תאוריית ההורים בDC

green lantern

New member
תאוריית ההורים בDC

אני לא יודע למה אבל בDC תמיד לגיבורים אין הורה או הורים ... דוגמאות: קל אל- קריפטון,קייל - הורים גרושים והאבא היה סוכן חשאי שעזב את הבית ושינה שם , ג´ייד-אמא פושעת,הוק גירל - אני לא יודע מה הבעיה שלה אבל היא לא בכוכב האם שלה, ז´ון ז´ונס- כל אנשי הכוכבים מתים, פלאש- אני לא יודע מה קרה להורים שלו אבל הרול ודל של היה הדוד שלו.. ברי אלן וכמובן באטמן שהוריו נרצחו... גם אצל ספיידי זה ככה ואפילו אצלו זה יותר מסובך.. ההורים היו מרגלים, אומץ ע"י הדוד והדודה והדוד מת... זאת תבנית שחוזרת על עצמה.. אני חושב שזה אולי כדי שאם מישהו יגלה את הזהות הסודית לא יעשו מה שקרה בסרט ספיידרמן שפגעו בדודה מאי..

The Flash

New member
ממש לא...

נכון שאין להם הורים אבל זה לא בעיה לעשות דברים כאלה(ואני מאמין שעשו את זה כמה פעמים) אם מגלים את הזהות של קלארק אז מה הבעיה לפגוע בג´נותן ומרתה שהם כמון הורים בשבילו? ובאטמן מה הבעיה לפגוע באלברט שהוא גם כמו אבא לברוס שגידל אותו וזה?

torchi

New member
תאוריה שלישית...

נכון ישנו דפוס חוזר אך גם נכון יש דמויות אחרות לא פחות חשובות שאפשר לפגוע בהם אך הינה התאוריה השלישית: פשוט הוספת מימד נוסף לגיבור עם זה לעשות אותו אפל קודר מהורהר ובכך לעשות אותו גם פגיע גיבור על כן אך עם זאת אנושי כך גם אפשר להזדהות יותר קל להזדהות... תחשבו על זה...

green lantern

New member
או שהם סתם רצו ליסוך בדמויות...

אגב אני די פסל את האנושיות כי סופרמן היה לפני שהחליטו לעשות את הגיבורים אנושיים

illustrator

New member
עוד תיאוריה

בשנות ה-40 עד 60, קומיקס היה מכוון לקהל צעיר, והגיבורים ייצגו את כל מה שהקורא הצעיר היה רוצה להיות. הקורא היה רוצה לעוף כמו סופרמן, ולתפוס פושעים כמו באטמן, ולהילחם בנאצים כמו קפטן אמריקה. היעדר ההורים היה פשוט צ´ופר נוסף. זה גרם לגיבור להיות חופשי מסמכות הורית, ואין בן טיפש-עשרה שלא שואף לחופש שכזה. אז למרות שלרוב הדמויות היו דמויות משנה שמילאו את תפקיד ההורים, לא ניתנו להרבה דמויות הורים של ממש.

שוב, לא נכון!

סופרמן במקור (לפני שנמכר הלאה) הומצא ע"י ג´ו שוסטר והשני שברח לי השם שלו כבן אדם שמסיבה לא ברורה (שהם לא נכנסו אליה) יש לו את כל הכוחות האלה. ככה הוא נולד, ככה הוא גדל, והוא החליט להשתמש בכוחות שלו כדי לעזור על דעת עצמו (במקור הוא גדל בכלל בבית יתומים, ולא אצל הקנט´ס). עניין המוצא הקריפטונאי הומצא הרבה יותר מאוחר.

green lantern

New member
טייק (2)

התכוונתי אנושי מבחינה שיש לו חיים ולא רק גיבור.. לא אנושי כלומר הוא מהכוכב שלנו

למעלה