תאילנד בעוד שבוע

לעד

New member
תאילנד בעוד שבוע

היי לכולם אני טס בעוד שבוע לתאילנד וזקוק למעט מידע. זהו טיול ירח דבש לכן אנחנו רוצים להתפנק בעיקר אז השאלות הם: איך מלון לוטוס בצ´אנג מאי? האם ההולידי אין בקופיפיפי יותר טוב מה - PP PRINCESS? איך מלון האמארי פאלם בקוסמוי? כל המלצה/עצה להפוך את הטיול למפנק ככל הניתן יתקבלו בהמון תודה

3dba

New member
P.P.Princess האתר ברשת

phi phi: P.P.Princess Resort in Phi Phi Don Village Tonsai Village, Phi Phi Don, Krabi, Thailand http://phi-phi-islandhopper.com/listings/kohphiphi/phiphipr.htm ת´אמת נראה אחלה,דרך אגב אני התארסתי שבוע שעבר ונוסע עוד 4 שבועות,שיהיה במזל טוב!

לעד

New member
מזל טוב

תודה !! גם לך. האם שמעת משהו על ההולידי אין בקופיפי? ואגב, אתה מזמין דרך האינטרנט או דרך סוכן? בדקת משהו על צ´אנג מאי? קוסמוי? וכו´

aviron

New member
כבקשתך : ../images/Emo39.gif( הפרח לחתונה)

על-הסף: תבקש - ותקבל(!) ממשרד הנסיעות שיציינו לבתי-המלון שאתם ב- "HONWYMOON" (ירח-דבש, כמובן) - זה ייתן לכם כל-מיני "צ´ופרים" קטנים: סל-פירות פה, שוקלד שם, איזשהו לב עשוי מאורכידאות על הכרית וכ"ד... וכעת לעצם שאלתך: מלון לוטוס בצ´יאנג מאי: מלון חדש ומודרני. דרגת תיירות טובה **** . החדרים ממוזגים כראוי, TV, מיני-בר, טלפון וכל מה שצריך. יש 2 סוגי חדרים : תבקש מהסוכן/ת שלך שינסו לבקש שידרוג על-סמך ה"ירח-דבש" לחדרים היותר טובים. (כל מה שאני כותב שלבקש במשרד הנסיעות - מקובל ונעשה !. לכן לא להתבייש לבקש כל-זאת !). לובי ענק, מעניין ויפה. ארוחות-בוקר ב- 2 חדרי אוכל שבקומה 2: מסעדה אחת מיועדת לסועדים הסינים ועניינה ארוחת-בוקר בהתרא - השנייה עם ארוחת-בוקר אמריקאית. שימו-לב לזאת. מיקום המלון: על-הכביש לדוי-סוטפ ולא רחוק (5 דקות הליכה) מהחפיר והחומה העתיקים בני 704 (!) השנים. תצאו בכביש הראשי ימינה, כוון נגדי להר, ותגיעו. המלון צמוד (יש אפילו מעבר ישיר מהמלון) למרכז קניות גדול ומפואר וטוב. מלבד חנויות רבות, רשת הקניות "סנטרל" ועוד, יש : "קנטקי פרייד צ´יקן" בקומת-הקרקע, "פיצה האט" בקומה 2, "מקדונלד" קומה 2, והכי-הכי מומלץ: "סיזלר" : רשת אמריקאית ראוייה. נסו "סיזלר" ותהנו. למטה, בקומת קרקע: מרכז מזון (נקרא: "פוד-סנטר" ) תאי. המון סוגי מזון תאיים טעימים לאללה - בתיאבון! מהמלון לשוק-הלילה: טנדרים אדומים (הם הם המוניות של צ´.מאי) וטוק-טוקים. 15 שעה נסיעה - 50 באת´. הולידיי-אין" בקו פיפי. מכיון שאני לא מכיר מלון שכזה (את הרשת מכיר גם מכיר ) אני חושב ש: או שהחליפו בחודש האחרון את שם ה" CABANA" שבמפרץ "טונסאי" - אם כן: מלון מצויין- או: שהמלון אינו נמצא במפרץ טונסאי . תשאלו ותחזרו לפורום לשרשור. בכל-מקרה: מפרץ "טונסאי" בקו פיפי דון הינו מרכז העניינים שבאי והמקום הכי-הכי יפה בו. בתי-המלון שבמפרץ זה ממוקמים בין המפרץ לבין הלאגונה - אותו צילום מפורסם נמראה את קו פיפי. כאמור באם הכוונה למלון "CABANA" - חדרים טובים וממוזגים, בנוסף ללאגונה ולמפרץ גם בריכת-שחיה בכיף. הלוואי עליי ! שאלת ההשוואה: עוד פעם חוזר לעניין ה"קאבנה". באם המדובר בו : יותר טוב מה- PP PRINCESS. אם יש "הולידיי" אחר והוא לא ב"טונסאי" (צריך לראות את הכתובת המלאה) - אזיי שה- PP PRINCESS יותר טוב -בהחלט בגין המיקום (!). בפרינסס תבקשו את אחת מדירות: 101,102,103,104. אלו סוויטות ג´וניור- יותר יקר קצת, אבל...(צמודות לחוף הלאגונה...). אם אתם יותר מזוג אחד: "תלכו" על דירת סוויטה 105. יקר , אבל כנראה להגיע לגן-העדן זה יקר. לסיכום חלק קו פיפי דון: חשוב (לטעמי, על-כל-פנים..) שתהיו במפרץ טונסאי - כיון שביתר המקומות על האי משעמם - ואי-אפשר להגיע ברגל לטונסאי. AMARI PALM בקו סמוי: תראו. אני לא מכיר את ה"אמהרי" בקו סמוי. אך אני מבטיח לכם ללא שמץ של ספק - והנ: אני מתחייב אל מול עם וגולשים - שאם זה רשת "אמהרי" - זה כביר !!. ה"אמהרי" רשת מעולה במיוחד. כל בתי-המלון שלה ברחבי תאילנד: נהדרים !! ועוד טיפ: (לא בטוח שבמשרד הנסיעות יודעים זאת): מפוקט לקו סמוי אפשר לטוס וזאת טיסה חדשה יחסית - בחברת "בנגקוק אייר" יש טיסה יומית אחת: PG252 09:50. באם צריכים פרטים נוספים- אנחנו כאן !

