תאחלו לי בהצלחה

gila411

New member
תאחלו לי בהצלחה

היום אנחנו נפגשים עם הילדה הסבתא (אם בעלי) מצטרפת,כמו שאמרתי הילדה מאוד קשורה אליה והיא לא ראתה אותה כבר כחודש משום שהסבתא שהתה בחו"ל, אני יודעת שאני אהיה היום בפגישה בצד,למרות שאני אשתדל ליזום ולא להפגע מהתגובות שלה, התלבטתי מאוד אם ללכת או לא כי מצד אחד אני רוצה שהילדה תדע שאני שם בשבילה תמיד ומצד שני היא אמרה לאב בפגישה האחרונה שיביא רק את הסבתא ולא אותי ואם הוא יביא גם אותי היא תכעס מאוד-אני מייחסת את זה לגעגועים כאילו שאני תופסת את מקום הסבתא ואני רוצה שהיא תדע שכמו שאני לא תופסת את מקום האב (היא כבר הפנימה את זה במידה מסוימת) כך אני לא תופסת את מקום הסבתא אני רק מקוה שיהיה לה מצב רוח טוב ושהפגישה תהייה טובה לכולנו

mic27

New member
בהצלחה גדולה ../images/Emo50.gif

הי גילה... אני לא כל כך מכירה את הסיפור שלך אבל אני בכל זאת רוצה לאחל לך הצלחה גדולה...את מתארת מצב לא קל...וכל הכבוד לך שהחלטת בכל זאת ללכת ואולי אף לספוג עלבונות...הלוואי שאני הייתי חזקה כמוך. אז בהצלחה ותעדכני איך הלך

rolan

New member
אל תשכחו

מ ת נ ה לכבוד ראש השנה
בהצלחה וכן, עדכני אותנו מחזקת אותך

אני מאחלת לך המון הצלחה

סבלנות ואורך רוח לפעמים הדברים מתנהלים קצת לאט.
, אבל בסוף מגיעים למטרה
+
=

*יערית

New member
../images/Emo50.gif

מקווה שעצם נוכחותך לא תגרום לילדה לסגת מהפגישות,מקווה שהיא תלמד לקבל אותך במהרה כחלק מתמונת חייה וחיי אביה. שנה טובה
+

gila411

New member
הפגישה היתה בסדר גמור

אני דיברתי בדרך עם חמתי והעלתי בפניה את החששות שלי, למען האמת היא די חיזקה אותי ואמרה לי לא לקחת ללב כל דבר שהקטנה עושה כשהאב לקח אותה ממרכז הקשר אני והסבתא היינו ברכב הילדה הגיעה בוכה , המעברים עצמם מאוד קשים לה אבל היא נרגעה די מהר, היו כמה קטעים קטנים לא כל כך נעימים,אבל הם היו זניחים,בסך הכל היה ממש בסדר,היא הייתה שמחה ורגועה בחזרה שוב היה לה קשה אבל אנחנו משתדלים להקל עליה בכך שאנחנו כל הדרך בחזרה עושים שטויות כדי להסב את תשומת ליבה ולהצחיק אותה כך שכשהאב עולה איתה למרכז הקשר היא במצב רוח טוב,למרות שהיום היא קצת התכנסה בעצמה כי היה לה כיף והיא לא כל כך רצתה לחזור בעזרת ה' היא תהייה איתנו בחג (המחיר יהיה ככל הנראה שפגישה אחרי זה תבוטל) בכל אופן תודה לכם על התגובות,זה ממש עשה לי טוב להיכנס לכאן ולראות את התגובות שלכם

gila411

New member
האמת...

לא הייתי מסוגלת לעמוד בכל הקשיים האלה ללא בעלי אני מקווה שגם אני עוזרת לו לפחות כמו שהוא עוזר לי

למעלה