תאילנד-לא מומלץ עם חברה?

ל א ו ר ה

New member
תאילנד-לא מומלץ עם חברה?

שלום לכם! יש לי שאלה לאלו שהיו כבר בתאילנד. שמעתי מכמה אנשים שלבחור לא מומלץ לנסוע לתאילנד עם חברה אלה רק עם חברים. ושעם חברה זה ממש לא כיף ולא אותו דבר. האם יש אמת בדבר? והאם בחור שיסע לשם בהכרח ירצה לשכב עם מלא בנות וזה לא יתאפשר לו אם יבוא עם חברה שלו? אשמח לקבל תשובות רציניות תודה לאורה

היי לאורה..הממ..תאילנד....

תשמעי...תאילנד,זה-איך לאמר זאת....שיא החופש... אני בכלל טוענת,אלא אם כן יש לך חבר שממש נוח לכם יחד,וכבר התנסיתם בטיול משותף,ואתם יודעים שתסדרו יחד,לצאת לטיול לבד....זה באמת שיא החופש,ואין הרגשת תלות באפח´ד,ועושים מה שרק בא....בטח באיים התאילנדים,ששם נמצאים רוב היום בים,בטן-גב,ובלילות הולכים לכל המסיבות,משתכרים על החוף,מכירים תיירים ותיירות,ופשוט עושים את הכיף של הלייף.... תשמעי,שום דבר לא בהכרח,את מבקשת מאיתנו תשובות עבור בנאדם שאנחנו לא מכירים,ולא מכירים את מערכת היחסים שלכם...אתם מאוהבים?טוב לכם ביחד?תעשו מה שהלב אומר. הוא רוצה לנסוע לבד עם החב´רה שלו? את לא בוטחת בו?זו כבר בעיה....וזה לא קשור לפורום... ראיתי שם זוגות,לי עצמי היה בנזוג תאילנדי כל השהות שלי,והאמת,רוב הטיול בכלל לא עניינו אותי סטוצים או הכרויות עם בני המין השני...עניין אותי הרבה יותר הטיול... תלוי בכם ובטיב היחסים שלכם.. ועיצה קטנה לדרך....אם הוא רוצה לנסוע בלעדייך...תני לו...סמכי עליו,יש משפט שאומר "אם אוהבים מישהו,צריך לשחרר אותו..."

ל א ו ר ה

New member
תראי,

אנחנו גרים ביחד (ורוצים להתחתן בעתיד) ושני החברים שלו טסו עכשיו. הוא לא הצטרף כי היו לו אילוצי עבודה. החבר התקשר ואמר לו שאין שם מה לעשות עם חברה ,אם רוצים להנות , אז רק עם חברים.וחבר שלי טוען שזה לא קשור למתירנות המינית שם אלא שהחבר התכוון שרק עם החבר´ה אפשר להנות. אני טוענת שזה לא נכון.גם עם חברה אפשר להנות כמו שנהנים עם חברה בכל מיני טיולים. חברי נוסע כל שנה לחו"ל עם החבר´ה שלו ואין לי בעיה. העניין הוא שדבריו של חבר שלו שנחת שם לפני כמה ימים מאוד קוממו אותי!! השאלה היא האם זה נכון שרוצים לנסוע לשם לבד כדי "לחגוג",ואת יודעת למה הכוונה? אשמח לקבל התייחסות!! לאורה

מיכל25אב

New member
בעלי ואני נוסעים ביחד בקרוב..

ואנחנו לא הראשונים שאני מכירה... בשביל לחגוג לא צריך להגיע עד תאילנד.

אוף זה מסובך....

