תאילנד - הכנות

Nick Drake

New member
תאילנד - הכנות

אני נוסע (בתקווה...) לתאילנד עם חבר אחד עוד איזה חודש לאיים ואולי גם למקומות אחרים ואני צריך לדעת איזה זריקות וכמה זמן לפני צריך לקחת אותם, איזה מקומות שווים ואילו לא, ממה צריך להיזהר, מה צריך לקחת, מה אסור לאכול, איפה אסור לישון, איפה יש מסיבות טובות וכו´. תודה מראש

אודליה28

New member
תאילנד

שלום לך , אז ככה אני הייתי בתאילנד בינואר , מומלץ בחום. לגבי חיסונים אתה יכול גם שבוע לפני זה מה שאני עשיתי בכל אופן.אני קיבלתי 3 זריקות , אבל זה תלוי אם אתה הולך להיזרק במקומות לא מסודרים אז חייבים לתת לך זריקות .אני ממליצה לכם להיות בקוסמוי, קופנגן שם יש את המסיבות שאתה מחפש, אבל זה נימצא בדרין , כלאמר יש כמה צדדים לאי אז אתה צריך לישון בדרין. רצוי לקחת אל טוש כי יש המון יתושים, בעיקרון האוכל שם ממש טוב כמובן למי שאוכל לא כשר.אם תהיה בבנקוק מומלץ להיות בקווסן יש שם שתי מסעדות ישראליות, המוזה והקשר הישראלי משדרים שם משחקי כדורגל וכדורסל, יש ערוץ 2. אני למשל ישנתי רק בבתי מלון אבל באיים יש בונגלוסים ברמות גבוהות מאוד,והמחירים נאים בין 80 ל100 ש"ח ללילה לזוג. לגבי אוכל בחוץ אם המקום נראה לך בסדר אז זה בסדר . מומלץ לאכול בננה לוטי אתה תגיע וכבר תדע מזה. גם האי קופיפי מומלץ . מקווה שתהינו.

למעלה