תאילנד או נפאל?

trancelover

New member
יופי תודה , ענית לי בדיוק :)

השיא התכוונתי לשיאע המיצוי, בכל מקרה לכל איזור יש תיופי והקוסמיות הייחודית שלו אם זה בתאי או בהודו,, חח

עמית22

New member
תאילנד או נפאל? ../images/Emo160.gif

רציתי לשמוע (לקרוא) את דעתכם, טיול במזרח שמתחיל בספטמבר, צריך להתחיל מתאילנד או מנפאל?

אין ספק בכלל ולו הקטן ביותר שהוא

צריך להתחיל בנאפל אתה הרי לא תרצה להפסיד את העונה המדהימה והמעולה לטראקים ולחכות עד מרץ נכון? סע לנאפל תעשה איזה טראק או שניים לתאילנד תוכל לטוס אחר כך בלי שום בעייה מצורפת תמונה ואני מאחל לך מכל הלב להגיע אל המקום הזה זה רגע שתזכור לכל ימי חייך.

trancelover

New member
אבל שמע ברי אחי,

לטיול לפני הצבא, עדיף לי תאילנד, לא ? זה מה שהבנתי לפחות, או שאתה חושב אחרת, מה אתה אומר.. ? בתאילנד גם יחכו לי תנאים יותר טובים וקלים, ואחרי הצבא שבעזרת השם אני ימשיך תמסע, אני כבר יסתגל למקומות כמו גואה וכו בתנאים שצריך להם לפחות ניסיון מינימלי .. או שמקסימום אני ימשיך לנפאל מתאי ולא יחזור , חח יהיה עריק.. סתאם, כמה שרובכם כאלה , אני מזה לא סרבן ולא פציפיסט לגבי השכנים האנימלים שרוצים תמדינה שלנו, מה שמכנים פלסטין הזונות, .. בכל מקרה לא רוצה לחתור לשטויות.. תודה על העצות שיתקבלו .. ברי בבר המלך

א. תודה

ב. קטונתי מלהיות מלך ג. גם הודו תתאים לך לפני הצבא השאלה היא כמה זמן אתה רוצה להיות שם כדי להרגיש אותה וללמוד המון צריך יותר מחודש חודשים מה שלתאילנד יספיק בהחלט וכן אכן בתאילנד התנאים קלים הרבה יותר הכל מערבי הכל נקי לעומת הודו "המזוהמת והמלוכלכת" אולי בגלל זה אני כל כך מטורף עליה. בכל מקרה סע לשלום ותהנה כמה שיותר לפני פתיחת התחת שלך (סליחה על הביטוי) ורק להוסיף משהו קטן ולהגיד לך שאל תתבאס הכל יהיה בסדר שלוש השנים הראשונות בצבא עוברות הכי מהר

עמית22

New member
../images/Emo51.gif

ראיתי השבוע תמונות של הפאס ואני כבר מחכה בכיליון עיניים להיות שם כבר

עמית אם אתה הולך לעשות

את הפס אתה גדול מהחיים הנופים שתראה שם הם כל כך יחודיים לא לדבר על המקומות בניגוד ל-ABC ששם יש קטע ששאתה עושה אותו פעמיים בהלוך ובחזור באראונד אנאפורנה אין דבר כזה יום אחד אתה בעמק יום אחד אתה הולך בתוך מים ובפעם אחרת (מצורף קובץ)אתה עומד לחצות גשר שנתמך רק על ידי חבלים ולמטה יש נהר גועש ואני לא אגזים אם אני אומר שהביצים שלך ירעדו. אתה רואה איך הוא זז מצד לצד יש את הרעש של החריקות של העץ ממש כמו בסרטים של פעם ואתה מתפלל שבטעות החבל לא יקרע. למחרת אתה כבר הולך במקום כמו המדבר ומסביב רק פסגות של הרים מושלגים אךךךךךךךךךךךך הטראק המושלם אני מאחל לך רק כיף והנאה מרובה אני בטוח שתזכור כל רגע בטראק הזה אוףףף כמה שהצלחת להחזיר אותי אחורה

trancelover

New member
הזמן לא בעיה, יש מספיק לפני הגיוס

אבל זמן אני יצטרף לשהות שם בתאי, כדי לחוות את השיא ..?

ממממ...לפי דעתי

אין ממש שיא בתאילנד היא אומנם מדהימה ויפה אבל עדיין מערבית משהו ובהחלט שונה מהודו בטירוף. אולי אתה התכוונת כמה זמן להיות שם עד שתרגיש שמיצית אבל זה ספציפי לכל אחד.

למעלה