תאור מקרה-

עץ הדקל

New member
תאור מקרה-../images/Emo53.gif

הי דבר ראשון ברצוני לומר שהפורום מעניין מאד ונותן מענה מקצועי. אני מורה בבית ספר רגיל אחת מהתלמידות שלי בעלת לקויות למידה מגוונות, אבל לדעתי יש משהו נוסף אותו אני לא מצליחה לפענח: לילדה אוזניים קטנות מאד עם צורה מוזרה- מאד בולטות ובחלקן העליון מעט משולשות. כמו כןהיא מדברת המון עם קצב גבוה ופעמים רבות שטויות.יש לה פנים קטנות עם קשיים משמעותיים בראיה. ברור לי שחלק מהתסמינים מאפיינים הפרעת קשב אשר יש לה אבל מבחינה חיצונית נראה כי יש עוד משהו. אולי יש לכם רעיון?

Nellie Bly

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מבינה את התסכול,התהיות והצורך לפתרון.אך,לא ניתן להעשות אבחון כדרך האינטרנט.איבחון שלעצמו אמור להיות מקיף ומסקנותיו הן אחרי הכרות עם הילדה. אם את חשה שאכן יש בעייה-יש קודם כל לפנות להורים-ודרכי הטיפול וההתמודדות שלהם עם הילדה.ייתכן ואכן יש צורך באבחון ואולי וועדת השמה נוספת. בהצלחה.

עץ הדקל

New member
פרוט

היא כבר עברה ועדת השמה ומקבלת מקסימום עזרה, פשוט עניין אותי האם אפשר על פי איפיונים חיצוניים לאבחן חשד להפרעה. תודה

Nellie Bly

New member
../images/Emo20.gif

האם את חשה שהיא מקבלת את מקסימום העזרה שמסייעת לה לצמוח ולהתפתח?

tamidb

New member
אם ההורים מעונינים

הם יכולים לפנות לבית חולים ליעוץ גנטי - ושם באמת מתיחסים גם לאיפיונים חיצוניים על מנת להגדיר תסמונת כלשהי ויש , לצערנו , עשרות רבות כאלה. האם יש עוד אחים עם אפיונים דומים?

למעלה