תאוריה

תאוריה

הי אני רוצה לשתף אותכם בתאוריה שחברה שלי המציאה לפני כמה שנים על כל העניין של המקובלות אז ככה התרויה נקראת: תאורית האחות הגדולה כל אחד מאותם טיפוסים או יותר נכון טיפוסיות של כיתה ה-ו שנחשבו ל"מלכות" הכיתה יש להם אחות גדולה או אמא ממש מפגרת ופרחה או בת דודה ממש ממש ממש קרובה בקיצור הכל עניין של איפה גדלים אני מאד אשמח לשמוע תאוריות נוספות בשרשור זה כי כבר לי יש כמה תעירו ואם תרצו תבקשו עוד

דיתוּש

New member
אני לא הכי בטוחה...

תראי, אם יש למישהי אחות גדולה פרחה או אמא פרחה (חחח אמא פרחה) אז בטוח שהיא תושפע וזה... אבל דווקא מי שהייתה מקובלת עצלנו בכיתות ה-ו (ועברתי בית ספר ב-ו) לא היו בנות עם אחיות/אימהות פרחות! אני הייתי מקובלת מאוד בכיתה ה ולי אין אחות... ואמא שלי לא פרחה
ובכיתה ו כולם היו נורא מגובשים, אז לא היו כאלה שממש בלטו.

sugar girl 13

New member
גם לי לא כל כך נראה....

או לפחות אצלי יש כאלה ויש כאלה אבל זה לא בהכרכ נכון....זה ברור שהילד יקח דוגמה אבל יש המון ילדים שזה לא ככה ושהם כאלה למרות שהמשפחה שלהם ממש לא פרחה או משו כזה...

לא קשור לפרחה או לא

לשתי מלכות-השכבה-לשעבר שלנו יש הורים נהדרים(הם שכנים שלי) והן בכל זאת מלכות השכבה לשעבר.השאלה היא האם ההורה דוחף את הילד שלו להתערות בחברה או לא,או האם ההורה מוכן לקבל את הגחמות של הילד או שהוא מציב לו גבולות.

כל הורה בטוח שהילד שלו../images/Emo16.gif

הוא הכי "מקובל"/"מלך הכיתה"/"אהוב"/"יש לו הרבה חברים" בכיתה/שכבה/בי"ס. בקשר לתאוריה, זה לא נראה לי נכון.. אבל מי יודע?
ניר

לא,הם לא

(ההורים שלי כדוגמא אישית) אני לא מדברת על *בטוח*,אני טוענת(לא אני,זו תאוריה די מקובלת,אבל לא משנה) שאם ההורים *דוחפים* את הילד לנסות "להתקבל" בחברה מן הסתם הילד יעשה את זה,מכאן,ילדים מקובלים הם אלה שחונכו לכך. מ.ש.ל

michal2241

New member
לללללללאאאאאאאאאאאאאא

גם ללירון יש אימא מטומטמת והיא לא פרחה ממממממממממממממממממממממממממממממש לאאאאאא ביייייייייייייי מואה

תותחנים

New member
ספורט עוזר למקובלות

לא יודע איך זה אצל בנות, אבל אצל בנים מי שמשחק כדורגל, כדורסל טוב, פשוט אין מצב שבעולם שהוא לא יהיה מקובל!! כל זה כמובן תקף רק בתקופת היסודי... יותר מאוחר כבר אין ממש את העניין של המקובלים.

SHOGER HTE BABE

New member
רק אצל בנים../images/Emo11.gif

אצל בנות, מי שרצה מהר מהר, או טובה בספורט, לא בהכרח חייבת להיות מקובלת... זו יכולה להיות הילדה הכי לא מקובלת שמתעמלת מצוין.
, וכן... אני יודעת שאצל בנים זה ככה, וזה נכון מה שאמרת...

אני לא אומרת שכל אחד שיש

לו אמא כזו יהיה כזה ואני גם לא אומרת שמי שיש לו הורים ממש לא כאלה אף פעם לא יהיה כזה כל מה שאני מנסה להגיד זה שזה מגיע מאיפה שהו ולרוב המקום הזה הוא הבית אתם צריכים להבין שיש את האימהות שיגידו לילדים שלהם ללכת אל הילדה הזו כי כולם אוהבים אותה ושאם תריבי עם זאתי זה יתן לבת שלה כח אחרי הכל כל הורה רוצה טוב בשביל הילד הפרטי שלו ותאמינו לי מנסיון פרטי לא שלי זה קיים ויש את האימהות הנומליות (כמו שלי) שפשוט יתנו לילד לחיות אבל אם הוא צריך לדבר על מה שקורה ידברו עכשיו זה לא רק תוצאה של מה שהבנאדם רואה בבית אלא גם תוצאה ישירה של מה שקורה במקום בו הוא נמצא ככה שאם יש לדוגמא לבוש מסויים במקום שאליו הוא הולך (בצפר) זה יהפוך את מה שיש במקום ממנו הוא בא בקיצור אל תקחו כל כך ללב אבל בגלל שראיתי כמה מקרים כאלה ציפיתי לראות כאן יותר אנשים שזה קרה להם

יש ויש..

יכול להיות שיש "מלכות כיתה" שיש להן אימא פרחה.. אני לא רוצה בעצם להשתמש במושג מלכות כיתה כי זה מושג שנמצא ביסודי.. אז אני אשתמש במושג של "בנות שחושבות את עצמן" "ובנים שחושבים ת'עצמם"
זה נשמע עלוב ככ.. בכל מקרה יש באמת כאלה שאפשר לראות בימי הורים בדרך כלל שהתפוח לא נפל רחוק מהעץ.. בכל מקרה זה לא אצל כולם ככה.. יש גם כאלה שאי אפשר להבין איך ממשפחה טובה יצאו "טיפוסים"..

p r u d e n s

New member
ובכן,../images/Emo182.gif

אני מאמינה כי יש איזשהו קשר בין היעדר חוכמה למקובלווות. בד"כ המקובלים הם תמיד אלה שלא מקשיבים בשיעורים, מסרבים לעשות מה שהמורה עושה, לא מגישים עבודות בזמן (אם בכלל), ורק לעיתים רחוקות יש למקובלים שכל. כמובן שבתיכון ובחטיבה הכל משתנה, אבל אם עד כיתה ו' עסקינן אז ניחא. (מה???
)

HKKH

New member
תהיה...

לפי זה, מאיפה האמא/אחות נהיו כאלה? זה עובר מדור לדור עד הקוף הראשון? אולי קינג קונג באמת היה מלך הכיתה... זו הערה צינית אבל זו באמת שאלה שאני שואל אותך.

Mr Peiser

New member
חשבתי על זה גם פעם..

אני זוכר עדיין שבחטיבה לא הייתי ממש מהמקולבים וחשבתי על זה גם! איכשהו מי שיש לו אחים גדולים (לאו דווקא אחיות) בד"כ בעל בטחון עצמי גבוה יותר ומקובל יותר. אני זוכר אפילו שעברתי אחד אחד מהילדים בכיתה שלי ובדקתי אם יש להם אחים גדולים ואם הם מקובלים וב 95 אחוז מהמקרים ראיתי שהקשר הזה נכון..

למעלה