היתי רוב הטיול לבד ואחרי 7 חודשים היא החליטה שהיא מתגעגעת והיא טסה אליי נפגשנו בתאילנד וטיילנו יחד שם. זה גם תלוי הרבה באופי של חבר שלך אם הוא אוהב אותך מספיק הוא יטייל בכיף ולא ילך "לחגוג". דרך אגב כדי לחגוג לא צריך ללכת עד תאילנד הוא גם יכול ללכת לשכנה ממול. אני למשל לא התקרבתי לאף בחורה במזרח כי מאוד אהבתי את החברה שלי מצד שני הכרתי הרבה אנשים ולא אגיד רובם אבל המון היו מתקשרים לחברה מספרים לה כמה הם אוהבים אותה ומתגעגעים ובלילה איך אומרים? היו הולכים לרעות בשדות זרים. בתאילנד הסקס הוא נושא מרכזי זה נכון ובכל חיי המין והנשים שם אבל לפי דעתי הכל תלוי באופי ובאדם ספציפי. השאלה היא האם את סומכת על חבר שלך האם יש אמון מלא? את זה את יודעת ורק את. לפני שבכלל ידעתי שאני אטייל עם חברה שלי אני שמעתי מהמון אנשים שלהגיע לתאילנד עם חברה זה כמו לבוא למסעדה עם סנדוויץ´. מצד שלישי תסכימי או לא עם חברים זה טיול שונה לגמרי הרבה יותר פתוחים ראש הרבה יותר טוב את יודעת איך זה חבר´ה וכנ"ל גם טיול של נשים לבד אותו הדבר החשיבה היא אחרת אופי הטיול הוא אחר אין מה להשוות בין טיטול של חברים לבין לטייל לבד או עם בת זוג (תאמיני לי גם טיילתי לבד גם פגשתי חברים וגם הייתי עם החברה ) זה שונה מאוד מדבר לדבר. לאוו דווקא בתאילנד אלא בכלל בכל טיול ובכל מקום. אני לא יודע מה מומלץ או לא כל זוג לפי השיקול שלו ולפי הראש. הסיפורים הם רבים ומגוונים כל אחד לפי הראש שלו. שבי דברי עם חבר שלך תשוחחו על העניין אם מפריע לך משהו אז תגידי לו את זה דרך אגב אני יכול להמליץ לכם לעשות את שני הדברים הללו. תאילנד היא מקום זול מאוד ונגיש אפשר לטוס תמיד גם כשאין הרבה כסף תני לו לטוס עם חברים שלו שיהנו שיעשו חיים (והכל בתנאי שאת סומכת עליו ולא בלב כבד ובחשש) לאחר זמן מה טוסו לכם יחד. בהצלחה בכל אשר תחליטו וכמובן עם הבעל לעתיד. שבוע טוב ומועדים לשמחה ברי

היי לאורה...ומזל טוב..../images/Emo142.gif

תראי,אין ספק שתאילנד זה חגיגה אחת ענקית. עוד משהו חשוב- טיול עם חברה שונה לחלוטין מטיול עם חבר´ה או טיול לבד...אופי הטיול משתנה לחלוטין בין כל אלו,יש תלות הדדית,ואף על פי שגם בטיול ניתן להתיר קשר מחייב כלשהו,זה לא פשוט...ולא נעים... המונים באים לתאילנד,בעיקר לאיים,כי החגיגות שם כוללות מין על ימין ועל שמאל,וזה מאוד נכון,אני עצמי הכרתי שם בחורות שהשתרללו עם שלושתרבעי מהישראלים על החוף,והכרתי שם המוני אנשים,שלא התביישו להגיד שהם באים לפנגן בשביל לעשות חיים,בגלל השיחרור המיני....לדוגמית- בבקרים שאחרי מסיבות הפול מון ההמוניות,אם מסתובבים על החוף,שמים לב שהחוף מתחלק ל2 חצאים-חצי אחד של אנשים שעדיין ,חופרים" ורוקדים,וחצי שני של החוף של אנשים שפשוט מזדיינים על החוף בלי בושה...החופשיות שם היא כל העניין.. טיול עם חברה שונה מטיול עם חבר´ה או לבד! וואלה צודקת בדבר אחד,וזה דיברי החבר,כי אם הם היו רוצים הם בשימחה היו מצרפים אותך לחגיגה.... ועוד דבר אחד קטן-אני אישית,נפרדתי מהחבר שלי לפני שיצאתי לרחרח את העולם,פשוט לדעתי אין טעם לשמור על יחסים בשלט רחוק לתקופה ארוכה (טיילתי 8 חודשים בעולם). מקווה שעזרתי בקצת...

ל א ו ר ה

New member
תודה על התשובה ,אך לא הבנתי את

המשפט הלפני אחרון. לגבי דיברי החבר צדקתי? למה בדיוק התכוונת? אני בכלל לא קשורה לטיול.שני חברים של חבר שלי טסו,התקשרו אליו משם ואמרו לו שאין שם מה לעשות עם חברה. על זה התקוממתי. ולמה את התכוונת?

בדיוק למה שאת התכוונת

כי אחרי הכל,חברים שלו צריכים לקבל אותו עם החברה שלו.... אבל שוב,זה כבר עניין לפורום אחר...

לאורה את התשובה ופתירת הבעיה

רק את יכולה לעשות. את יכולה לשמוע את דעתם של המון אנשים לכל אחד הסיפור שלו והדיעה שלו אבל את ההחלטה הסופית על מה למה ואיך תצטרכי לעשות יחד עם החבר. ושוב לפני דעתי זה מתחיל מהבסיס את סומכת עלך חבר שלך? יש לך בו אמון? איזה טיפוס הוא חבר שלך וכו´ וכו´ בהצלחה בהחלטה הנכונה ברי

למעלה