וההההההההההההההההההוווווווווווווווו
עברתי את הבגרות הראשונההההה!! יהההה! איזה מגניב לייי! הי מוזר, היו שאלות שבחיים לא ענינו עליהם, ובטח הרחבתי יותר ממה שהיה צריך, אבל עברתי את זההההה! תקלטו מה קרה לי: אנלא הרגשתי שאני מפחדת או כלום אתמול בערב. לא הייתי בטוחה שאני יודעת את החומר מספיק טוב, אבל שמעתי לטיפ שנאמר לי, לא לקרוא בלילה שלפני כמה דברים, כי זה הדבר היחיד שאני אזכור למחרת, ולא בטוח שזה בכלל יהיה בבגרות. אז הלכתי לישון. בלילה, התעוררתי 3, אם לא יותר פעמים מחלומות סיוטים שקשורים בבגרות. שניים מהם עסקו באיחור לבגרות עד כדי פיספוסה/איסור להכנס אליה, ואחד עסק מאיחור שכלל היכנסות לכיתה מיוחדת של מאחרים, שמקבלת מדבקה כתומה על כל מבחן, שמסמלת את עצם איחורו של התלמיד, וגורמת לו להורדה בניקוד בבחינה, ופתאום נגמר הזמן, כשבקושי התחלתי את המבחן, ונלחצתי איימים. בבוקר קמתי בזמן דווקא. אבל נחשו מה? מסתבר שהשעון לא היה מכוון טוב. אז איחרתי בחמש דקות בערך (בעצם שבע, בגלל שהייתי צריכה לרוץ בבצפר למצוא איפה הדביקו את הרשימות של הכיתות ובאיזו כיתה אני, וממש נלחצתי כבר, ובסוף מצאתי את עצמי, יושבת ובטוחה שאני לא אספיק את הבגרות בחיים. רצו שנגדער אוֹצֵר במוזאון ופיסול קינטי, דברים שלא למדנו בחיים. אבל הסתדרתי עם זה, ונראה לי שעניתי טוב. חוץ מזה, היה ציור שבחיים לא למדנו, אז הבחירה הייתה קטנה יותר. "הבט, מיקי" מצויר בהדפס או משהו, של מיקימאוס עתיק מכוער עם דונלדאק שצועק משהו "הבט מיקי, תפסתי אחד גדול!" כשהוא מניף חכה שנעוצה לו בתחת והוא לא שם לב. יופי. אבל עשיתי בגרווווווווווות