תאילנד- פאטייה

gao xing

New member
תאילנד- פאטייה

בפאטייה ביקרתי רק פעם אחת והאמת היא שלמעט הרבה שופינג לא היה לי ממש מה לעשות במקום..... אולי לאור העובדה שזה גן עדן לגברים אבל לנשים....קצת פחות. בעת שקיעת החמה ועם הכוכב הראשון שנוצץ בשמים יוצאות הן מביתן ומציפות את הרחובות , הסמטאות, והברים המקומיים.- הזונות התאילנדיות! המים מטונפים, החוף מלוכלך....ואין הרבה מה לעשות במקום אחרי שמסיימים ארוחת ערב דשנה למעט רביצה באיזה בר מקומי עם שפע בנות תאילנדיות מסביב שמוסרות את עצמן לכל למרבה במחיר. אציין שהן חביבות להפליא- על אף שברור להן שממני לא יקבלו שום פרוטה אלא רק חיוך בחזרה וקצת לימוד של מילים באנגלית למעט "הלו מיסטר- איי מייק יו פיל גוד" לי אישית היה קצת עצוב לראות ילדות קטנות נגררות אחרי גברים ענקיים בשביל פרוטות (בקנה מידה ישראלי כמובן) בדרך למלון מעופש.... אבל אני לא מבינה את התרבות ובאמת שאין לי מושג מה עובר להן בראש ומה היא התפיסה התאילנדית בכל הקשור לסקס בתשלום ולכן אין לי שום זכות לשפוט, לרחם או לדאוג לגורלן.... אני רק יודעת שמבחינתי אין שום סיבה להגיע לאיזור שוב ושאת החופשים שלי בתיאלנד אני אעשה באיים הקסומים שמסביב. מצאתי כתבה במעריב שדיי ממצה ומסכמת בצורה מצויינת את אופייה של העיר. שווה לקרוא.

Benkok

New member
לא חוכמה לנסוע, צריך גם לדעת לאן...

אם כבר נסעת לפאטייה, היית צריכה פשוט לקחת שמאלה בצומת השניה במקום להמשיך ישר לחוף... אם היית עושה את זה היית מגיעה לצד השני של פאטייה, מה שנקרא "חוף ג'ומטיאן" באיזור של ג'ומטיאן מרוכזים כל הריזורטים והמלונות ה"משפחתיים"...חוף הרבה הרבה הרבה יותר נקי ומסודר, מסעדות גורמה מגניבות, ובעיקר המון זוגות ומשפחות תאילנדיות, זרות ומעורבות... גם מי שיגיע לתל אביב מדרך איילון ויירד באיזור התחנה המרכזית הישנה יכתוב בדיוק את אותה כתבה, רק על תל אביב...אם ימשיך כמה יציאות עד לרוקח וקק"ל המציאות תשתנה מול עיניו החטטניות... סתם נקודה למחשבה...

Charlie

New member
מסכים עם בן

כבר אמרו על תאילנד שהיא "סדום ועמורה בגן העדן"... פאטייה היא מקום נחמד בסך הכל. אני הגעתי לשם לראשונה בחיי לבד ו-וואנידה הצטרפה אלי למחרת היום. היא היתה המומה ששכרתי חדר דווקא באזור המדובר בכתבה. למזלי היא לקחה אותי מהר למקום אחר בעיר וטענה שהיא צריכה להסתובב עם שלט "אני בחורה פשוטה מצ'יאנג מאי" על הגב אחרת היא בחזקת זונה שם... פשוט לא ידעתי שיש פאטייה אחרת, ואולי גם הכתב הזה לא יודע, כי נהג הטקסי לקח אותי לאזור האמור מן הסתם כי סבר שאני עוד אחד מהתיירים שבא לשם כדי לזיין וכו'. כך או אחרת, כעבור 3 ימים נמאס לנו וירדנו לקו-צ'אנג...

gao xing

New member
יכול להיות שאתה צודק....

