אין סיכוי שנספיק להכין מספיק לוטי, בקצב שאני אחסל אותם...
מוכנה להסתפק במתכון. יש לך? פעם אחת לא ויתרתי ומישהו נתן לי שם מתכון של הבצק, אבל הוא היה מאוד לא ברור [הכמויות לא היו הגיוניות בכלל] אומרים שהיה פעם לוטי ביפו..
תעשי המון חלק תשאירי לך וחלק תמכרי תשמעי צחוק צחוק זה יכול להיות אחלה של דבר ככה בחורף בערב דוכן של לוטי או צ´אי זה ילך בכמויות..... ואל תשכחי שיש בארץ מלא תאילנדים
שיש מספר מועט שלהם בארץ.... אני בכלל שמעתי שהם עוסקים בבניה לא יודע וואלה אנשים ממציאים שמועות סתם.... אחד אמר לי שהם בכלל פה כדי לתפור חליפות לא יודע כבר למי להאמין
הבאתי לך את זה.... ייאלה ללכת להכין אני הולך לברר עם העיריה כמה יעלה להעמיד דוכן... ולא לאכול את הכל יש מספיק לכולם.......... אהההה שוקולדההההה אורחים נוספים הגיעו !!!!!!!!
אני אנסה את זה, ישר אחרי שאני אשיג חלב מתוק טרי... ולסטן מסאות´פארק... לוטי זה מעין פנקייק פריך ששמים בתוכו ועליו כל מיני דברים טובים, כמו בננה, סירופ שוקולד וחלב מתוק. המממ יאמי!!!!
תמשיכי כמה גדול אני??? חחחחחחחחחחחח בכל מקרה אם זה הצליח לך את מוזמנת להגיד לנו אני אלך ואכין גם כן.... מי יודע אולי היעד הבא שלנו יהיה למצוא בים שטח קטן ועל הקרקעית לשים חול ולקרוא לזה "קופיפי" שבוע טוב