תאוריה מטורפת לגבי "של מי היד".... כנסו חברים

תאוריה מטורפת לגבי "של מי היד".... כנסו חברים

אני חייב לציין שקראתי כמעט את כל מה שהחברים רושמים , כיף לקרוא את התגובות והניתוחים. אני יודע קבוע בפורומים אחרים אם זה סמולוויל, גיבורים, על טבעי , בקיצור מדע בדיוני למיניהם... בפורום הזה הייתי יותר מאחורי הקלעים. נראה לי שגם אני הכי וותיק כאן מבחינת הגיל (פאדיחה להגיד אפילו למרות שזה רשום בפרטים שלי).... :) אני שובר שתיקה כי זה פרק אחרון וזה מחייב. יש לי תיאוריה של מי היד וכמובן אני אשמח לשמוע הערות, תיקונים, חידושים בשמחה. אני רוצה להגיד בעצם למה לפי דעתי היד לא יכולה להיות של סופי.. ואני אסביר... אמר כאן מישהו באחת התגובות משהו יפה , גיורא רוצה להשאיר סוף פתוח עבורנו כדי שאנחנו ננתח לעצמו את הסוף וניסחף לתיאוריות מטורפות וזה אכן בדיוק מה שקרה ועוד אפשר לדבר ולהאריך בכך וזה יפה. אבל... אני אני רוצה להגיד שלפי דעתי האישית זאת לא יכולה להיות סופי מסיבה פשוטה (פשוטה זה אומר סיבה מטורפת ולא מובנת). אם אני יוצא מתוך הנחה שמה שאמרו בפרק שכל ההיסטוריות התאחד להיסטוריה אחת , משפט שהוא בעצם המשפט של כל העונות , משפט שהוא שאם רק אותו ננסה לנתח אנחנו לא נצא מזה , כי זה בעצם משפט עמוק שלא ממש שמנו אליו לב. אם ניקח את ימי הביניים , וסופי היא בחורה של ימי הביניים ופיראטים , זה אומר שהעתיד שהחברים באו ממנו היה 2009 , לא מעבר. זה אומר שאם הכל מתנקז להסיטוריה אחת זה לא אומר שכל הדמויות חוזרות לעתיד אלא רק אלה שחיו בעתיד... וזה אומר דבר "פשוט". סופי לא יכולה להתקיים בעתיד של 2009 כי זה 600 שנה אחרי תקופת חייה. ניתן להסיק שברגע שדילן תיקן הכל בעצם אותם תושבי ימי הביניים חיו את החיים שלהם , לא ברור אם הם חיו את הזיכרון של דילן והחברים שלו , או של הוגו , אבל הם חיו את החיים שלהם כפי שהיה צריך לקרות לפני שהטיימרים נתקעו אצלם בתקופתם... זה אומר שארנולד הדיקטטור אולי אפילו חזר לתחייה כי בעצם ההדף של היהלום הרג אותו , אבל מצד שני אין יהלום כי דילן איחד את היהלום וחיסל את הנסיעה בזמן (אין לי בעצם מושג מה דילן היה צריך לעשות אבל זה קשור ליהלום , לא ממש הבנתי , צריך לראות את הפרק שוב) , בכל מצב , לא ברור לנו מי קם לתחייה שם ומי לא , רק ברור שהם חיו את התקופה שלהם ולפי דעתי גם בלי הזיכרון של דילן והטיימרים האחרים , מה שאומר שסופי לא פגשה את דילן ובטח לא זכרה את כל מה שהיה להם ביחד (דרך אגב , אהבתי את סופי היא שחקנית מקסימה שהוסיפה המון). מה שאומר ואני שוב חוזר , זאת לא היתה יכול להיות סופי , מצד שני , אם זאת באמת ליבי , היה אפשר להביא אותה לאותה סצינה של 20 שניות שהיא מושיטה את היד , רואים לשנייה את הפנים שלה , היא מחייכת , ומסיימים את הסידרה וכולם שמחים ומרוצים... למה הם לא עשו את זה ?? למה זה היה חייב להסתיים כך ?? לא ברור ובטח לא מחייב... אם אין עוד עונות אין שום סיבה לסיים כמו שקרה. סול חזר כי הוא בעצם שייך ל- 2009 , אני מניח שגם הלנה ומקס וכולם חזרו רק לא הראו אותם וחבל. לגבי הזיכרון של כולם ?? אני לא יודע , אני מעריך שהם יודעים בדיוק מה היה ומה קרה , והראו לנו אותם קצת אחרי לא שנייה אחרי זאת אומרת שהם כבר המשיכו עם החיים שלהם.. אנה וסול יחד (מקסים) , מיילו על סקטים (מצחיק) , יהלי ומייקי עם צלחת מעופפת (מרגש) , הכל חוזר לקדמותו. לגבי דילן על הספינה , אפשר אולי באמת לחשוב שזאת בחורה אחרת אבל אם סול חזר והלנה (מישהו בכלל יודע מאיפה היא צצה בכלל.. איפה היא היתה עד עכשיו.. היא תמיד שלטה במימדים השונים והיה לה את כל הידע)... ?? כמו שאמרתי , סול והלנה זה אותו דבר כמו מקס, ליבי והאחרים. אבל בואו נחשוב רגע , למה אדי ודנה ברגר לא חזרו (ברח לי השם בסדרה של דנה) ?? הם גם היו צריכים לחזור , ואם כן , גם צ'יף וג'יני , הרי כל ההיסטוריות התאחדו , שזה בעצם לפי דעתי נמחקו להיסטוריה אחת חדשה לגמריי , אם כך.. למה השעון התאפס לאפס ?? , למה ראינו שהם הולכים למות ??... לא ברור בכלל. אני מאמין בליבי שזאת באמת היתה ליבי (משחק מילים שכזה) , גם בגלל שאני רוצה שזאת תהיה היא וגם בגלל שאני מאמין. אני מאמין שלכולם כל הזכרונות שהיו במשך כל העונות , אני גם מאמין שההיסטוריה של המשטר של אדי וחבורת הטיימרים המחסלים שלו נמחקה כי זאת היתה היסטוריה מאולצת , אבל מצד שני , אם זאת ליבי המקורית שחזרה ולא המחסלת , אז זה אומר שאנה גם צריכה להיות מקורית ואנחנו יודעים שאנה היא בעצם אנה המחסלת... אם כן איך זה יתכן ששרידים של ההיסטוריה ההיא קיימים ב- 2009.... לא ברור לחלוטין ועליתי על זה רק עכשיו תוך כדי כתיבה....לא ברור....לפי דעתי רק המקוריים של 2009 צריכים לחזור ולהמשיך את שנת 2009 קדימה... אני את שלי אמרתי , זה פתוח לדיון...רק להזכירכם , כל מה שרשמתי זה כדי לבאר לנו למה בעצם היד לא יכולה להיות של סופי.... :)