לעד

New member
וואוו.... תודה.. ועוד קצת..

המון תודה. כמה ידע!!! עוד טיפה שאלות ברשותך.... אז ככה: מהפורום הבנתי שההולידי אין נמצא במפרץ בצפון האי (או משהו כזה) אז לפי המלצתך אני מבין שכדאי לי לבחור בקאבנה (עדיף על PRINCESS)? לגבי הטיסה לקוסמאוי - שמעתי שיש טיסה לשם מפוקט השאלה היא האם זה בעייתי להגיע קרקעית (או ימית) לקוסמוי מאזור פוקט? לגבי הלוטוס בצ´אנג מאי - לא הבנתי כמה זמן נסיעה משם לשוק הלילה? האם כדאי לקחת מלון אחר קרוב יותר למרכז העניינים? יש לך המלצות?? או שאפשר לקחת את הלוטוס בראש שקט (ומפונק להחריד כפי שאתה מבין) לגבי קראבי האם הפבליון קווינס הוא המומלץ ביותר? ושוב אלף תודות

aviron

New member
או-קיי, כעת ברור לי...

ההולידיי-אין ב-PP אכן מבודד (נזכרתי ע"פ האתר - הייתי שם לפני כשנתיים - רק אז הוא נקרא בשם "נשיונל פארק וויליג´" או משהו כזה.) עוד -פעם: המלון טוב, אפילו מצויין. אבל מבודד - ויש הרבה בני-אדם שזה היתרון עבורם. השאלה מה טוב לכם. אני הייתי הולך על מפרץ טונסאי - פרינסס. (ואפילו לכו על המלצותיי לגביי איזה חדר להזמין..). ודרך-אגב: את הצילומים ה-9 וה- 10 מלמעלה למטה - באתר של ההולידיי : לא רואים מההולידיי אלא מה-פרינסס... (מבט ללאגונה). מפוקט עדיף לטוס (ללא ספק) לקו סמוי. מקו פיפי אפשר לשוט לקראבי ומשם בתחבורה יבשתית לקו סמוי (לסוראטני ואר"כ הפלגה לקו סמוי). בכל וריאצייה של תחבורה מוטורית בשילוב עם תחבורה ימית: המעבר יהיה הרבה שעות. אך : מקו פיפי צריך לשוט לנמל פוקט טאון. מהנמל כשעה לשדה. כך שגם כאן- ספור לא קצר. לגביי צ´.מאי, המלצתי , במפורש: מלון "אימפריאל מיי פינג" (IMPRIAL MAE PING) - הוא ולא אחר ! (אוח, כמה שאני אוהב אותו !!!). ממוקם ע"י שוק-הלילה, במלון מאוירה יוצאת מבכלל טובה ועד מסעדות מכל הסוגים, להקת בנות מהפיליפינים , ארוחות-בוקר מעולות ומה לא! . MAE PING! לכו עליו! קראבי: לא מכיר את המלון - ובכלל באיזור קראבי המון חופים ומפרצים. החוף המומלץ: חוף פרא-נאנג שבכף פרא-נאנג - באיזור קראבי. תשללו בית-מלון הממוקם בעיר קראבי !!. אז מה שנשאר זה לבדוק רמה באמצעות האתר ומיקום. (אם תעלו את האתר של המלון - אוכל לבדוק במה דברים אמורים. לא לשכוח: ב"פרינסס" שב- PP - להזמין את החדרים המומלצים - בכל מחיר, תרתי משמע. בבוקר להתעורר אל מול הלאגונה: זה לצבוט חזק את עצמכם שזה אמיתי !!! ואני בכלל לא מקנא בכם - כי אני כאן - במיי פינג צ.מאי, קו פיפי , ובכלל : כל החיים...!!! וזה עלה לי ככה - בגלל שנזכרתי בבונגלוס 101, 102, 103 וכ"ד שבפרינסס... מזל-טוב !! .
ושוקולד לבן גם...

למעלה