אבל אני לא ראיתי צד אחר של פאטייה אלא בדיוק את מה שהכתבה מסכמת. גם כשלקחנו מונית כדי לעשות סיבוב בעיר ראיתי אין ספור פאבים וברים מלאים עד אפס מקום בבנות תאילנדיות. יכול להיות שהייתי צריכה לקחת "שמאלה בצומת השניה" אבל לא ידעתי שיש אפשרות אחרת. שלא תבין לא נכון- נהניתי מאוד כי חופשה היא חופשה וזה לא ממש משנה איפה עושים אותה מבחינה גאוגרפית...... העיקר שאתה אדון לעצמך ושאין שום מחוייבות לזמן מתוקצב כבחיי היום יום. בעתיד (הלא רחוק אני מקווה
) אני אנפוש לי על איזה אי ולא אתקרב לאזור הסואן הזה של בנקוק ופאטייה- באופן אישי הספיק לי.... ואם בכל זאת בעתיד אני אגיע לאזור פאטייה שוב....אני אזכור את עצתך ולא אמשיך ישר לחוף.....

אMור

New member
"יזכור את עצתך"??

מזתומרת? בפעם הבאה שתגיעי לתאילנד, בן יחכה לך בשדה וייקח אותך לפאטייה כמו מלכה! בשביל מה יש פורום? בשביל עצות או בשביל סינג'ורים? גם כשבן יגיע לשנז'ן, את תדאגי שלא יתפטה לעיסקאות בשטח וימצא את עצמו עם איזה שר***טה סינית בלו-הו, או באיזו מסעדה הזויה, אוכל מרק נחש ויחשוב שזה מרק פטריות...

A Wang

New member
מה רע במרק נחש?

ומה רע בפטייה? אפשר להצדיק לכאן ולכאן לא שהייתי בפטייה, אבל עשו לי סיבוב הכרה בפטפונג. אני לא מעודד את הבחורות התאילנדיות ולא את הגברים שממלאים את העיר לכל אחד יש את הסיבות והחסכים שלו/שלה כדי שהמסחר יצא לפועל. יש שוק. יש ביקוש יש היצע ויש מצע נוח שמאפשר מסחר (לא נראה לי שהתאילנדים יוותרו בקלות של המילארדים שזה מכניס למדינה ועל מאות אלפי מקומות העבודה שתעשייה זאת יוצרת) רק לקחת בפרופורציה כמו הימורים, כמו סמים, גם מין ממכר ומי שמשתמש יותר מידי נהפך לנרקומן, ונופל, כמו שהכתב כותב, לבהמיות TOO MUCH סקס יכול להרוג, במיוחד מי שלא נזהר קרע אותי זה בכתבה שחי באשליות שאשתו עושה מסז'ים בלי אקסטרות. נרקומן. מתעלם בבוטות מהמציאות שהוא עצמו בחר לחיות בה. יש כאלה שקואים לזה הקדחת האסייתית...

KajaGugu

New member
אי אפשר להבין מה עובר להן בראש...

בחורות אומללות שישפילו את עצמן בשביל לשהות עם גבר זר, עם קצת כסף, ממדינה מערבית. הן מוכנות להשלות את עצמן וחיות בתיקווה האומללה שאחד כזה יקח אותן הרחק מהמקום בו הן חיות, עצוב.

Charlie

New member
KajaGugu הקבלה מעניינת....

אגב, ראיתי בטלוויזיה תכנית על "מארחות" ישראליות ביפן... 4 סיפורים... ממה שהבנתי מאנשים שחיים שם, התופעה הרבה יותר גדולה. בקיצור, הישראליות עוסקות שם בזנות. אמנם הן מקבלות יותר כסף מהתאילנדיות בפאטייה ועושות את זה עם אנשי עסקים מרשימים יפניים ולא עם גרמנים שמנים בגיל של אבא שלהם, אבל זנות היא זנות, גם אם היא VIP. אגב, תפתחו את העיתון ותראו כמה בנות בארץ מפרסמות מודעות "סטודנטית, בת 24, לקשר דיסקרטי+תמיכה"... לזנות ולתורה 70 פנים... פאטייה היא רק אחת הדוגמאות, גם אם היא משאירה רושם עמוק וזעזוע, היא לא משהו שלא קיים במקום אחר, רק בצורה ואופן שונים. גם בת"א...