שמתי למשהו שטעית בו...

קודם אנה היא לא אנה המחסלת, היא אנה המקורית, אבל היא פשוט הפכה להיות קיפרית והיא למדה מה לעשות, אנה המחסלת נעלמה ברגע שדילן הרג את אדי. בכל אופן לדעתי ההסבר שלך לא היה ברור. ובנוגע להיסטוריות, יש לי הסבר אחר: אתה צודק ברוב הדברים, ובנוסף הייתי אומרת שההיסטוריות השתלבו וגרמו לדילן להזרק לשנות ה2000 אחריי שהוא פוצץ את האי, והיד, כן זה כנראה לא היד של סופי. לדעתי היד יכולה להיות של סילביה אפילו (הדמות שאותה שיחקה דנה ברגר!). ככה שעניין היד פתוח לשיקול של כל אחד ואחת, חבל שגיורא לא סייםאת הסדרה עם משהו יותר מוחשי. נניח ליבי הייתה מופיעה ומתנשקת עם דילן או משהו כזה, זה היה יוצר משהו הרבה יותר גדול.

צודקת במליון אחוז אכן טעיתי... ובנוסף...

תודה שהזכרת לי שזאת סילביה , אני מתגעגע לתקופה של העונה הראשונה , של התמימות , שהם חינכו את טומי/דילן לשנן את הקודים של טירפוד האסטרואיד , היה משהו תמים בתקופה הזאת , לפני כל הבלאגן , הלוואי שהכל היה מסתיים במן חזרה בזמן כזאת , לתקופה של בית המחסה , עם סילביה ואדי וכולם והיה ממשיך משם , זה היה יכול להיות הסוף הכי מדהים בעולם. הכל מאד מבלבל , גם לא ברור אם החיים חיים והמתים חוזרים לחיות , מי בעצם חזר ?? סול חזר , אני מניח שגם הלנה והאחרים ?? לא ברור. ליבי המקורית חוסלה על ידי אנה המחסלת , ליבי המחסלת חוסלה על ידי רומי , זה אומר שסול חזר כי הוא נרצח על ידי אקדח הטיימרים , אבל אם דילן השבית לגמריי את הנסיעה בזמן אז יש הגיון שסול חזר , אבל ליבי המקורית נפלה מהגג ומתה וליבי המחסלת חוסלה על ידי רומי זה אומר שליבי המחסלת שרומי הרגה כן חוזרת אם אין יותר קאיראנים ויש רק היסטוריה אחת אז בעצם אף אחד לא הרג אותה , וגם ליבי המקורית אמורה לחזור כי בוטלו כל ההיסטוריות האחרות , אז בעצם יש לנו 2 ליבי ?? כמו גם לאחרים שיש כפילים בהיסטוריות אחרות... לא ברור , אבל אם לפי התיאוריה שלי רק ההיסטוריה הראשונה היא זאת שממשיכה (עתיד ממשיך את העבר) וזה אותם חברים אז רק ליבי המקורית צריכה לחזור ולא המחסלת. אנה וסול זה הגיוני ונכון , ולפי הרעיון הזה רבים וטובים אחרים היו צריכים לחזור... אז אולי זאת באמת ליבי ?? כי זאת בטוח לא סופי.. :)

למעלה