תאילנד - גן עדן עלי אדמות

תאילנד - גן עדן עלי אדמות

שלום לכולם בדיוק היום לפני שבוע חזרתי לארצנו הקטנה אחרי חוודשיים בתאילנד וולאוס. קודם כל אני רוצה להודות לכל מי שענה לשאלות הטורדניות שלי בפורום לפני הנסיעה. אין ספק שכדאי להתייעץ עם מנוסים לפני הנסיעה, אם כי לכל הנוסעים הבאים המאושרים - מידע רב מסתבר כלא נכון או לא רלוונטי כך שצריך לזכור שהטיול יותר מוצלח ככל שהוא יותר ספונטני ויותר חופשי. הכי מהנה זה לגלות אטרקציות ומקומות חדשים שאף אחד ךא שמע עליהם קודם לכן. תאילנד מדינה מדהימה והאנשים שם חמים וידידותיים (עזבו את תהסוחרים ונהגי הטוק טוק בצד, אני מדבר על המקומיים). הרבה פעמים יצאנו עם מקומיים ונהנינו מאוד. עשינו את הטרק של אודי בצפון והיה סוף הדרך - באנג´י, הרבה נהיגת שטח, פילים, מלון 5 כוכבים וצוות מדריכים מדהים.אודי ייתן לכם הכל בשביל שתצאו ממנו מרוצים ותמליצו עליו בארץ (טרמפ למלון, שמירת חפצים). באיים טיפסנו על צוקים, ויש רחפנים, אופנועי ים ובננות לבזבזנים. את המפלים בקנצ´נבורי אהבתי יותר מאשר את הניאגרה בקנדה לאוס גם היא יפהיפיה ואפילו יותר אותנטית מתאילנד, ממליץ על שייט קיאקים בואנג ויאנג בקיצור לא רצינו לחזור ואנחנו עדיין בדיכאון ומלאים געגועים. אשמח לענות לכל שאלה למאושרים מביניכם שהנסיעה עוד לפניהם ועד הפעם הבאה : see you when you see me לאופופקאנמאי פוני צ´וק די

למעלה