תאחלו לי בהצלחה

igal012

New member
תאחלו לי בהצלחה

שלום רב, כמו רבים אחרים וטובים גם אני מצאתי את עצמי מחוץ לרכבת. לא האמנתי שזה קרה לי. בחודש הראשון הייתי בהלם. בחודש השני הבנתי שאין לי סיכוי להשיג עבודה. גם כשאמרתי שאין לי בעיה לרדת משמעותית בסוג ובאופי התפקידים לא היה לי סיכוי להשיג עבודה. החלטתי שאני לוקח את עצמי בידיים. א. הפסקתי לעשן אחרי 20 שנה. (אני בן 40 היום). ב. התחלתי לעשות ספורט וחזרתי לכושר לא רע. ג. חתמתי בלשכה וראיתי את האנשים הנהדרים בפורום הזה שאני בטוח שרק יד המקרה גורמת לכך שהם לא עובדים והרבה מאד "עובדים" במקומות אחרים. ד. החלטתי שאני מנסה להקים משהו בעצמיואכן הקמתי עסק. אתמול השקתי אתר אינטרנט. אני לא אשקר אם אומר שאני לא חושש. אז תאחלו לי בהצלחה. אני מבטיח שאם אצליח ואצטרך עובדים חדשים אז: 1. אני לא הולך לחפש עובדים בלשכה. 2. לא מחפש עובדים דרך חברות כ"א. 3. אני מבטיח להגיע לפורומים של האבטלה ולקחת משם עובד. נ.ב כתובת האתר WWW.Ink-inn.com

MAX D

New member
המון בהצלחה

ביננו זו לא יד המקרה שאנשים לא עובדים, במדינה שלנו יש בעיה- כמעט כל מישרה מבקשת בנאדם עם ניסיון, אבל ישנם אנשים עם ראש על הכתפיים שרק יצאו לשוק ולא מוצאים עבודה בגלל הסעיף הנ"ל.

akapulko2020

New member
../images/Emo50.gif

אחלה אתר-אתה מוכר גם דיו לזירוקס? כי לא הצלחתי למצוא ונשבר לי לשלם כל פעם מחדש כמעט את עלות המדפסת...

amiramdil

New member
בהצלחה עם WWW.Ink-inn.com, אבל ...

קודם כל ב א מ ת בהצלחה. דרושות לא מעט תכונות טובות בכדי להפוך רעיון למציאות. בקשר לאתר: הצצתי ולי לא תהיה בעיה לרכש שם. לצערי זה לא נכון לגבי רב הקונים הפוטנצליים שיתכן ויהססו להפקיד את פרטי כרטיס האשראי שלהם בידי גורם לא ברור ולא ידוע. בעסק כמו שלך כדאי לסגר (לפחות בהתחלה) עסק עם איזשהו קניון וירטואלי או פורטל ידוע. גישה כזו תקטין את שולי הרווח שלך אך גם תעזור לבעיה היותר חמורה שלך שהיא : "א י ך י ג י ע ו א ל י ך ????" אני ג ם כותב מנסיון אישי. בכל אופן אל תיתן למסר זה לרפות את ידיך ושוב ב ה צ ל ח ה
נ.ב. ראיתי בפורום אחר שבקשתך עזרה בתפעול. אם זה עדיין רלוונטי כתוב ל: [email protected]

למעלה