תאוריה מענינת על גימגום

of12of

New member
תאוריה מענינת על גימגום

יש לי תאוריה די מענינת על גימגום: ידוע שלמגמגמים יש רמת מישכל יותר גבוהה מין הממוצע-כמו כן רמת אינטלגנציה יותר גבוהה מהממוצע-וכן המגמגמים הם אנשים טובי לב ורגישים בצורה גבוהה וגם אינטואיציה גבוהה-אני לא אדם דתי אבל אנשים דתיים אומרים שתכונות אלו יש לנשמות גבוהות כלומר נשמות שכבר עברו הרבה גילגולים ומיכול גילגול הנשמה נעשית יותר חכמה עם רגישות ואינטלגנציה יותר גבוהות וכן יותר רוחניות-לכן המוח של מגמגמים עובד יותר מהר מאנשים ללא גימגום ולכן הפה לא מצליח לעמוד בקצב של המוח ואז נוצר הגימגום.גם המדענים עדיין לא יודעים הכול על המוח-המדע יודע נכון להיום רק 10 אחוז על פעולת המוח ולכן אנחנו יותר רוחוניים ואינטלגנטים בעלי רמת מישכל גבוהה מהממוצע וכניראה שאצלנו המוח עובד בפזה קצת שונה ולכן כניראה שכל מי שמגמגם הוא נשמה גבוהה והמחיר שצריך לשלם זה הגימגום ושוב אני לא אדם דתי זו רק תאוריה שחשבתי עליה

shuky63

New member
כל תאוריה שעוזרת לקבל את הגימגום

תבורך.השיטה הכי טובה לשפר גימגום היא לקבל אותו כחלק מאיתנו ולא דוקא חלק שלילי. זה לא קל ולכן מנסים לעקוף את זה בעזרת טכניקות למיניהם שכולנו יודעים כמה הן עוזרות.

mr23

New member
אתה לא יודע מה גרמת לי

שלום רב התאוריה שלך ממש חיזקה אותי ועשתה לי טוב על הנשמה... תודה

guybahar

New member
יש אמת בדבריך

אני לא אדם דתי, כך שלנושא הנשמות אני לא יתייחס אך שאר הדברים שכתבת מאוד משוייכים אלי (גם הסובבים אותי חושבים כך) - ואני מגמגם מגיל 3. יש משהו בכך שפעולת המח מהיר מהממוצע (קורה הרבה פעמים שאני מתחיל משפט ואני כבר יודע מה המשפטים הבאים אחריו) ולכן נוצר מעיין נסיון להשיג את רצף החשיבה ע"י האצת הדיבור (דבר שבדרך כלל מוביל לגמגום), מנסיוני לא יצא לי לגמגם כאשר אני מדבר לאט (פרט למקרים של לחץ כל שהוא). רק חבל מאוד שגם היום בשנות ה- 2000 ישנם אנשים שמתייחסים לנושא בזלזול ואפילו מנתקים את הטלפון (לא מנסים לעזור/ לתת תשובות וכו). אני יודע כי בשנות ה- 50 הגמגום נתפס כסוג של פיגור, וילדים מגמגמים בתקופה זו לא נשלחו ללמוד (ואני לא רוצה להכליל). כולי תקווה כי הדבר השתנה לא רק למעני אלה עבור כל אותם האנשים שסובלים מאותו הפרעה, (גם מלאכים בוכים) והחיים יראו ורודים יותר עבורם.

זה מאוד נוח לחשוב ככה...

ויש אמת בכמה מהתכונות שציינת . אבל אני לא בטוחה שהתאוריה בכלולתה מתאימה לכל המגמגמים. אבל אם זה מקל על מישהו ועשה לו טוב על ה-
אז אחלה!

ADI31

New member
תאוריה לחולים

עזוב אותך מתאוריה , שאומרת שהאדם המגמגם הוא מעל כולם וחכם מאד וזה כנראה המחיר שאנו החכמים המגמגמים צריכים לשלם עבור חוכמתנו . לא צריך לחפש תירוצים , צריך לפעול ! ראשית כל לקבל את אצמך כאדם מגמגם , ואז לנסות ולשפר את מצבך . ברגע שתקבל את עצמך כמו שאתה ולא תחפש תיאוריות מעניינות כאלו , יהיה לך יותר קל להתמודד עם הגמגום בחיי היום יום !!!

למעלה