תאילנד

נופ ר

New member
תאילנד

מישהי הייתה בתקופה האחרונה בתאילנד? אני הייתי שם לפני כשנתיים והתקשיתי למצוא קוסמטיקה אני מתה לקנות כמה לקים טובים משם, יש כאן מישהי שראתה חנויות? לא זוכרת לקים בMBK אבל אולי כן יש ולא ראיתי. לא התעניינתי בזה בזמנו. חודש הבא אני שם! איזה כיףףףף

נופ ר

New member
מה זה? כמו סופר פארם?

לא זוכרת דבר כזה... איך אני אזהה?

נופ ר

New member
מגניב תודה, אני מקווה שאמצא

לא זוכרת דבר כזה... אולי הייתי ולא זוכרת

angell4

New member
הייתי לפני שנה

והאמת שלא מצאתי כלום... וחיפשתי הרבה. איך אני מקנאה בך!!!!! בא לי לחזור...

devilz

New member
הייתי בקיץ

היו דברים נחמדים בבוטס, ובשאר דראגסטורס זוכרת רבלונים למיניהם... לא חושבת שהייתי קונה קוסמטיקה משום סוג (אפילו לקים) בMBK

נופ ר

New member
לא מתכננת על קוסמטיקה

פעם שעברה טסתי בלי איפור הייתי בטוחה שאני אקנה שם בקושי מצאתי, ומה שכן מצאתי התפרק מאוד מהר והתקלקל הפעם אני מביאה את האיפור הבסיסי שלי מהבית מקווה למצוא לקים

devilz

New member
דיברתי על לקים ../images/Emo3.gif

ובכלל לא הייתי מפחדת לקנות דברים בבוטס או בווטסונס...

נופ ר

New member
סבבה כי רשמת שלא הייתי קונה קוסמטיקה בMBK

אבל לא ברור לי איפה כן, כי בחנויות ברחובות לא נתקלתי באיפור וכאלה אם כי אני זוכרת זיכרון די מעומעם שהייתה חנות שמכרו בה הרבה דברים וגם קוסמטיקה אבל לא חברות שאני מכירה, ולא יותר מדי איפור, יותר סבונים וכאלה בסגנון הסופרפארם אין לי מושג איפה זה היה קניתי שם שמן גוף שעד היום יש לי אותו חחח ובשווקים הכל מזוייף, זיופים של לוריאל ראיתי הרבה... אני נוסעת ל20 יום אז אני בלחץ שאני אפספס לכן רציתי רמזים איך לשים לב לחנויות האלה כי יש שם הרבה והכול מהכל... מול הקשר הישראלי בקואסן אני זוכרת חנות עם מותגים של איפור ובית מרקחת אבל יקרררר ולא נראה לי שנגיע לשם...

b o t t e n

New member
ב-MBK יש דראגסטורס עם חברות בינ"ל.

חלקן יותר מוככונות לשוק האסייתי, אבל המון מהמוכרות לך מכאן. וממש אין מה לדאוג לקנות, הרשתות לא מוכרות "זיוף" של קרם או כל משהוא אחר.

נופ ר

New member
פנטסטי

אני הבנתי איך לזהות שם זיופים, זה בעיקר תלוי במיקום של החנויות גם... יש לי שאלה, יש מצב שיהיה OPI שם?

נופ ר

New member
גוגל אומר שכן, אבל קשה למצוא חנות ספציפית

וואו הלוואי, אולי יש פה מישהי מומחית יותר...

נופ ר

New member
ככל שאני חופרת יותר, אני מוצאת! צ'ינה גלייז

בפוקט!!! גדול!!!

נופ ר

New member
מה זה?

אי אפשר להבין כלום הכול בתאילנדית ואני לא מצליחה לתרגם הבנתי שזה בית ספר נייל סטודיו אבל אני לא רואה אם יש שם חנות ואני גם לא רואה איפה זה בדיוק ראיתי שאפשר לגלוש באתר באנגלית אבל האופציה לא עובדת לי

b o t t e n

New member
זה OPI תאילנד. תגללי למטה יש מס' טל'. תוכלי

לטלפן לשאול איפה מוכרים.

למעלה