270980

New member
פאטייה - גן עדן !!

הייתי במקום הקסום הזה פאטייה שבועיים היה כך כך כיף זה היה אחריי שיצאתי מקשר של שנתיים פאטייה זוהי בירת הסקס העולמית ממש גן עדן לגברים כניסה למועדון חשפנות 5 שקלים !! יצא לי להכיר המון נשים שם . ברוב המקרים לא שילמתי כסף כי התאילנדיות מתות על ישראלים אז מה שעשינו זה לקנות להם ארוחת בוקר ב100 באט הייתי עם חבר ועשינו חיים מטורפים אל תשכחו להביא מהארץ אמצאי מניעה כי אני לא סומך על שלהם למרות שראיתי משפחות של ישראלים שם המקום מומלץ לגברים לפי דעתי

../images/Emo31.gif איכס ../images/Emo5.gif להקיא ממך

שוביניסט מכוער. הלוואי שבקרוב תמצא את עצמך במצב שבו תצטרך כסף ותצטרך להתנהג יפה לחבורת חלאות שרוצות לזיין אותך, ואחר כך הם יקנו לך ארוחת בוקר. "יצא לי להכיר המון נשים שם". להכיר עאלק.

אMור

New member
`../images/Emo12.gif אבל רגע

הן עושות את זה מבחירה...לא? לפחות שם הן עצמאיות. בסין הן מקבלות שכר זעום מהבוס שלהן בעבור אותה העבודה... וגם - לא מתבכיינות - למה? כי זוהי בחירתן. סביר להניח שבכלל לא קראת את הכתבה שהועלתה בתחילת השרשור, וגם שלא היית בפאטייה... והייתי עובד גם על הניסוח...

Mei11

New member
בחירה?

אני, כמו כל נקבה ישראלית אחרת, הייתי יכולה להרוויח הרבה יותר כסף פר שעה בזנות מאשר במשרתי הנוכחית, ובכל זאת נראה שהישראליות לא מצליחות לספק את הסחורה (עד כדי כך שיש צורך ביבוא מבחוץ). בתנאים הכלכליים המצויינים בכתבה, זו לא ממש בחירה. כשברור למשפחה שאחת הבנות תצטרך למכור את עצמה כדי שהבנים יוכלו ללכת ללמוד, בתרבות שבה לפרט אין הרבה חשיבות לעומת התא המשפחתי, זו לא ממש בחירה. בחורה שכבר יצאה לכיוון הזה לא תצליח בקלות לצאת מזה, בגלל הבושה, בגלל הטראומה, בגלל סיבות אחרות. לא יקבלו אותה בזרועות פתוחות במשפחה שאותה היא עזרה לפרנס, לא ממש ברור מי יהיה מעוניין להתחתן איתה, וזו רק עוד סיבה להמשיך לעבוד כדי לחסוך כמה שיותר כסף או להתחתן עם הגרמני השמן הראשון שנקרה בדרכה. יש כ"כ הרבה מחלות מין חוץ מאיידס, שהסובלות העיקריות מהן הן נשים, גם הזונות עצמן וגם הנשים החוקיות של הלקוחות. פטריות שונות, כלמידיה שיכולה לגרום לעקרות, ועוד כל מיני כולרות. אני אפילו לא מצליחה לדמיין מה הנזק הנפשי של ניתוק מוחלט של הנפש מהגוף, פעם אחרי פעם, וזה בלי שהזכרנו סמים ואלכוהול. ממש כיף חיים.

gao xing

New member
הזנות.....

