תאילנד-נפאל

יניב12

New member
תאילנד-נפאל

מה המצב חברה? אני ונאור מתכננים לטוס ביחד לתאילנד ונפאל לחודשיים מתחילת אוגוסט. חשבנו אולי לוותר על נפאל ולחרוש את תאילנד חודשיים, אבל אני רואה שכולכם כל כל מתלהבים מנפאל, אז כנראה שבכל זאת ניסע לשם. היות ויש לנו רק חודשיים חשבנו אולי להתחיל בנפאל ולשהות שם שבועיים ובתאילנד 6 שבועות, היות ואנחנו רוצים לבקר במרכז בדרום ובצפון, חילוק הזמן הוא לגיטימי?

noaaaa

New member
הכל לגיטימי

איפה שטטיל,כמה שטטיל,העיקר שתהנה ויהיו אחלה שותפים לטיול!!! ולעיניין חילוק הזמן:אפשר חודש נפאל וחודש תאילנד וכך תספיק לראות מספיק מכל מדינה,אני אישית הייתי הולכת על 6 שבועות נפאל ושבועיים תאילנד,אבל אני אומרת זאת בדיעבד,לאחר שכבר הייתי בשני היעדים הנ"ל. תראה,יש ממה להתלהב מנאפל,היא מדינה מדהימה ונופים משגעים ואנשים עוד יותר כך שחבל להגיע לשם לשבועיים בלבד.

שבועיים בנאפל???

זה לא קצת מידי??? הכל יהיה לך בלחץ אתה תצטרך לקחת טראק קצר (ואולי כשתגיע אתה תרצה את הארוך יותר?) תוכל לבלות מעט בקטמנדו ובפוקרה אבל עדיין לדעתי שבועיים זה מעט מידי בנאפל... ההצעה של נועה נשמעת טובה בהחלט... חודש וחודש... גם תהנה מנאפל וגם חודש זה בהחלט מספיק לתאילנד... לצפון וכמובן לאיים....

למעלה