תאוריית ג׳ון טארגריין אומתה ע״י מרטין...

נאריון

New member
תאוריית ג׳ון טארגריין אומתה ע״י מרטין...

השחקן שמגלם אותו בסדרה מגיע לצילומים לעונה הבאה.
ולכן נשאלת השאלה - מי הוא רוכב הדרקון ה3?

אני אהמר על טיריון ;)

hagashaga

New member
רגע.. מה?

הוכחות? קישורים? איפה מרטין מאמת מה? איפה כתוב שקית' חוזר לצילומי העונה הבאה? ואם הוא חוזר איך זה מוכיח שהוא טארגאריין?
לא שולל שום דבר ממה שאמרת, אבל הנחת פה מלא הנחות והבאת כביכול "עובדות" בלי שום ביסוס...

Nirwood

New member
למען האמת יש על זה איזכור בתקשורת...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4682833,00.html

בעניין האימות של מרטין:

מן הסתם הוא לא אימת, אבל זה ידוע שמפיקי הסדרה יודעים מה הולך להיות בספרים מכיוון שמרטין אמר להם, ועקב הסיטואציה (המפגרת) שבה הסדרה כבר עקפה את הספרים, כל פרק מעכשיו יהיה ספויילר פסיכי לקוראים (בדיוק כמו בפרקים 9\10 בעונה האחרונה ששירין הפכה לסטייק, ובריאן הורידה לסטאניס את הראש).

*אם ג'ון קם לתחייה ע"י מליסנדרה, הוא חייב לחזור כטארגריין (מעניין מי יגלה לו את האמת), החזרה שלו מהמוות מוחקת את השבועה שלו למשמר הלילה.

hagashaga

New member
אין בעיה

לא טענתי בשום צורה שהדברים שהוא אמר הם שקרים, אני רק אומר שאפשר לזרוק פה ושם קישורים והוכחות...
אני לא יכול לבוא עם הודעה כזאת:
"אז לנה הידי הודיעה שהיא פורשת מהסדרה, ד&ד החליטו שהם לא רוצים לחפש שחקנית חלופית אז הם יהרגו את סרסיי בעונה הקרובה למרות שבספרים היא לא תמות, ג'ורג' מרטין התעצבן והחליט שלא לשתף יותר פעולה עם הסדרה, מה אתם חושבים?"
ולצפות שאנשים יגיבו כי WTF?
אגב בקשר לנושא חייבים לדעת להפריד בין שמועות והשערות (כן, גם מה שאמיליה קלארק אמרה בעצמה זה במקרה הטוב השערה) לעובדות. ואני עדיין לא רואה איך זה כל כך בטוח שאם הוא חוזר לחיים הוא בטוח טארגאריין, ואם הוא טארגאריין מי אמר שהוא אחד הרוכבים? כל כך הרבה הנחות...

לא הייתי מבססת שום דבר על טמקא

הם בקושי מצליחים להיות אמינים כשזה מגיע לדיווחים ישראלים, בטח שהם יעשו זבוב מפיל כשיהיה מדובר בתספורת של שחקן בינוני משהו.

ולא, תיאוריית ג'ון טרגריין לא אומתה ע"י מרטין..... יש לנו הנחה מאוד מבוססת שאמא של ג'ון הייתה אכן ליאנה, אבל זה לא אומר הרבה לגבי האבא, מכן ועד לרכב על אחד הדרקונים של דאני..... יש.... מרחק די גדול.

Nirwood

New member
אז למה הוא הגיע לצילומים של העונה החדשה?

משעמם לו?

hagashaga

New member
שוב - מה הקשר??

איך ה"עובדה" שהוא חוזר לעונה השישית והוא בעצם לא מת סופית (סימנתי "עובדה" בכוונה כי גם זה לא בטוח אבל לצורך העניין נניח שכן) ישר מוכיחה שהוא בטוח טארגאריין ובטוח ירכב עם דאינריז? אתה קופץ פה למסקנות עצומות בקלות מטורפת...
אולי הוא חוזר לחיים אבל התאוריה על המוצא שלו לא נכונה? אולי היא נכונה, זה אומר שהוא יפגוש בכלל את דאינריז? זה אומר שהם ישתפו פעולה? אולי הם יהיו אויבים? אולי הם מעולם לא יפגשו?
מה זה "אז למה הוא הגיע לצילומים של העונה החדשה"?
אוקי יש לי - בראן והודור חוזרים לעונה הבאה, מה שאומר שהוא ילמד לנסוע בזמן ואחרכך הוא יוכיח את תאוריית המכונת זמן ברחם של דאינריז, הוא יחטוף את מירי מאז דור בעזרת שימוש בקסם דם וכך יבטל את לידתו של טיריון בהווה. זה ברור מאליו.
אחרת למה שהוא יחזור? משעמם לו??

ההטרלה הכי טובה בנושא שייכת לשחקן של טווין.

שהודיע שהוא משתתף בסדרה אחרי שהדמות שלו קיבלה חץ בבטן.

והוא שיחק.

גופה.

אני לא יכולה להתעלות על זה .

Nirwood

New member
לא חושב שהוא בכלל הגיע לצילומים בשנה שעברה...

את הצילום גופה עשו לפני 2 עונות.

בשביל עוד זמן מסך לצ'רלס דנס היה שווה להחיות את טייווין

מי שבכל זאת מתגעגע מוזמן לצפות בבית קדרות שם גילם את מיסטר טלקינגהורן הרשע, תפקיד שללא ספק סידר לו את הג'וב במשחקי הכס.

למעלה