תאוריית הקרמבו-רציה, מי?מדוע? ולמה?

shelycat

New member
תאוריית הקרמבו-רציה, מי?מדוע? ולמה?

הקרמבו, הציפוי הביסקוויט ומה שבינהם........ מה העיניין, למה רק בחורף? וחוץ מזה איזה הכי טעים, מה העדפות לגביו, יש חברות מומלצות? מאיפה הוא הגיע? דרך אגב ביסודי היה לנו משחק שבו זוגות היו מתחרים אחד בשני בהאכלת קרמבו כשהמאכילים עשו זאת בעיניים עצומות/מכוסות אני לא צריכה לספר לכם איזה בלאגאן זה יצר? ואיך ניצלתי את זה כדי למרוח בכוונה קרמבו ביסודיות על "שותף תמים" שבמשך שנה לא סלח לי ורדף אחרי בחצר בית ספר.
 

danonit

New member
קרמבו בחורף...

כי זה במקום גלידה, לא? אני אגב, לא סובלת את הציפוי (לא אוהבת שוקולד ובמיוחד כזה לא איכותי) אז אצלי אכילת קרמבו מתחילה בנסיון להוריד את השוקולד בשלמותו ולתרום אותו למי שבכן אוהב ואז להנות מהבפנוכו ובסוף - מהעוגייה...
 

נופר 30

New member
לא זוכרת של איזו חברה

אבל אני אוהבת את הקרמבו החום מבפנים קודם השוקולד אחר כך הקרם ובסוף בסוף הבסקוויט
 

fila

New member
........

אני אוהבת את החלק של הקרם והשוקולד, ובד"כ זה אמור להיות בטעם מוקה... אני זוכרת שבילדותי אבא שלי היה קונה לנו קרמבואים עם ציפוי ממש עבה והם היו ורודים סגולים ירוקים ובטעמי מסטיק ופירות, כאלה אני מחפשת!
 

דפי26

New member
קרמבו.......

הכי טעים בטעם מוקה אבל גם וניל הולך. קרמבו כבר שנים מחליף את החצב בבישור הסתיו/חורף. הכי טעים-שטראום הכי כיף-קונים חבילה של 40 שיושבת במטבח איך אוכלים?שוקולד-קרם-ביסקויט תהליך חשוב מאד:בסוף לישר את הנייר כסף בזהירות בלי שיקרע (וא"חכ סתם לזרוק את הנייר השטוח היפה לפח)
 

תוכי

New member
אויש קרמבו......

בא לי.... ואסור לי
טוב אני הכי אוהבת קרמבו מוקה לאכול קודם את הביסקוויט ואח"כ את הקרמבו עצמו יאמי.....
 

שמופית

New member
איזהקטע... אני היחידה שאוהבת

את הוניל ? נראה לי שאני אנסה את המוקה... אם כולן ממליצות בכזה חום
 

Ronnie*

New member
אני בטח היחידה שלא אוהבת קרמבו

בכלל... אוי לבושה...
 
למעלה