תאילד ולאוס

ו נ י ל

New member
תאילד ולאוס

המאמר המלא עוד שבוע. בערך. ד"ש לכולם... בבנקוק בקווסאן בזולה יש אינטרנט חינם ובעברית. תפנימו. ויש פה אחלה לוטי

רנו81

New member
תגובה

ראשית זה נקרא רוטי אבל בגלל שלתאילנדים אין ר הן מציינים זאת כ-ל. בקו-פנגן לכו לאכול בצ´יקן קורנר.

green eyes

New member
מה לא הבנת...היא עוד לא פה!

ברוך השם,היא חוזרת שבוע הבא,היא כתבה לך מתאילנד.

תאמיני לי זה יצא פצצה .. אפשר למשל

בקיץ יום שבת למכור אננס חתוך וזה יהיה להיט....... ובטיילת במוצ"ש להקים דוכן של בננה לוטי ייאלה נו יש סטראט-אפ עכשיו רק צריך לחפש את המשקיעים !!!

דוכן של בננה לוטי???

אין סיכוי שנספיק להכין מספיק לוטי, בקצב שאני אחסל אותם...
מוכנה להסתפק במתכון. יש לך? פעם אחת לא ויתרתי ומישהו נתן לי שם מתכון של הבצק, אבל הוא היה מאוד לא ברור [הכמויות לא היו הגיוניות בכלל] אומרים שהיה פעם לוטי ביפו..

יאאלה כמה כבר תאכלי?

תעשי המון חלק תשאירי לך וחלק תמכרי תשמעי צחוק צחוק זה יכול להיות אחלה של דבר ככה בחורף בערב דוכן של לוטי או צ´אי זה ילך בכמויות..... ואל תשכחי שיש בארץ מלא תאילנדים

zontar

New member
בארץ../images/Emo35.gifתאילנדים../images/Emo35.gif איפה איפה../images/Emo3.gif

לא יודע יש שמועות....

שיש מספר מועט שלהם בארץ.... אני בכלל שמעתי שהם עוסקים בבניה לא יודע וואלה אנשים ממציאים שמועות סתם.... אחד אמר לי שהם בכלל פה כדי לתפור חליפות לא יודע כבר למי להאמין

רק בגלל שאני מנהל טוב (וצנוע) אלעק

הבאתי לך את זה.... ייאלה ללכת להכין אני הולך לברר עם העיריה כמה יעלה להעמיד דוכן... ולא לאכול את הכל יש מספיק לכולם.......... אהההה שוקולדההההה אורחים נוספים הגיעו !!!!!!!!

WOW איזה גדול אתה ../images/Emo6.gif

אני אנסה את זה, ישר אחרי שאני אשיג חלב מתוק טרי... ולסטן מסאות´פארק... לוטי זה מעין פנקייק פריך ששמים בתוכו ועליו כל מיני דברים טובים, כמו בננה, סירופ שוקולד וחלב מתוק. המממ יאמי!!!!

די די מספיק .... טוב נו

תמשיכי כמה גדול אני??? חחחחחחחחחחחח בכל מקרה אם זה הצליח לך את מוזמנת להגיד לנו אני אלך ואכין גם כן.... מי יודע אולי היעד הבא שלנו יהיה למצוא בים שטח קטן ועל הקרקעית לשים חול ולקרוא לזה "קופיפי" שבוע טוב

למעלה