תאילנד - נפאל (לאוס??)...

Joel1855

New member
תאילנד - נפאל (לאוס??)...

שלום כולם, אז אחרי שברי אמר לי כבר כמה חודשים לבוא ולהציץ בפורום של המזרח, ו20 יום לפני הטיסה שלי, החלטתי לבוא ולהציץ... ות´אמת - אהבתי.. אני מתכנן לטוס ב 1/8 לתאילנד, ועד עכשיו יצאתי מתוך נקודת הנחה של אני אנחת, ומשם נראה... היום נפל לי האסימון שכדאי לי לדעת קצת יותר על המקום שאליו אני נוסע.. מסלולים, מקומות שכדאי לעשות ודברים שכדאי להימנע מהם.. התכנית הכללית שלי היתה לנחות בבנקוק, לנסוע לצפון כנראה ברכבת) - מכיוון שהתקציב שלי לא יהיה גבוה במיוחד) לעשות שם איזה שהוא טראק (ושוב, אין לי מושג מה יש בצפון) - אולי לנסוע ללאוס.. לחזור לדרום תאילנד... לנפוש איזה שבועיים באיים (עד תחילת ספטמבר) - ושוב אני אשמח לקבל המלצות לאיים שונים שכדאי להיות בהם (גם איים תירותיים יותר, וגם כאלה שפחות). ואז נפאל (בתחילת ספטמבר) - לעשות איזה שהוא טראק של שבועים עד 3... ולחזור חזרה לבנקוק.. אז כמו שאתם רואים , אין לי מושג לאן אני הולך, או מה אני הולך לעשות, ואני אשמח לכמה טיפים..(כמה שיותר יותר טוב) ראיתי שכבר שאלו, אבל אם כבר אז כבר.. מה אני אמור לקחת לטיול של חודשים? לאן אני צריך להגיע אחרי הטיסה? האם ראש השנה שנופל ב 6/9 הוא משהו שצריך להתייחס אליו? האם צריך כושר גופני מסויים בשביל טראקים ברגל? איך כדאי לנוע בתאילנד (רכבות/מטוסים)? וזהו בינתים.. אני מאמין שיהיו לי עוד שאלות.... יואל

תאילנד -לאוס נאפל-יואל-1855

אוקי בנקוק תחילה משם לקאווסן (הרחוב המרכזי של התיירים) יש מה לראות בבנקוק (ארמון המלך ,הבודהה השוכב,השווקים האדירים פטפונג והשוק בצמוד לו ועוד ועוד) אתה כבר תתעדכן בקשר להכל תכיר אנשים תראה מה יש לעשות שם לאן כדאי ללכת יש ברחוב הזה מיליון ואחד סוכנויות של נסיעות שדרכם תוכל להזמין כרטיסים לרכבת\אוטובוס בקשר לצפון סע לצ´אנג מאי או צ´אנג ראי תלך למשולש הזהב יש אכסניות דיי מוכרות (טנא או פרדייז אניהתאכסנתי בפרדייז מאוד מאוד מומלץ מקום מעולה יחס טוב ואחלה של אוכל) שם כבר יציעו לך כל מ יני אפשריות של טראקים ואתה תיקח את מה שיתאים לך משם תוכל לנסוע לצאנג קונג ושם זה גבול עם לאוס כנס לכאן יש כאן מידע על לאוס ועל השגת הויזה (תסלח לי שאני מביא לך רק הודעות של אנשים אבל החיפוש בתפוז לא עובד כבר הרבה זמן וכבר אי אפשר לראות את כל השירשור לאותה ההודעה שאותה אתה קורא) משם אמרת דרום? יש המון אים המפורסם שבהם זה האי קופנגן הוא מפורסם מאוד בגלל מסיבות ה-FULL MOON שנערכות בו כל ליל של ירח מלא יש את קוסמוי את קו-פיפי אי מדהים פשוט מושלם תישן בבונסלוס על החוף אתה פותח בבקור את הדלת אתה רואה חול לבן עצי קוקוס ומים ירוקים -כחולים פשוט מטרף ממש הים תחת רגליך משם אמרנו נאפל??? זה מעולה אתה תגיע בספטמבר עונה מעולה לטראקים אין שלגים ולכם לא קים החשש למפולות סע תהנה לך לקטמנדו תסתובב בטאמל (אל תשכח כל בוקר עוגה טרייה וקפה במאפיית הפומפרניקל) תלך לסוויסה (אחלה של סוכנות) שם תשיג כרטיסים לראפטינג קח סיור לך למקדש הקופים ולמקום שבו שורפים גופות משם סע לפוקרה מקום שקט מאוד קח שיט בנהר ומשם תצא לטראק שלך שבועיים עד שלוש??? אין אין אין כמו הטראק "אראונד אנאפורנה" בטראק הזה אתה מקיף את האנאפורנה טראק מטרף כל יום מקום אחר כל יום נופים אחרים כל יום כפרים אחרים פעם אתה הולך בתוך מים כשמסביב הכל עצים פעם אתה הולך במדרון תלול ופעם אחת אתה בעמק מטרף אךךךך אתה לא תתחרט לרגע הטראק אמור לקחת בערך 21 יום אבל אם אתה תלך 8-9 שעות כל יום אתה תעשהע אותו גם ב-16 יום ואלי משם תחתוך לעוד טראק ה-ABC למשל טראק של פחות משבוע אבלך הסיום שלו מרת---ק 5 בבוקר השמש עוד מעט עולה הכל לבן הכל פסגות מושלגות ואתה עומד באמצע כשהכל ירוק (ממש כמו בסרטים או במשחקי מחשב) ממממ...אני לא רוצה להעמיס עליך יותר מידי מידע תאמין לי אתה תסתדר תכיר אנשיפ תכיר את המקום אתה תדע אילו סוגי טרקאים יש מה כדאי לקחת ואת כל המידע הדרוש על הפורטרים מה עוד? ראש השנה? אני מתאר לעצמי שהישראלים ידאגו למשהו אני את ראש השנה חגגתי בשגרירות ישראל שבנאפל היה מדהים והיו המון אנשים לא לדבר על המסיבה שהייתה אחר כך בדיסקוטק כל דקה בערך המוזיקה מפביקה עקב תקלה כשלהי ואז פשוט אישה נאפלית לוקחת את המיקרופון וצועקת HAPPY NEW YEAR ISRAEL וכולם צועקים ומוחאים כפיים ואז עוד פעם HAPPY NEW YEAR ISRAEL וכולם עוד פעם צועקים ומוחאים כפיים עד שמסדרים את זה ואז אחרי דקה התקלה חוזרת על עצמה ואז היא מתחילה לצעוק מהתחלה בקיצור רק מילה אחת לי אליך... בעצם שלוש מילים? אתה עוד כאן? ולסיום אחרי המגילה הזו קח תמונה של פיסגת הטראק "אראונד אנאפורנה"

למעלה