תאילנד - כדאי להזמין מלון מהארץ?

תאילנד - כדאי להזמין מלון מהארץ?

אני עומד לסוע במוצ"ש לבנקוק ומשם ישר לקוסמוי. השאלה היא אם חובה להזמין מלון מהארץ או למצוא כבר שם משהו? ושאלה נוספת - כולם אומרים לי שבגרושים אפשר לחיות שם כמו מלך, אבל המחירים שראיתי של בתי מלון "נורמליים" רחוקים מלהיות זולים (לפחות 70-80$). אז מה ההמלצה?

בעיקרון כדאי להזמין....

הינה המלצה חמה של אבירון וקישור למלונות בנקוק וגם פה יש עוד המלצות על בתי מלון והמלצה של אבירון להזמין מהארץ.... בקשר לבתי מלון "נורמליים" הגדר בבקשה... אצלי נורמלי זה מיטה ומקלחת אפילו אם היא לא בחדר אצל אחד אחר נורמלי זה מזגן מיטה ארוחת בוקד וכו'וכו'... יש בתי מלון\גסטהאוסים נורמלים במחירים סבירים הרבה יותר וחוץ מזה איזה סוג של טיול אתה מתכנן לעשות? סתם לזוז ולזרום או יותר מחושב שיכלול טיסות פנים?

agnostic

New member
רק המלצה אחת :

בדיוק חזרתי משבועיים בתאילנד. תחליף שקלים לבאטים בארץ , ואל תבוא עם דולרים. ואגב , זה רק אני או שמזג האויר השתגע שם קצת , שבוע וקצת של גשמים מטורפים בפברואר...

ariocarpus

New member
איפה אפשר להחליף לבאטים ?

איפה אפשר להחליף לבאטים בישראל ?

רינת24

New member
רק בנתב"ג באולם היוצאים והנכנסים

לפי החישוב שאני עשיתי לא כדאי להחליף פה לבאטים אבל תקנה פה באטים ב 100 ש"ח שיהיה לך מיד עם הנחיתה למונית או להוצאות מיידיות שלא תצטרך לעמוד בתור עם כולם להחלפה באולם הנכנסים בבנקוק

agnostic

New member
תעשי עוד פעם את החישוב

הערך של היורו ירד מאוד מול הבאט , ומפסידים פעמיים עמלות.

susony

New member
אפשרר להשיג אחלה חדר

במחירים של 10-20% גם בלי להזמין מקומות מראש, סביב הקאוואסן. אני אישית מאד אהבתי את ה - 4 sons מול בית חב"ד אבל קיימים עוד מלונות שקטים ונחמדים באיזור

למעלה