תאחלו לי בהצלחה

פוֹלי

New member
תאחלו לי בהצלחה ../images/Emo160.gif

לא, אני לא טסה לשום מקום. חבר יקר ו DJ מגניב משאיל לי כרטיס קול משהו בונבוני כזה שעולה משהו כמו 3 תשלומי ארנונה ברצף ברמת גן ואיתו אני אעביר את כל הקלטות שלי למחשב. משם, הדרך לסולסיק היא במרחק שעות ספורות בלבד והקלטות משנת 90 והלאה. באיחולי הצלחה לכרטיס, הלוואי ויתאים חומרתית למחשב שלי, ולסופ"ש עם המון נוסטלגיה שתעלה לי בבריאות אבל תהיה שווה כל דקה. רוקסן זה רק הסיפתח. בברכת לילה טוב, פולי

חרטושה

New member
זה חצי חוכמה

ולא שאני לא מקנאה בך, לאללה. אבל לכרטיס כזה צריך גם רמקולים כאלה לא? איך אומרים, noblesse oblige?

פוֹלי

New member
לא בהכרח

כי יש לי את כל הכבליאג'ה שמצורפת, ת'כלס, לוחצת play בקלטת ו record בתוכנת ההקלטה. אבל אני לא אהיה חכמה מדי עכשיו, הרגע הבאתי את כל הטכנולוגיות הביתה, תכף נפרק את המחשב ונבדוק את זה.

פוֹלי

New member
היוזר בסולסיק הוא crackerhead

מי שלא מאושר לכתוב לי מי הוא מהפורום, אני אאשר אותו. רוקסן נמצא תחת תיקיית radiohead בתיקייה בשם Radiohead Live @ Roxen 1993 (שוקינג!). 104 מגה, אז סבלנות, וכדי לעשות מהפרוייקט שלי פרוייקט משותף הנכם מתבקשים בחום לשתף את הקבצים הנ"ל לחברים אחרים מהפורום, ככה התור אצלי לא יהיה ארוך וכולם ישמחו מהר יותר. לילה טוב. פולי.

avki

New member
אוקי אני נכנע ללחץ!

למישו יש לינק להורדת תוכנת סולסיק טובה? ד"א אני מדגיש שהשימוש יעשה בשביל הקלטות והורדות לא רשמיות שלא נמכרות בחנויות.

דורפל

New member
תוכנת סולסיק טובה?

לחלונות אני משתמש ב... סולסיק! כמה מפתיע. ללינוקס יש את nicotine, שהיא העתק כמעט מושלם שלה בפייתון ומשתמשת בספריה הגרפית PyGTK-2. אבל אני מניח שאתה משתמש בחלונות, אז סתם כתבתי כאן ממבו ג'מבו של מחשבים.

למעלה