תאילנד!!!! עוד 43 ימים !!!

• פותח הנושא 3dba
  • פורסם בתאריך

3dba

New member
תאילנד!!!! עוד 43 ימים !!!

ולשאלות: אם יש לי רק שתי טיסות פנים(בנקוק-פוקט וחזרה)עדיין עדיף לי ווזה? ועוד שאלה ,באיים אני אהיה בסדר הזה: פוקט-קו פי פי -קראבי ,אז מה השאלה?איך אני חוזר לבנקוק ?חוזר לפוקט ואז לבנקוק או בדרך אחרת(טיסה כמובן) תודה .

aviron

New member
43-42-41-40-39-38-../images/Emo26.gif../images/Emo6.gif

אפשר לרכוש VUSA רק מ- 3 או 4 טיסות ומעלה - עד כמה שאני יודע. אבל: מציע לשאול במשרד הנסיעות! (לא לשאול זה לא לדעת. לא לדעת זה , לעתים, הפסד כסף !. ותחשוב מה אפשר לעשות עם כסף בתאילנד:
מסז´ים,
לאכול אננס, להיות
.) מקראבי לבנגקוק: באם בטיסה - יש טיסה מקראבי לפוקט - חברת תעופה שניקראת "אייר אנדמן" שאינה קשורה לחברת "תאי אינט´" - לכן עניין ה- VUSA אינו קשור אליהם - ומפוקט לבנגקוק, בחברת "תאי אינט´". (מספר רב של טיסות יומיות). באם מוותרים על חלק הטיסה של קראבי-פוקט: ועל מנת לטוס מפוקט לבנגקוק - צריך לנסוע מקראבי לפוקט. (יש תחבורה ציבורית - כ- 4 שעות.) את החלר של פוקט-פיפי-קראבי: ממליץ: פוקט-קו פיפי : מעבורת. יציאה יומית בשעה 08:30 מנמל פוקט. קניית כרטיסים - לפני ההפלגה. אין צורך להזמין מראש. בחר בספינה שניקראת: "סי-בריז". ספינה זו אינה יקרה. מגיעה (לכל ספינה - יעדה היא) למפרץ טונסאי שבאי פיפי דון- ושם "מרכז העניינים". זמן הפלגה: 2 שעות. מקו פיפי לקראבי: מעבורת. יציאה יומית מקו פיפי בשעה 14:30. כרטיסים לפני ההפלגה. זמן שייט: 1.5 ש´.

3dba

New member
מקומות לינה?

אז בבנקוק אנחנו נהיה באסיה (הזמנו דרך איסתא 26$ ללילה באינטרנט זה 1290 באט)אבל איפה מומלץ לישון ב: קאנצ´נאבורי פוקט פי פי קראבי הכול בסביבות ה25$-30$ או פחות(אם יש משהו אחלה במחיר יותר זול אז עדיף) אפילו שגם זה נשמע יקר לתאילנד אבל מה לעשות החברה מפונקת.

aviron

New member
בנגקו וכל השאר...

כפי שאמרתי: בבנגקוק עוד אפשא להשיג דילים סבירים. מחוץ לבנגקוק: בעייה. בסכומים המוזכרים לא תשיגו בית-מלון מפנק . (אלא באם אתם מתכוונים ל- 30% לאחד, ללילה?) קאנצ´נבורי: מלון ריזורט PUNG WAAN ׁ(ריזורט: מלון "מנוחה", סכנון קאונארי. חדרים, בונגלוס. משהו כמו איילת-השחר, הגושרים. אני אישית "מת" על-זה). יש 2 בשם זה: PUNG WAAN שנמצא בלב-ליבו של הפארק הלאומי "ארואן" - כ- 70 ק"מ מקאנצ´נבורי. תבקשו בונגלו ! הבונגלו ממוזג ומאובזר. (תבקשו את מס´ 3 - ואז תישנו באותה מיטה שאני ישן בכל פעם שאני שם... וזה גם קרוב ללובי...) PUNG WAAN השני נמצא בקאנצ´נבורי עצמה. שניהם טובים!!! לא יודע כמה עולים. לגביי פוקט: המחיר בעייתי ! יקר ! בכל מקרה תבקשו ב- "פטונג-ביץ" או ב"קאטה ביץ´". פיפי כנ"ל. וכנ"ל גם קראבי. לא נראה לי שתהיה לכם הרבה ברירות - במחירים הללו - אלא להתמקם בגסטהאוסי, שזה ברירת-מחדל למפונקים שאין תקציבם עימם.. בכל מקרה: באם תאתרו באמצעות משרד הנסיעות בתי-מלון מתאימים לכיסכם: שלחו לי מסר תחילה שבו ייצויין שם המלון, איזור וכתובת - ואני אענה לכם מיידית באם "ללכת" על מלון זה או לאו.

למעלה