תאילנד

k i k i

New member
תאילנד

בעקבות כל המהומות בתאילנד, מישהו יודע מה המצב שם באמת?

אנחנו טסים מחר ומבנגקוק ישר לצפון. אבל אמורים לחזור לבנגקוק ב21.12... יש סיבה לדאגה?

תודה

T o m c o

Member
מנהל
לא יודע להגיד ודאית, אבל: א. כתבה מynet מלפני מספר שעות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4460333,00.html
שכותרתה המרכזית : "קהילה הישראלית במדינה שדורשת את התפטרות ראשת הממשלה לא מושפעת במיוחד מהמהומות האלימות. "רוב ההפגנות מתרכזות באזור בנייני הממשל שבו אין נוכחות של זרים", הסביר ישראלי שמתגורר בבנגקוק"

ב. לפני ארבע שנים - כשהיה את הבלאגן שקראו לו אז "מחאת החולצות האדומות" אני ביקרתי בדיוק בבנגקוק, למעט הקניונים היקרים שהיו סגורים - לא היה איזשהו שינוי שגרם לי לחשוש, אפילו נהניתי להסתובב בתוך אזור המחאה שהיה. זה נראה בהרבה מובנים כמו צעדת אחד במאי

מניח שכי לקבל תגובה ודאית יותר מזו - עדיף לחכות שאחד הגרים בבנגקוק שכותבים בפורום יגיב. (Prizman, קרלטון (יתכן ואני טועה), היה עוד מישהו מבנגקוק?)

אני הייתי שם כאשר העניין התחיל

אולי פעם ראשונה ליפני 4 שנים . התושבים צמודים לרדיו טלויזיה . נהגי המוניות אוקפים את המהומות . גם הטלויזיה רועשת .
קניתי שם מקום בבתי מלון . אחרי יום התקשרה המוכרת . והחליפה לי את ימי השהייה במלונות . קודם קוסומוי במקופ פוקט שאלתי למה . ? תירצה את זה בכנס גדול
של מוזמינים . הכול עבר בשלום
טיול נעים

המהומות פסקו

המהומות פסקו, במידה ויהיו מהומות, המהומות הם באיזור הקוואסן ולשם יהיה כדאי
להימנע מלהגיע. כרגע ניתן להגיע לכל מקום.

רוית2226

New member
לפני חודש הייתי

לפני חודש הייתי עם בעלי, הבאסה היחידה הייתה שהרחוב בו הם עושים את ההפגנה זה ליד הרחוב איפה שכל המסעדות של ההישראלים (בית חב"ד, למטייל ועוד) המוניות לא רצו לקחת אותו לרחוב הזה, חלקם אמרו לנו אפילו ב 1000 באט הם לא לוקחים אותנו, יש כאלה שכן לקחו במחיר הגיוני.. פעם אחת הורידו אותנו ברחוב אחר, כי הכבישים חסומים והיינו צריכים לחצות את ההפגנה כדי להגיע למסעדות.. המקומיים אמרו לנו שזה לא קשור לתיירים , שזה בין העניים לעשירים ושאין מה לדאוג, להפך הם ניסו להרגיע אותנו, אבל לא כדאי להיות בקרבת ההפגנה כי השוטרים בתקופה האחרונה אלימים..

רוית2226

New member
לפני חודש הייתי

לפני חודש הייתי עם בעלי, הבאסה היחידה הייתה שהרחוב בו הם עושים את ההפגנה זה ליד הרחוב איפה שכל המסעדות של ההישראלים (בית חב"ד, למטייל ועוד) המוניות לא רצו לקחת אותו לרחוב הזה, חלקם אמרו לנו אפילו ב 1000 באט הם לא לוקחים אותנו, יש כאלה שכן לקחו במחיר הגיוני.. פעם אחת הורידו אותנו ברחוב אחר, כי הכבישים חסומים והיינו צריכים לחצות את ההפגנה כדי להגיע למסעדות.. המקומיים אמרו לנו שזה לא קשור לתיירים , שזה בין העניים לעשירים ושאין מה לדאוג, להפך הם ניסו להרגיע אותנו, אבל לא כדאי להיות בקרבת ההפגנה כי השוטרים בתקופה האחרונה אלימים

למעלה