תאילנד מלונות-מה אתם אומרים?

• פותח הנושא 3dba
  • פורסם בתאריך

3dba

New member
תאילנד מלונות-מה אתם אומרים?

תגידו לי אם אתם מכירים את המלונות האלה ואם כן איך הם: קאנצ´נאבורי-Sam´s House פוקט-Patong Villa פי פי-P.P.Princess Resort in Phi Phi Don Village קראבי-Pavilion Queen’s Bay in Ao Nang Beach (יש מה לישון גם באו נאנג וגם בראילי?) את המקומות בחרתי לפי טווח מחירים של 30$ ללילה. .איך להזמין מקומות?לחכות שאני מגיע לשם?דרך האינטרנט?סוכנות בארץ?או סוכנות בבנקוק כשאני מגיע לשם? ועוד דבר-יש לי שתי טיסות לקחת(בנקוק-איים איים-בנקוק)להזמין טיסות כבר מראש?או להזמין כבר בבנקוק ? פיספסתי משהו באיים?(הייתי כבר בקופאנגן וסמוי)

aviron

New member
אומרים ש:../images/Emo168.gif../images/Emo42.gif../images/Emo72.gif

SAM"S שבקאנצ´נבורי: |סדגש - טוב.יש מזגנים בחדרים, TV וטלפון. קאנצ´נבורי עיירה לא גדולה - לכן אין בעיית מיקום. פוקט פטונג וילה שבפוקט : מבחינת רמה: סביר.כמו הקודם. מבחינת מיקום - וזה הכי חשוב - שמו של המלון אומר הכל: נמצא ב"פטונג -ביץ´" שזאת עיר מרכז העניינים באי הגדול פוקט. P.P PRINCESS בקו פיפי דון: בונגלוס (דירות נופש ) ממוזגים ומצויידים. טוב-מאד ! האמת שלא מבין כיצד השגת ב- 30 $ ללילה. או שאתה מתכוון ל- 30 $ ללילה לאדם? (בתאילנד המחירים נקובים לחדר) המלון ממוקם בצד של הלאגונה - במפרץ טונסאי. (מרכז העניינים !). "פבליון קווינ´ס ביי" בחוף נאנג (פרא נאנג) שבכף פרא נאנג - איזור קראבי : כנ"ל. גם כאן מעניין אותי האם המחיר לחדר או לאחד. מלון מצויין. המקום: חלום. כך בדיוק נראה גן-העדן ! לאחר ביקורך בפוקט - ומתוך הנחה שכשתהיה בפוקט תבקר ביום טיול קאנו במפרץ פנגנגה (מפרץ ג´יימס-בונד) - ואחר"כ תשהה בקו פיפי ובטח תצללו שם ותגיעו גם לקו פיפי לה - למפרץ מאייה ששם צולם הסרט "החוף"- ולבסוף תקנח באיזור קראבי (אח! גן-העדן!) - אין צורך יותר (למאה שנים הבאות) במקומות נוספים בדרום !! הזמנת בתי-מלון: היעיל ביותר והזול ביותר: באם אתה מקבל אישור דרך האינטרנט: בסדר. אם לא: בסוכנות נסיעות בישראל ! בהזמנת חדר בתאילנד תשלם תמיד יותר. בבנגקוק קצת פחות מהגעה למלון והזמנה. הזמנת טיסות: מראש ! בארץ !. הזמנה בתאילנד לא תוזיל לך את הטיסה, אפילו לא בסנט. הטיסות עשויות להיות מלאות. והכי-חשוב: באם אתה רוצה להחליף מועד בתאילנד: אין כל בעייה ! זה ניתן - בודאות ! ללא תוספת תשלום. הטיסות שאתה צריך: בנגקוק - פוקט (BKK-HKTׂ) ופוקט- בנגקוק (HKT-BKK). מפוקט לקו פיפי אתה מגיע בהפלגה (כל-יום 08:30 , מנמל פוקט-טאון) תגיע קצת לפני 08:30 . מפטונג-ביץ לנמל כ-45 דקות נסיעה . תקנה כרטיס ב-200 באת´ (אין צורך להזמין מראש) לספינה "סי-בריז"| - ספינה זו מגיעה למפרץ טונסאי שבקו פיפי דון - שם נמצא מלונך. זמן הפלגה: כשעתיים. מקו פיפי לקראבי - ספינה היוצאת ב- 14:30 מהמעגן שבמפרץ טונסאי. 200 באת´. 1.5 ש´ הפלגה. מקראבי לנמל-התעופה של פוקט - אתם יכולים לטוס במטוס מנהלים של חברה חדשה (יחסית) הנקראת "אייר אנדמן". חצי שעה טיסה. או נסיעה בת כ- 4-5 שעות. שאלות נוספות?

3dba

New member
אבי לגבי p.p princess

הנה מייל שקיבלתי מהם: Dear Mr. Bueno Thank you for contacting www.phi-phi-islandhopper.com. We are pleased to offer you the Superior bungalow at 1,510 Baht/room/night, including breakfast, tax and hotel service charge. Please advise if you would like us to make a reservation for you.

aviron

New member
לא ברור לי...

אתה יודע מה? עדיין לא ברור לי באם הם מתכוונים שזה מחיר הבונגלוס (ל-2) או שזה המחיר לאחד בחדר ל-2. על-פניו - וכפי שאני מכיר את הנוסח התאי - הכוונה ל- 2. ע"פ המחיר: ל-1.. ביחד עם הכתיבה כרגע - אני מחזיק בידי (השמאלית..) את הברוז´ור של המלון - בו מצויין מחיר שכזה לאחד... מה שאני מציע: התקשר אליהם עוד פעם (במילא מבקשים ממך לאשר ההזמנה, באם אתה רוצה להזמין) ותשאל במפורש באם המחיר ל-1 או 2 טלפון: 210928-76-66-00 232078-76-66-00 פקס: 217106-76-66-00 דוא"ל: PPPRRSTֲPHUKET.KSC.CO.TH HOMEPAGE: ppprincess.com אם אתה מתקשר: קח בחשבון 4 שעות קדימה בתאילנד. ועוד: עיין בהמלצותיי לגביי מלון זה בשאלת הזוג בירח-דבש. (בדף זה)

למעלה