תאילנד מאורגן לצעירים

נטעמ

New member
תאילנד מאורגן לצעירים

מישהו יודע אם יש טיולים מאורגנים לצעירים לתאילנד בספטמבר? מה המחירים בערך? אם מישהו היה כבר בטיול כזה...אני אשמח לשמוע משובים...

דמיקולו

New member
לצעירים ?

רק מצמד המילים "טיול מאורגן" אני חוטף בחילה. ידידי,לצעירים,ואף למבוגרים הצעירים בנפשם מומלץ ביותר לקחת יוזמה,לקנות איזה ספר או שנים,ללכת לאיזו הרצאה ברשת "למטייל" בנושא תאילנד. להזמין כרטיס טיסה ולצאת לטיול עצמי במקום להיות חלק מעדר תיירים המובלים באף מאתר לאתר...כאשר כולם לובשים חולצות וכובעים תואמים של חברת התיירות. (פיי, נהיה לי רע). אם בכל מקרה אתה מעוניין לצאת לסבל שקרוי "טיול מאורגן" קבל קישור: החברה הגיאוגרפית איסתא פה תריץ חיפושים תחשוב על זה..............

דמיקולו

New member
ועוד דבר......

אם אתה חושש שלא תצליח להסתדר לבד,אתה יכול להיות רגוע,תאילנד מדינה מערבית כמעט כמו ישראל,אם לא יותר. אני לא מכיר מקום שכל כך קל להסתדר בו,גם אם לא באת עם תכנית מאורגנת לטיול.

דמיקולו

New member
ועוד דבר,הפעם אולי אחרון../images/Emo8.gif

וזה מנסיון,לאחר שתשהה שם כמה ימים,לא משנה אם מאורגן או עצמאי,תאמין לי..........שלא תרצה לחזור לארץ כל כך מהר. למה ??? -הריחות -האווירה -התיירות האירופאיות,אחחחח (טס עם בת זוג ?) -הפירות הטרופים -השייקים -החופים -השקט הנפשי -שכרון החופש -הנתק מחדשות והמולת הארץ -האוכל המיוחד והטעמים של התיבול התאילנדי -נסיעות הלילה לצ'אנג מאי -הנסיעות בטוק טוק (שעד היום כל רעש שדומה לו-מקפיץ אותי לחלון הבית) -צ'אינה טאון להחנויות המיוחדות שממוינות לפי סוגן -שוק הלילה -השוק הצף -המחירים המצחיקים של כל הדברים (ועדין תמצא את עצמך מתמקח על כל שקל) -האפשרות להשכיר אופנוע ולרכב איך שבא לך (האחריות עליך) -ושוב....ה ח ו פ ש .....

די נו מספייייק

יש פה אנשים שרק חזרו מתאילנד אל תדכא אותם עוד יותר... ואם תרשה לי להוסיף מה שעוד עשה לי את הטיול זה הקניונים המטורפים שיש בבנקוק...

eranb1

New member
דייייייייי בבקשה לא יכולה יותר

דמיקולו שיגעת אותי אני עכשיו הולכת לסגור טיסה, חזרתי לפני חצי שנה ועכשיו העלת לי הכל ודיי אני כבר שם..... רק בחלומות....בנתיים

aviron

New member
התייחסות במסר האישי

מכיוון שבפורום הס מלהזכיר חברות-טיולים.

א בי אבי אביר אבירו אבירון למה

הס מלהזכיר חברות טיולים??? אתה מוזמן לשתף את כולנו בדילים או במבצעים שהחברות מציעות לנו אל תתבייש תרגיש כמו ב-
שבת שלום

נטעמ

New member
אמממ...

אני קטינה...אני מתכוונת לטיול קצר לפני הגיוס.... כמובן שהייתי רוצה לטוס ולטייל לבד...אבל 17- 18 זה לא קטן מדי בשביל זה?????

מה רע בזה?

אני גם לפני גיוס.. קניתי את הספר "הודו ונפאל" של גיא שחר (מומלץ מאוד למרות שאין לי נסיון עם ספרים אחרים
) בכל אופן, לדעתי קני ספר על המקום שאליו את מתכננת להגיע ותראי אם זה בשבילך.. אם כן את כבר תמצאי את המסלול שלך ככל שתשקעי עמוק יותר.. עזבי אותך ממאורגן את תתבאעסי לאללה.. סעי לבד או עם חבר\ה ותעשו מה שאתן רוצות.. בלי תלות בקבוצה מאורגנת :|

למעלה