אני חושבת שיש לציין שעניין הייבוא לא קשור להיצע הזונות המקומי. בסין למשל יש שפע של זונות אך עם זאת עוד ועוד בתי בושת מלאים בזונות מרוסיה נפתחים כל יום.זה לא בגלל שאין...זה בגלל שרוצים לנסות משהו אחר...משהו שלא מכירים. גם בישראל יש זנות...ולא מעט. שלא לדבר על רשמים של ישראליות שעבדו כמארחות בחו"ל. אני לא טוענת שכולן שכבו עם הלקוחות....אך אני יודעת שהרבה מהן כן....בייחוד שדובר בסכום כסף נכבד. והכל נעשה מבחירה! אני לא ממש מעורה בתרבות התאילנדית אך באמת נראה כי לבנות המשפחה התאילנדית אין אפשרות בחירה כמו במקומות אחרים וכי המשפחה היא זו שמצווה עליהן לצאת ולמכור את גופן. פעם סיפרו לי שהורים שיש להם בת יפה מספיק מאושרים כי הם יודעים שבבוא היום היא תצא לרחובות העיר ותדאג לפרנסת המשפחה. ואם יש בנים במשפחה....ההורים רואים זאת כנטל שכן הם ימשיכו לפרנס את הילד עד שימצא עבודה (אלא אם כן יהפוך ללידי-בוי). אנחנו שוכחים שהבנות האלו מתוכנתות להיות חביבות וחייכניות כי אחרת לא יהיו להם לקוחות אבל אף אחד מאיתנו לא באמת יודע מה תחושות הלב שלהן. כשהייתי בפאטייה ראיתי ילדה (נראית בת 13-14, גובה 1.50 ס"מ ומשקל אולי של 40 ק"ג) הולכת אחרי גבר מבוגר, גדול מימדים ומיוזע כסוס אחרי ריצה. ליבי יצא אל התאילנדית הקטנה שכן היא נראתה טיפה מפוחדת וטיפה מהססת.... האמת- אני מבינה למה היא פחדה והיססה ואני לא יודעת איך היא לא ברחה כל עוד נפשה בה.... כנראה שאין לה ברירה ואין היא יכולה להרשות לעצמה לפספס לקוח...גם אם הוא גדול ממנה ועלול למחוץ לגמריי את גופה השברירי. אני לא יודעת לאן הבנות האלו נפלטות אחרי שהם מבוגרות מדיי לעסוק במקצוע עתיק יומין זה ואם המשפחה מקבלת אותן ומהללת על עזרתן למשפחה או שמא מנדה אותן מפאת הבושה (על אף שהם מלכתחילה שלחו אותן לזנות). הרבה מהן חולות וכפו שציינת לא רק באיידס. הן נוטלות גלולות ללא הפסקה כדי לא לפספס ימי עבודה ולעיתים מסכנות את בריאותן אם הן עושות זאת לעיתים תכופות מדיי. כל מחלות המין למינהן שדוגרות בגוף ומתפרצות כהר געש, איידס כמובן והגרוע מכל הוא השחיקה הנפשית ,אובדן התמימות ותחושת הערך העצמי שלעולם לא יוכלו להחזיר.

אMור

New member
זווית מקומית ופערי תרבויות

יש לנו כאן כמה שחיים עם תאילנדיות, לא? אולי הם יוכלו לספק לנו INSIGHT של מקומיים על הבנות האלו...הם בטוח יודעים יותר טוב מאיתנו... בנוסף, נא לא לשכוח שהן לא מכירות משהו אחר. זה לא שהן היו פקידות בבנק ועשו טרנספורמציה לזנות, כך שהנזקים ותחושות הלב לא כ"כ עמוקים כמו שאנחנו נוטים לראות אותם... מי שחי בסין, מכיר טוב טוב את אלו המחטטים בפחי האשפה לקיומם. לעתים הם דוחפים את הידיים לכל עמקן בחביות המכילות שאריות אוכל ממסעדות - אחד המראות, שלי בכל אופן - הם הקשים ביותר לצפיה. אך מה שקשה לי, לא קשה להם. זה מה שהם רגילים אליו והם לא מכירים משהו אחר. תן להם למצוא פולקע בשרית בתוך ערימת הזבל, והם יהיו מבסוטים לכל היום, עם הדאגות של מחר, הם יתעסקו מחר. פערי התרבויות גורמים להיווצרות השערות מוטעות ומוגזמות כלפי האחר. כך למשל, בעיני הסינים, כל מי שלא מלוכסן הוא עשיר. בטח עשיר, בשבילהם - להוציא RMB200 על ארוחה במסעדה זה עושר. הסיני הממוצע מוציא את הסכום הזה על אוכל במשך שבועיים!

