תאחלו לי בהצלחה!

the scout

New member
תאחלו לי בהצלחה!

מחר ב"ה תערך בחינת ההסמכה שלי- למי שלא יודע- אם לא עוברים לא מקבלים רישיון לעסוק בעריכת דין. כולם משוכנעים שאני אעבור וזה עוד יותר מלחיץ.. אני חורשת לדבר הזה כבר 3 חודשים ובקושי יש לי חיים, וכולנו עושים תחרות מי לומד יותר שעות ביום, ומכמה ספרים של כמה חברות שונות אפשר ללמוד במקביל... כמו דבילית החלטתי ללמוד גם היום, מה שגורם לי ללחץ היסטרי ולזה שאני שואלת את עצמי כל מיני שאלות מוזרות שאפילו לא בחומר. בקיצר- מחר בשעה 14:30 אמורה לחזור לי השפיות. וחוץ מזה- אני שולחת איחולי החלמה לאורית , שנעלמה קצת מהפורום מאחר ויש לה איזו בעיה עם הגידים בידים ולכן אסור לה להקליד.

ב-ה-צ-ל-ח-ה

אני בטוחה שיהיה בסדר ותעברי אותו כמו גדולה! ואני גם שולחת איחולי החלמה לאורית, לא ידעתי שהמצב כזה קשה... אורית תיהי בריאה.. קשה בלעדייך

Gilliana

New member
בהצלחה צילה יקירה! ../images/Emo45.gif

ואיחולי החלמה מהירה לאורית שלנו, מתגעגעים אליך מאד!

orityemini

New member
שלום שלום לכולם

מה שלומכם? אני עדיין לא ממש יכולה להקליד אבל צילה פה ומקלידה לי. צילה גם רוצה למסור תודה לכל מי שאיחל לה הצלחה וגם להגיד שהיא עברה את הבחינה בכתב! אפילו שהיו כמה שאלות קשות! ב"ה אני אחזור מתישהו , המצב לא כזה גרוע , פשוט הכריחו אותי לקחת מרחק מהמחשב, אז לקחתי (וגם מהעבודה). מתגעגעת, אורית.

../images/Emo24.gif

שמחה לדעת שהכל בסדר וכמובן שצילה (למרות שזה היה ברור לנו) עברה את הבחינות בכתב...

למעלה