תאילנד וויאטנם\קמבודיה

• פותח הנושא spur
  • פורסם בתאריך

spur

New member
תאילנד וויאטנם\קמבודיה

היי!
אני ובעלי נוסעים לירח דבש בתאילנד בסוף אוגוסט. מתכננים ליסוע לחודש ויומיים ושוקלים אולי גם לחלק את התקופה ל3 שבועות בתאילנד ושבוע בקמבודיה\ויאטנם- מה דעתכם? כדאי?
ובכלל, נשמע להמלצות למקומות וחופים שקטים, בלי המוני תיירים ותיירות, עם אוכל טוב, חופים יפים, נופים שאפשר לטייל בהם והרבה הרבה רוגע.
אשמח להמלצות!

המון המון תודה!

T o m c o

Member
מנהל
למה? אני חושב שלא כדאי לפצל את הטיול ליעד נוסף - בייחוד כשמדובר על שבוע בלבד. שבוע - יאפשר לכם להספיק באחת משתי המדינות הנ"ל מעט מאוד, ואילו תבלו את השבוע הזה בתאילנד תוכלו להספיק יותר לדעתי (למצות את תאילנד יותר, להנות, לנוח. ולא להתחיל לרוץ ולהספיק יעד נוסף בשבוע).

spur

New member
אוקיי

אז מה אתה מציע לעשות בתאילנד?
יש לנו 4 וחצי שבועות, איך היית מציע לחלק אותם?

T o m c o

Member
מנהל
אני לא יודע מה מתוכנן לכם כרגע, כך שאין לי יכולת להמליץ יותר מדי.
אם תכתבי מסלול מתוכנן - אוכל לנסות לעזור .

spur

New member
אין לנו שום מסלול מתוכנן.... עדיין

מלבד נחיתה בבנקוק

אנחנו קלולסים לגמרי ולכן נשמח לעזרה

T o m c o

Member
מנהל
בסדר. ומה הרצונות? מה לראות? מה לעשות? קצת הכוונה כללית.

spur

New member
תודה!

לחוות מקומות קצת פחות מתוירים (אם זה אפשרי)- אוכל טרי ומקומי, חופים, טיולים קצרים (לא טרקים מטורפים) והרבה שקט ומנוחה

בגדול אנחנו די פתוחים להצעות

צול1

New member
לדעתי שווה לכם לנסוע לקמבודיה לשבוע

תהיו שבוע- שבוע וחצי בצפון תאילנד.
שבוע וחצי- שבועיים באיזור אחד (!!) של האיים. ותטוסו לראות את האנגקור וואט בקמבודיה ולחופים המדהימים (בעייני אף יותר מבתאילנד) של סיהנוקוויל.

אבשלום68

New member
מצטער

אבל לדעתי בטיול של חודש אן טעם לחלק לשלושה שבעות תאילנד ושבוע קמבודיה.
גם אם תטוסו הלוך וחזור לסיאם ריאפ
זה מעט מדי זמן שתוכלו לבלות אותו בצפון תאילנד
או באיזה אי
קמבודיה שווה הרבה יותר משבוע

צול1

New member
לא מסכים

לא בכל מקום חייבים לעשות טיול עומק. אם הם אנשים שאוהבים לקחת את הדברים לאט ולנסוע ולהשתקע במקומות אז יכול להיות ששווה להם להישאר רק בתאילנד. אגב אנחנו היינו שלשה שבועות בצפון תאילנד ורק חמישה ימים באיים של תאילנד. כי אנחנו לא טיפוסים של ים.
בכל מקרה, נראה לי שלחלק שבוע- עשרה ימים בקמבודיה על סיאם ריפ וסיהנוקוויל זה ממש אחלה. נכון. קצר. אבל אחלה וממש לא נקרא "לרוץ".
בנינו גם לשבת שלשה-ארבע ימים בחוף כשיומיים ממנו זה רביצה ועוד יומיים שיט לאי קטן זה יותר מאחלה. אנשים נוסעים לשבוע לאירופה ולא מרגישים שהם רצים. אז למה כשזה במזרח זה נחשב ריצה?

אבשלום68

New member
כי ככה אני חושב

ואתה חושב אחרת.
גם באירופה לא נסעתי ל21 ארצות בעשרה ימים

צול1

New member
טוב שאתה לא מגזים

יש הבדל בין לטוס לשבוע למדינה לבין לטוס לכמה מדינות באותו שבוע.
שבוע לסיאם ריפ וסיהנוקוויל זה בעייני בסדר גמור.

למעלה