תאילנד!!!!

pompernickle

New member
תאילנד!!!!

הזמן עובר ועובר מהר ... ביוני יולי אני נוסע לתאילנד אחרי 4 שנים מהפעם הקודמת.מה חדש שם משהו השתנה או עדיין אותו הפלוי ואותה השושנה. ולשאלה : הפעם אני נוסע עם החברה שרוצה לשון במקומות טובים(יענו לא הtop guest house או new royal) למישהו יש הלצות למקומות בבנקוק ובצפון לא יקרים בטרוף.

..ממממ...תמיד יש לך את...

הלונלי פלנט ששם רשום הכל.... אני הייתי שם לפני שנה וחצי ועדיין היה הפלוי..ושאר הגסטהאוסים אבל גם בקאווסן עצמו יש לך בתי מלון די יוקרתיים... בבנקוק לא זוכר בדיוק היכן זה יש לך בתי מלון יוקרתיים מאוד שלא נופלים ברמתם מבתי המלון בארץ.. הכל תלוי במה שאתה מוכן להוציא. בצפון יש לך מבחר רב של בתי מלון וגסטהאוסים דיי נקיים ... ודרך אגב בתי המלון בצפון גם אם הם אכסניות הם די בסדר.. והם די נקיים כך שלחברה שלך אין מה לדאוג... תמיד תוכל למצוא מקומות נקיים מאוד ולשלם סביר.. תהנה בטיול ברי יום טוב ברי

utopia1

New member
אני חושבת שפעם עניתי לך על

שאלה דומה בפורום טיולים, אז הנה זה בא שוב: בנקוק - מלון הילטון הוא נהדר (כמו כל מלונות הרשת)!!! אני חושבת שהוא עולה בסביבות ה - 100$ ללילה. מלון AMARI WATER GATE גם הוא נהדר וגם מעט יותר זול - בסביבות 80$. צ´אנג מאי - מלון ROYAL PRINCESS שנמצא ברחוב הראשי (איפה שמתקיים שוק הלילה). הוא רחוק מלהיות מפואר (בהשוואה למלונות בבנקוק), אבל הוא נקי, מסודר וממוקם טוב. וכמובן, הוא לא יקר מדי. תעשו חיים!

למעלה