תאור היום שעבר עליי..(נחמד..)

liran b

New member
תאור היום שעבר עליי..(נחמד..)

סוף סוף הגיע סוף השבוע... ואז אני ניזכר (אתמול) שיט יום שישי ..... לאא!!!!!!!! 4 שעות ביולוגיה רצופות!!!משעת 0!! אז היום אמרתי לאמא תעירי אותי בשש..(היא קמה ב 6 כדי לרוץ..) היא קמה העירה אותי ואז נרדמתי עד 7 ואני קולט שייטט!! אני צריך לאסוף את הידידה הטובה שלי!!!(שיטטט!!!) והשיעור מתחיל עוד 10 דקות!! אני טס מתלבש (קצת בושם,, מצחצח שיניים..)... והופ!! לג´יפ רייס לידידה שלי הביתה ומשם בטיסה לבית ספר.. הגענו ב 7 וחצי ... לא נורא :) המורה אמרה שהיום לא יהיה שיעור 4 כי הבן שלה לא מרגיש טוב (למה היא באה אז?) למדנו 3 שעות ביולוגיה! (היה מעניין!) ואז נגמר השיעור השלישי ואמרתי לידידה שלי (זאת מהבוקר) בגלל שאין לנו עוד שיעור.. אז נלך אליי ואני יכין לך ארוחת בוקר טובה... הלכנו והכנתי לנו חביתה גדולה עם סלט ומעדן חלב...מילקי. חזרנו ב 10 וחצי ישר להפסקה הגדול.. התיישבנו על ספסל ואז אני קולט חבורה של איזה 6 בנות ו3 בנים יושבים לידנו ... ואני קולט שתים מהן מתנשקות על הלחי ואז צרפתית..(זה לא מפריע לי! אם טוב לבת להיות עם בת מינה... שיבושם לה). ואז אני קולט איזה חצי בית ספר מסתכל בתדהמה!! לא משנה... נגמרת ההפקסה הולכים לשיעור.. הלכנו התיישבנו .. ו.. עוברות 5 דקות.. המורה לא באה... עוברות עוד 5 דקות.. ועדיין המורה לא באה.. ואז החלטנו כולם יאללה אין כוח ללמוד היום והלכנו.. מסתבר שהמורה לא באה. אני שהבטחתי לחבר שלי שאני יקפיץ אותו נשארתי בספרייה ושם היכרתי איזה אחת...לא חשוב.. נגמר השיעור אני יוצא לג´יפ שלי ומחכה לחבר שלי . והוא לא מגיע .. מתקשר אליו לפלאפון הוא לא זמין .. אמרתי יאללה אין לי כוח .. טסתי הביתה (אמרתי לאמא שלי שאני ילך לסופר... אז הלכתי לסופר קניתי את מה שאמרו לי וצ´יפרתי את עצמי באיזה רד בול קטן לדרך....חזרתי הביתה ..כבר 2. ההורים שלי חוזרים מהעבודה ... ואני שואל.. אבא איפה העיתון? הוא אומר שהם שכחו להביא אותו...(ואני לא יכול בלי עיתון ביום שישי). ואני שוב טס לסופר !! כי הוא נסגר עוד איזה 10 דקות... מגיע ומגלה שיטט יש להם רק מעריב .. קונה אותו וטס למכולת אצלנו במושבה.. ומה אני מגלה?????? שיש רק ידיעות .. :) איזה מזל.. :). וזהו... נו אל תגידו לי שזה לא יום מעניין!!

יום מרתק.....

יום מעניין...
אני מקווה שכל הימים יעברו עליך בסבבה.... ומה שנכון נכון אין כמו "ידיעות "...
חוקרת

למעלה