תאימות אופיס 2003 לחלונות 10

exprexs

Member
יש לי הרושם שאופיס 2003 איננו תואם באופן מלא לחלונת 10.
שמתי לב לכך שקיצורי המקלדת כמו CTRL+A לא פעילים בכלל. במקום זאת יש קיצורי מקלדת אחרים שאינם ברורים לי.
אותו דבר לגבי העתק והדבק- קיצורי המקלדת לא פעילים. במקום זאת יש קיצורי מקלדת אחרים שאינם ברורים לי.

ניסיתי להקליט מאקרו, והדבר לא הסתייע משום מה.
כנראה שזה עניין של תאימות.

סה"כ זה הרבה יוחר נוח לי עם אופיס 2003.
חבל שהקיצורי מקלדת לא עובדים כפי שאמורים לעבוד.

מיכאל אבידן

Member
מנהל
שמתי לב לכך שקיצורי המקלדת כמו CTRL+A לא פעילים בכלל. במקום זאת יש קיצורי מקלדת אחרים שאינם ברורים לי.
אותו דבר לגבי העתק והדבק- קיצורי המקלדת לא פעילים. במקום זאת יש קיצורי מקלדת אחרים שאינם ברורים לי.

אין הרבה מה להוסיף על האמור בקישור הזה.

GoldenEyes

Well-known member

סליחה , 2003 זה כל כך המאה הקודמת , מבין שנוח לך , גם לי היה נוח , ואני עכשיו על 365 ומאד נוח לי

arseny92

Well-known member
מנהל
סליחה , 2003 זה כל כך המאה הקודמת , מבין שנוח לך , גם לי היה נוח , ואני עכשיו על 365 ומאד נוח לי
365 זה מנוי, היישומים עצמם הם סבב 2019 שמתעדכן בעדכונים... נראה כמה נוח יהיה כאשר ערכת היישומים תתעדכן לך ללא אזהרה לאופיס 2021 שבו ככל הנראה ישנו שוב את הממשק ואז בדיוק כפי ששינו את הממשק בצאת אופיס 2007, כך כולם יצטרכו מההתחלה להתרגל לממשק חדש מה שהוא לא יהיה. עם מנוי זה הולך ככה: אם ירד עדכון אוטומטי, הפעם הבאה שייפתח יישום, הוא מעודכן, כך שזכור את הנאמר כאשר תצטרך בבוקר להכין איזה מסמך ופתאום תגלה שהממשק שונה לגמרי, וכמובן שאת כל תוכנית לימוד ממשק האופיס של בתי הספר למשל, אפשר לזרוק לפח, כפי שזרקו את הפאנלים של 2003, בזמני זה היה אופיס 2000 ו-xp במקרה הטוב, לליצוד ממשק אופיס אין שום משמעות כאשר כל עשור משנים ממשק

exprexs

Member
אני נעזר בעוד יישומים של אופיס, כמו גוגל דוקס ו וורד אונליין של מיקרוסופט.
הבעיה עם וורד אונליין, שזה מגיב לאט מדי.
גוגל דוקס, זה ממשק מונוכרום ( גוון אחיד ). וזה מאמץ את עיניי.
לפעמים אני צריך רק לכתוב לעצמי כל מיני עניינים, והכי נוח לי זה עם וורד 2003.
הבעיה היא רק שזה לא תומך בקבצי DOCX.

מכל מקום, לא ציינתי שאפשר להתגבר על הליקוי שקיצורי המקלדת לא תמיד פועלים. זאת בעזרת האייקונים שבסרגל הכלים.
לעתים הצירוף של CTRL+A עובד תקין, ולעתים אחרות לא. עדיין לא הבנתי את החוקיות בהקשר לזה.

exprexs

Member
ידוע לי על זה.
מכל מקום, אני מודה לך על תגובתך ארסני.

למעלה