New member
לפי דעתי הכי טוב זה לנגן בהרכב..

אני מנגנת בהרכב מוסיקלי (מגמת מוסיקה) שם אני מנגנת בחליליות, אורגניות, גיטרה ובשיעור פרטי-פסנתר. הרי אתה גם מנגן, ותמיד יסיברו לך עוד דברים בדרך... אם זה ככה, תגיד למורה שלך שאתה לא בטוח שאתה רוצה שיעורי פסנתר איתה יותר..זה ממש לטובתך..הי המורה-היא מרוויחה על כסף, לא?!. אתה התלמיד-אתה רוצה ליהיות מרוצה משיעורי הפסנתר, לא?!. תחשוב על זה..

למעלה