תאילנד ביולי + חב' תעופה

mordila

New member
תאילנד ביולי + חב' תעופה

שלום לכולם אני יודעת שבטח כבר שאלו אבל אני אשמח לכמה שיותר תשובות: 1. אני שוקלת לנסוע לתאילנד ביולי, האם החום הוא בלתי נסבל? האם אפשר להסתדר עם המונסונים או שזה הורס את כל היום? האם זה שונה בבנקוק ובאיים? 2. לגבי החברה האוקראינית/אוזבקית שעוברת בקייב - האם משהו טס דרכם? האם זה בטיחותי? האם יש דילים שכוללים טיסות פנימיות של אלעל? תודה מראש

תשובה

גם אני בע"ה טסה לתאילנד, אבל בנובמבר, אני יודעת שהחום הוא לגמרי בלתי נסבל (כפול מזה שבאילת..) זה מגיע ל- 40 מעלות חום, זה גורר אחריו גם עלוקות אם את מתכוונת לעשות טרקים בצפון.. המונסונים מתחילים עוד מעט אבל הם לא כלכך נוראיים, הם מופיעים לפתע ביום בהיר אחד לכמה רגעים ואז נפסק לפתע כמו שזה התחיל.. זה גם תלוי לכמה זמן את נוסעת. אם את נוסעת עד חודש המונסונים עלולים להרוס קצת אני ממליצה לך לסוע מתי שאני נוסעת. אני נוסעת בתקופת ה"חורף" שלהם.. בבוקר קריר ובלילה.. אבל זו עונה נוחה לטיולים ונופש. מה שכן המונסונים לא הורסים שום יום זה עניין כבר של מזל (למתי זה נופל...). זה שונה בכל מקום . בקשר לטיסה של אוזבקסטן הייתי אומרת שזה מסוכן ופשוט אין לדעת, לכן אני מציעה לא לקחת צ'אנס אמנם טיסת אלעל קצת יקרה אבל לפחות את נוסעת בלב שקט ובטוח. ובעניין הדילים של טיסות, את זה אני מציעה לך לעשות כשתגיעי לתאילנד - בעיר קאווסן יש מלא מקומות עם הצעות לדילים ולטיסות ושם הכי זול וגם יש מלא ישראלים שעוסקים בזהאז אל תשברי את הראש עכשיו. חכי כשתגיעי לשם. מקווה שעזרתי לך לימור

kkarinn

New member
לגבי השאלה הראשונה שלך...

אני הייתי בתאילנד מסוף יולי עד תחילת ספטמבר. המזג אוויר היה סביר ביותר, ואפילו אני הסתדרתי איתו, בתור אחת שסובלת מאוד בחום... (אני לא מרגישה טוב...). אמנם לקח לי שלושה ימים להתרגל לחום, אבל אחרי זה אין שום בעייה. המונסונים לא הורסים כלום.... יורד גשם אבל לא קר..., אז נכנסים לאיזה מקום ויוצאים כשנגמר. ממש לא נורא. זה לא כ"כ שונה בבנגקוק ובאיים. תעשי חיים!

קלוזו

New member
הטיסה עם האוזבקים היא מצויינת ונעימ

ה ובטוחה לא פחות ממטוסי אל על. כן נכון יש המתנה לא הכי נעימה בטשקנט והאוזבקים שם הם לא שיא היעילות אבל כשחושבים על כל המסג'ים והשייקים ב- 200$ שחוסכים מטיסת אל על ההמתנה עוברת מהר
. טיסות פנימיות - חשוב מה היעדים שלך, אם את מתכוננת לנחות בקו סאמוי אז תקחי פאס של בנקוק אירוויס ואם לא אז של תאי אינרנשיונל כי תאי לא נוחתים בקו סאמוי. לבנקוק איירוייס אין נציג בארץ לכן את יכולה להזמין על ידי אי מייל דרך האתר שלהם את צריכה מראש לקבוע את היעדים וזמני הטיסות והפאס יחכה לך בשדה התעופה שם גם תשלמי. בהצלחה

למעלה