Mei11

New member
הבדלי תרבות

אני מסכימה איתך שהרבה פעמים התפיסות שלנו לגבי אחרים הן מוטעות, במיוחד ככל שהתרבות היא רחוקה יותר ו"אקזוטית", אבל מה שגורם לאדם לחטט בפחי אשפה הוא לא קשור לפערים תרבותיים, אלא לכלכלה והישרדות. גם בירושלים בירת ישראל יש כאלו, לצערי, אם כי פחות מבסין. גם ילד שהתעללו בו לא יודע שאפשר אחרת, אז הטיעון הזה קצת חלש בעיני. גאושינג, לגבי הרוסיות, לחברה מזרח אירופאית שלי היה סיפור מסמר שער על זה שהיא יצאה פעם עם חברים סינים לבלות, ואיזה סיני שיכור נטפל אליהם כי חשב שהיא זונה. גם אני אשמח לשמוע התרשמויות של מקומיים.. התאילנדיות שאני מכירה הן ילדות סופר-טובות ואפילו לא יודעות שיש מקומות כאלה בארץ שלהן..

KajaGugu

New member
כמה דברים

רוב התאורים והדיונים כאן נישענים על סטראוטיפים וחוסר יכולת להבין את תפיסת המין מחוץ לגבולות התרבות הישראלית/יהודית/ים תיכונית. אכן רובן של הבנות הללו מנוצלות, אני מאמין שחלקן עברו ניצול מיני במשפחה. מאידך, חלקן לא רואות בזה כזה עניין גדול ומיעוטן אפילו נהנות בצורה זו או אחרת ממה שהן עושות. ראיתי לא מזמן תוכנית על תופעת זנות של תיכוניסטיות ביפן (תופעה שאני מבין שהיא קיימת היום גם בתאילנד ואפילו בישראל), חלק מהנערות שרואיינו היו מהמעמד הבינוני. ראיינו שם גם בחורה שעשתה את זה בתור תיכונסטית והיום היא בחורה רגילה שלומדת באוניברסיטה. אחת הבנות שם הסבירה שהיא במילא מזדיינת חופשי עם הבנים בכיתה אז מדוע לא להרוויח קצת כסף אם אפשר? יש מיתוס שמפנה אצבע מאשימה כלפי התיירים המערביים כאילו הם המקור לתופעה. בפועל יש עדויות כתובות מלפני מאה שנה בערך שמתארות את בנגקוק כבר אז כעיר מלאה בזונות, הרבה לפני שהגיעו אליה מערבים. אותנו אולי מדהים שחלק מהתאילנדיות עובדות בזנות, את התאילנדיות מדהים שהישראליות רוצות ללכת לצבא ולהתנהג כמו גברים. אגב, יש זנות ממוסדת של גברים לנשים בתאילנד, תיירות אנגליות צעירות מגיעות לשם בשביל שינקנקו אותן. נשים יפניות שנשואות לבעלים שעובדים בבנגקוק מגיעות להשתחרר.

Benkok

New member
חחח הרגת אותי עכשיו...

"ברוב המקרים לא שילמתי כסף כי התאילנדיות מתות על ישראלים אז מה שעשינו זה לקנות להם ארוחת בוקר ב100 באט" יאללה בסדר, והם נכנסו איתך למיטה כי בדיוק ירד שלג בחוץ והיה להם קר...

למעלה