תשובה מבעל ניסיון......
טוב אז ככה: קניות בבנגקוק - יש קניון ענק בשם TOKYU CENTER או MBK (אותו מקום - 2 שמות) קניון של 7 קומות גדולות עם כל מה שרק תרצה.. קומה 4 מלאה במוצרי חשמל - משחקים ל PS וכו´.. לגבי האיים, זה תלוי מה אתה מחפש.. אני הייתי בקופנגן (מסיבות), קו סמוי - אי סבבה וקופיפי - מדהים ביופיו.. אתה נוסע עם חברה ? חבר ? לבד ? זה גם משפיע לגבי המקומות שאליהם כדאי להגיע.. מה עם הצפון ? (צ´יאנג מאי) לא רוצה ? תגיד מה אתה רוצה להשיג מהטיול ואני אוכל לנסות לתת לך טיפים נוספים... לגבי הטיסה מבנגקוק לסמואי, החברה היחידה שטסה במסלול זה היא: bangkok airlines חברה לא משהו בכלל, אבל זה מה יש... לגבי מחירי טיסות, כדאי לך לברר שם, יש כל הזמן טיסות (קצת קשה עם Bangkok airlines) אבל תסתדר.. תנסה להכנס לאתר אינטרנט של החברה ולראות שם.. טיפ נוסף: ממליץ על אתר המטייל על מנת לקבל מידע ממטיילים וממנוסים נוספים, יש שם פורום פעיל מאד ויעיל...... לגבי הPS2 , לא יודע אם כדאי להביא משם... המחירים ירדו גם בארץ ויש לך אחריות וכו´, לך תדע מה אתה מקבל משם ? למרות שב MBK (הקניו שעליו דברתי) יש חנות רשמית של סוני - קומה רביעית אם אני זוכר נכון, אני מאמין ששם זה חדש ובלי בעיות.... מקווה שעזרתי, בכל אופן, בכל שאלה, אשמח לעזור (אם אוכל)... ביי, יוסי