תשובה למסר של תותי-בת יש לי סיבות למה כן כדאי מאוד לנסוע ולמה לא מאוד לנסוע. נתחיל ברעות: ברגע שמגיעים למקום,תוך זמן קצר מתאהבים בו,ומה שלא יהיה ומה שלא תעשי,בסוף,אחרי שתעזבי,את מאוד תתבאסי שלא היה לך עוד זמן לראות עוד הר,לראות עוד עיר,או לראות עוד כפר מפני שכשנמצאים שם,ממש מתאהבים במקום,וכשעוזבים,תמיד רוצים לחזור למקומות כאלה (מדבר מתוך ניסיון) ועכשיו למה כן: האנשים שם מאוד רגועים,המנטליות שונה לגמריי מהארץ שלנו,שם אין פיגועים,שם לא שונאים אותך כי את ישראלית או ערבייה או כל לאום אחר,שם מקבלים את האחר כפי שהוא,ולא מנסים ורוצים לשנות אותו,שם העלויות של הכל מאוד מאוד זולות ומי שיש לו קצת כסף (קצת כסף = מעל 10 אלפים שקלים) יכול לחיות שם ממש כמו מלך,כי הכל זול,הכל נגיש,ואין לך בעייה להשיג כל דבר,ובמחיר אגדה. לא רק שהייתי שם לפני ואחרי הצבא (היום אני בן 29) אלא שהבאתי משם חיים חדשים שלמים,התחתנתי עם תאילנדית והיא ילדה לי ילד,ככה שאת בטח מבינה עכשיו עד כמה התאילנדים אדיבים,נחמדים ועם ממש מיוחד. אני כל שנה נוסע, וכמה פעמים בשנה למשפחה של אישתי,לכבוד החגים שלהם ולכבד האירועים שלהם,ומהנסיעה הראשונה שלי ועד לאחרונה,אני בכל פעם מתרגש מחדש כי אני מאוד אוהב ומעריך את הארץ הזו,שהיא כמו בית שני בשבילי אני באמת מאחל לך כל טוב וכשתטוסי לשם תראי עד כמה מה שאמרתי עלייהם היה נכון