תאטרון בובות מהצד של הקהל:)

feyoula

New member
תאטרון בובות מהצד של הקהל:)

רוצה לשתף אתכם.. היום ביקר אצלנו תאטרון סטגדם במעון עם ההצגה על הענן השמנמן שלא רצה להוריד גשם... איך שנכנסתי עם השקית שלי עם הבובות ואני קולטת שיש תאטרון בובות מוקם דפקתי כזה חיוך של אושר, ישר הסייעת אומרת לי- תיראו מה הביאו בשבילך... חחח. (תמיד צוחקים עלי שם שאני ילדה, איך שאני משחקת עם הילדים בחצר) אז קודם כל, היה מהמם וגם ניגשתי ליורם לומר לו..(לא הכרתי אותו קודם) מה שלא אמרתי לו זה שישבתי עם הילדים מאחור והם היו מרותקים ונלהבים בהיסטריה ואני לא יודעת כמה הוא שם לב מהזוית שלו על הבמה אבל חלקם אפילו ניגשו מספר פעמים לבמה לוודא מה בדיוק קורה שם, נבהלו והתרגשו והרגישו יחד עם הדמויות וזה היה מקסים לראות.. במיוחד שהיו אלה ילדים על הספקטרום האוטיסטי שלוקחים את הדברים האלה אליהם לעולם הפנימי והתגובות שלהם לזה מרתקות ומועצמות הרבה יותר מילדים רגילים. דבי, הבנתי שאתם שכנים, אז אם את רואה אותו את מוזמנת לעדכן אותו שיצאנו לטייל איתם אח"כ והם חיפשו את הענן השמן בשמיים. (אחת אפילו טענה שמצאה אותו)...אז למרות שהוא ותיק בעניניים, אני מניחה שתמיד כייף לשמוע כאלה דברים:) בקיצור, חוויתי שוב את משמעות הקסם במדיום שלנו עבור הילדים, ובמיוחד ילדים כאלה. וגם זכיתי, כמו בכל יום שני, לחזור לגיל 5:) בברכת הסוף למלחמה בדרום, חורף שמח! יחי הענן השמנמנן!

שלום פיולה, אכן יורם מיוחד וכשרוני מאוד.

הוא גר לא רחוק ממני והוא מקסים. יש לו את זה עם ילדים. שבוע טוב דבוש

למעלה