מקסים...מרגש וכל הכבוד לך ולמשפחה
קודם כל נעים מאוד להכיר אותך ברק
את ההודעה שלך קראתי כבר ביום שבת די מוקדם בבוקר,עם כוס קפה לפני יציאה להצגה, רציתי מאוד להגיב מיד, כי הוקסמתי אך העדפתי לעשות זאת לאחר שאוכל לקרוא ולראות את כל מה שהאתר המבורך והמיוחד הזה מציע... עכשיו לאחר שעשיתי זאת רציתי להביע את התרגשותי הן מסבתא שרה ז"ל שמיד רואים שהיתה אישה מיוחדת ומקסימה ושימחת החיים שלה ניכרת גם כשהיא מציגה את הצגות הצליליות שלה בפני צופה אחד ( הנין,אם אני מבין נכון ) ויחד עם זאת ברצינות ובאהבה...והן ממך וממשפחתך שדאגתם לשמר את עבודותייה, לשתף אותנו ואת שאר הגולשים שבוודאי יכנסו לאתר ובכך לשמר גם את זיכרה...אין ספק שרואים מיד שסבתא גידלה משפחה למופת והיא בוודאי מסתכלת עליכם מלמעלה בגאווה ובחזה נפוח!!!!!!! כמי שקשור מאוד מאוד לסבתו, הדבר נגע לליבי עוד יותר, מעבר לכך שנהנתי לראות ולהכיר את תיאטרון הצלליות של סבתא שרה ומשמח אותי שאתם מייחסים לזה חשיבות רבה, למרות שאני מבין שזה היה בעיקר תחביבה ושהיא לא התפרנסה ממנו כתיאטרון רגיל וזה הופך את העניין למעניין ומרגש עוד יותר. לסיום הצעה קטנה, יש מצב שרזולוציית האתר תגדל כך שאפשר יהיה לקרוא את הכתוב בקלות יותר? זה לא היה פשוט לי, למרות שנאבקתי וקראתי בסקרנות כל מילה...ואני לא סובל מבעיית ראיה..לפחות לא ככל הידוע לי...
הרעיון לאפשר הורדת הצלליות מקסים!!!!!!