תאילנד - |שאלה|

Yowiee717

New member
תאילנד - |שאלה|

שלום לכולם!

אני מתכנן לעשות טיול לתאילנד מסוף חודש אוגוסט ועד אמצע חודש אוקטובר. הייתי שמח לדעת:
1. האם משך הזמן הזה (קרוב לחודשיים) הוא טוב לטיול בתאילנד - על מנת לראות את כל האטרקציות המרכזיות בלבד ולהרגיש שהזמן לא דוחק בך, אך לא להרגיש שהזמן סתם נמרח ולחוש תחושת מיצוי?
2. מה צפוי להיות מזג האוויר בחודשים הללו? הבנתי שזאת העונה הגשומה.. האם זה מגביל את הטיול? האם תאילנד צפויה להיות אפורה ומכוערת באותה התקופה? האם המים יהיו קרים?
3. מהן עלויות טיול שכזה (כחודשיים) בתאילנד ברמה סבירה (לא מלונות יוקרה אך גם לא להתכלב.., ארוחות מסודרות וטיסות פנים)? (ללא כרטיסי טיסה מישראל וחזרה..).

תודה מראש על המענה!

T o m c o

Member
מנהל
אנסה לענות בעזרת הפניה לגורמים מתאימים 1. תקופה של חודשיים היא טובה לטיול בכל מקום, כמובן, זה לא אומר שתספיקו אכן לראות את כל תאילנד (או כל מדינה אחרת בה תהיו) וזה דורש גם שלא תצפו לכך. אין יכולת אף פעם להגיע למצב בו ראית הכל ומיצית הכל, תמיד יהיה משהו נוסף שכנראה לא רצית, או לא ידעת עליו כלל.
חודשיים - תקופה ארוכה מספיק כדי לא לרוץ נגד השעון ולנסות להספיק הרבה מעל היכולת, אורך מתאים לעשות את הדברים בקצב של בני אדם שפויים ולהנות ולא להתייחס לטיול כמו מסע כומתה אחד ארוך...

2. מזג האוויר - אפנה אתכם לאתר http://www.travelfish.org/weather/thailand
בו תוכלו למצוא את ממוצעי מזג האוויר על פי חודשים. כמובן, ניתן לעשות דברים גם בגשם, ניתן לטייל וניתן להנות...

3. עלויות - אתחיל ואומר כי אין לאף אדם יכולת להגיד טווח מחירים מדויק עבור אדם אחר! הוצאות בנסיעה לחו"ל תלויים בהמון משתנים שונים, המשתנים בהתאם לצרכים של המטייל, התקופה בשנה, שערי המטבעות, אופי הטיול ומצב הרוח של המטייל...
כך שבשום צורה או דרך לא תהיה לאף אדם יכולת לחזות עלות ללא הנתונים האלה, (שאגב, את חלקם לא ניתן לחזות מראש כמובן).
כדי כן לתת קריאת כיוון כללית - אפנה אותך להודעה שכתבתי כאן בפורום בעבר כתשובה לשאלת העלות של טיול לתאילנד -
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=359&messageid=173655974#173743858

לגבי החודשיים מסכים לגמרי עם TOMCO

זהו משך זמן בהחלט סביר לטיול ללא צורך לרוץ יותר מידי
אך כמו בכל טיול בהחלט יהיו מקומות שלא תגיעו אליהם
ואני בטוח שאתה מודע לכך.
בפעם הראשונה שלי בתאילנד הייתי חודשיים וחצי
ומן הסתם הזמן הזה לא הספיק לי והרבה דברים לא הספקתי
אך זה בסדר גמור כי זה משאיר טעם של עוד.
טוס ותהנה, חודשיים זה זמן סביר בהחלט
רק תתכנן אותו נכון
המון הצלחה

אבשלום68

New member
בתאילנד חם

גם כשיורד גשם.
אחד הדברים הכי כייפיים
זה להיות בים כשיורד גשם ולתהות מה יותר חם מי הים או הגשם.
הטמפרטורות כשיורדים גשמים הן מעל 30 מעלות......

כמה אתה צודק....

באחד הכפרים שהיינו בו בטיול בצפון
התחיל הגשם והיה פשוט אדיר.
אני עם חולצה קצרה מכנס קצר וסנדלים
חם מאוד ויורד מבול ובאמת היה כיף וזה אחד הרגעים שהכי נחקקו
לי בזיכרון
בהחלט כיף אדיר

למעלה