תאילנד: שירותים לטראנסקסואלים בלבד

פספורט

New member
תאילנד: שירותים לטראנסקסואלים בלבד

התרבות התאילנדית ידועה בשמרנותה, אך כלפי הקהילה הטראנסקוסאלית היא מפגינה סובלנות יוצאת דופן . נערים טראנסקסואלים בבית ספר תיכון בתאילנד לא צריכים להתלבט יותר באיזה חדרי שירותים להשתמש בהפסקה - של בנות או של הבנים. בית הספר החליט לבנות עבורם "שירותים לטראנסקסואלים". רשת "פוקס" מדווחת כי תיכון "קמפאנג" בצפון מזרח תאילנד ערך בסמסטר האחרון סקר שהראה כי למעלה ממאתיים מתוך 2,600 התלמידים בבית הספר מחשיבים עצמם טראנסקסואלים.

Benkok

New member
התמונה ששמת חוטאת לנושא

התמונה ששמת היא של קוקסינלים מוחצנים, וכאלה מוקצים בתאילנד מפאת עיסוקם בזנות. הטראנסקסואלים שמדובר עליהם לחיוב בתאילנד הם אותם נשים או גברים הנמצאים בתהליך (או סיימו איתו) של שינוי מין והם הרבה פחות מוחצנים ורעשניים. אישית אין לי בעיה עם הנושא, כל עוד הוא לא מוטח לי לפנים בהפגנתיות. אני אמנם חושב ששינוי מין הוא סטיה מבחילה אבל זכותם לעשות מה שבא להם, כל עוד הם עושים את זה בדלת אמותם. קאטויס ברחוב שנטפלים ללקוחות פוטנציאליים דוחים אותי ומעוררים בי גועל וחלחלה, בניגוד גמור לקאטויס שמנהלים חיים נורמטיביים בזהות החדשה שלהם, משתלבים במעגל העבודה החיים כאשה (או כגבר) הוא חלק בלתי נפרד מחייהם והם לא עושים את זה בהפגנתיות.

פספורט

New member
מה שנכון נכון , התמונה מטעה..

הנה תמונה של ליידי בוי , לא ילדות טובות בנגקוק , אבל משרתות את הלקוחות במסירות רבה....

Benkok

New member
נאלצתי להסיר את התמונה

הבחור\בחורה בתמונה הוא חברה של גולש ידוע בפורום אז נאלצתי להסיר את התמונה מחשש לאאוטינג. סתם, זה בניגוד לתקנון של תפוז להציג עירום, אפילו אם זה היה פעם גבר והחזה לא משהו...

פספורט

New member
ראש ממשלת תאילנד: "בשלו עם שום"

מגדלי השום בתאילנד כועסים על צניחת המחירים של הסחורה שלהם, בגלל התחרות העזה מצד השום המיובא. בניסיון לפייס אותם פרס ראש הממשלה הססגוני בפני הציבור את רשימת המאכלים המתובלים בשום החביבים עליו, ודחק בצופים להעדיף תוצרת מקומית על פני זו המיובאת. מגדלי השום הם האחרונים בשורה ארוכה של מגזרים המוחים על מחירי הדלק הגבוהים, ומבקשים את עזרת הממשלה בלחימה באינפלציה הדוהרת. לפניהם נאלצה ממשלתו החדשה של סאמאק להתמודד עם מחאות מצדם של נהגי המשאיות, מגדלי האורז והדייגים. נהגי המשאיות הציבו לממשלה אולטימטום, ודרשו שתציג להם תוכנית סיוע נרחבת עד מחר, אחרת יחסמו את הדרכים המובילות לבנגקוק. "קניתי את השום הזה כדי למנוע מהם מלחסום את הדרכים", הסביר סאמאק.

קרלטון

New member
גועל נפש

החלום שלי זה שמישהו ימציא וירוס שיכחיד את השום הזה בכל צורותיו מן העולם כולו. שיגדלו משהו אחר.

למעלה