תאילנד - הונג-קונג ומצלמה דיגיטלית

lironh

New member
תאילנד - הונג-קונג ומצלמה דיגיטלית

היי לכולם , מכיוון שתיכננתי טיול לתאילנד (חודש ושלושה שבועות) ותוספת בסין (שבוע) ונשאר לי רק עוד נושא אחד פתוח אבקש את עזרתכם - אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית לצלם את הטיול , אבל אין לי מושג מה המחירים ואם כדאי בדיוטי פרי/תאילנד/הונג-קונג וכמו-כן - האם יש חיבורי USB באינטרנט קפה ברחבי תאילנד שאוכל לחבר את המצלמה ולשלוח תמונות לארץ , מבקש את עזרתכם ... במידה וישנם דגמים מסוימים מומלצים - אשמח לשמוע המלצות ומחירים שיש ... תודה , לירון.

aviron

New member
../images/Emo106.gif - סומתאם

זה לא גביע - זהו כלי (מכתש) שעושים בו- באמצעות עלי - סלט פאפייה (סומתאם בתאית). דשנו כבר בעניין זה וכבר הוצאנו את המיץ מהסלט שנקרא קניות אלקטרוניקה ואופטיקה בתאילנד והונג-קונג. בגין ריבוי הזיופים - לא הגענו למסקנות נחרצות. אז: אם אתה כמוני - לא מבין גדול בזה - קנה בדיוטיפרי שבנתב"ג. אם אתה כן מבין: הונג-קונג מקום טוב (מאד) לשכאלה - רק בתנאי שהינך מבין! תאילנד: לא. יש בתאילנד המון המון המון המון מקומות של מה שנקרא "קפה נט) שמצויידים בכל המחשבים ומכלולם , כולל סורקים, מעברים , מעבדים - הכל, הכל.

lironh

New member
מה עם ה-TOKYO וה-SIAM ?

לפי מה ששמעתי ישנם שני מקומות שניתן לקנות בהם מצלמות דיגיטליות והם - TOKYO CENTER וגם SIAM CENTER , וכמובן מצלמות דיגיטליות של חברות גדולות כמו OLYMPUS , CANON , NIKON לא ניתן ממש לזייף ... השאלה היא מה המחירים שם לעומת הארץ ?

micmuk

New member
תגיד לי

אתה דפוק?! שבוע סין???? מה תספיק לראות בשבוע? את בייג´ינג וזהו הייתי חודשיים בסין וזה לא הספיק... לפי דעתי תשאיר את סין להיזדמנות אחרת, גם ככה 7 שבועות טיול זה לא מי יודע מה ארוך הויזה לסין תעלה לך יותר אני ממליצה מאוד !!! להגיע לסין, אבל לשבוע?! העיקר שיהיה לך אחלה של טיול מיכל (ברי - dor בשבילך)

zar

New member
חזרתי ביום א´ מהונג קונג וסין

ולהלן מחירי המצלמות שבהן גיליתי עניין. אולימפוס C700-UZ עולה כ-300$ ארה"ב ומעלה ניקון 2500 עולה כ- 350$ ארה"ב ומעלה ניקון 995 עולה כ- 490$ ארה"ב ומעלה המצלמות נמכרות עם כרטיס זכרון של 8 או 16 מגה. אם ברצונך לצלם באיכות גבוהה הנך נדרש לכרטיס בעל נפח זיכרון גבוה. מחיר כרטיס זכרון 128M עולה מחמישים דולר ומעלה, תלוי ביצרן. המחירים בהונג קונג זולים מאשר בסין משום שבהונג קונג לא מוטלים מיסים על הטובין. המחיר הינו כ- 40% מהמחיר בדיוטי פרי בארץ. אי אפשר לחשוב כל הזמן שעומדים לסדר אותך עם משהו מקולקל. קל מאוד לבקש שיכניסו לך את הכרטיס זכרון ולבצע מספר צילומים על מנת לוודא שהמצלמה אכן עובדת. יש רק לדאוג שלא יוציאו דברים מהאריזה המקורית וינסו למכור לך ותם כאופצייה. וודא שאתה מקבל את המהדורה האנגלית של המוצר כלומר עם ספרות באנגלית ולא ביפנית או סינית. בהצלחה

lironh

New member
מה קורה בתאילנד ?

יש לך מושג לגבי מחירים בתאילנד ?

zar

New member
נאמר כבר

שבתאילנד מזייפים הכל, ולכן הייתי נזהר. בהונג קונג לא תמצא שמוכרים מותגים מזוייפים בראש חוצות. אלא אם כן תחליט שאתה הולך לרכוש מציאה בשוק לילה מאחרי דוכן. הונג קונג גם זולה יותר מאשר טאיוון.

למעלה