תאכלס, לא משנה מי מגיע לגמר או לא

האח85

New member
תאכלס, לא משנה מי מגיע לגמר או לא

יוסי בטוח בגמר ויוסי בטוח מנצח, ויוסי הוא היחידי שנשמע ממנו אחרי התוכנית, אז לא צריך להתרגש ממי שנשאר/הולך...

יוסי יזכה

אבל למה נראה לך שנשמע ממנו אחרי התכנית? איפה אתה רואה אותו?

האח85

New member
בפרסומות- הוא דמות שמתאימה לפרסם כל דבר

ממתקים/ביסלי עד חברות סלולר וביטוח. ואני בטוח שארז טל ידאג לכך שהוא ישאר בעין הציבור, ארז טל אוהב הומור שרוט כמו של יוסי (ע"ע "העולם המופלא" "רק בישראל")

MEYTAL 14

New member
שמעתי שהציעו למשפחת בובליל שיוסי

ישתתף בפרסומת נגד סיגריות, אחרי התוכנית.. ובנוגע לנצחון שלו- אני מקווה מאוד, אבל אני לא חושבת שהוא ייקח לצערי.

פרסומאים העריכו את יוסי

והוא שווה כרגע (בהנחה שהוא יוצא מהוילה כרגע) 100.000 דולר לקמפיין/פרסומת, אז תחשבו כמה הוא יהיה שווה כשהוא יצא מנצח!!!!

דנה1982

New member
השאלה היא רק עד כמה נהנה עד אז...

יש עוד חודש וחצי עד סוף התוכנית. ברור לכולנו שיוסי ינצח בסופו של דבר, אבל אם כרגע ידיחו את ש"צ, אני לא חושבת שאוכל להמשיך לצפות. אני אישית כרגע מחכה לרגעים שלהם, כי השיחות שלהם מעניינות יותר, קצת יותר עמוקות. לא, רומן לא נראה ביניהם (לא בוילה זה בטוח, כנראה גם לא אח"כ) אבל לפחות הזמן שלהם יחד על המסך שווה צפייה, לעומת שיחות הסקס וסיליקון של עינב, אינה וונסה.

האח85

New member
את שפרה בטוח לא ידיחו, כי ההפקה רוצה "מחנות"

צבר כבר לא מועיל לתוכנית... תחשבי מבחינת הפקה, מה עדיף להם, את ונסה, שמספקת ריבים וויכוחים (מה שהיה עם שי, ומה שהיה בתחילת התוכנית עם עינב ויוסי) היא מספקת גם סקס (נמרחת ומציצה לכולם). לעומת זאת, צבר, הוא צנון, כל הזמן עם אותו מבט על הפנים, מוציא מילים כמו צב (שזה יכול ממש לחרפן) הוא לא רב עם אף אחד ובטח שלא מתגופף עם אף אחד...

יופי שההפקה רוצה

היא לא זאת שמחליטה. לגבי מה שרשמת לי על הפרסומות - יכול להיות, על זה לא חשבתי אבל הוא עדיין יצטרך משהו קבוע בשביל שלא ישכחו ממנו.\

אובאמה1

New member
ההפקה לא יכולה לעשות שום דבר

בנוגע להצבעות. יש פיקוח חיצוני, בקשת לא לוקחים סיכונים. המקסימום שהיא יכולה לעשות זה להראות את שפרה ברגעיה היותר יופים, השאלה אם זה יספיק.

יNOT

New member
../images/Emo4.gif יש גם פיקוח על הסתה בפורומים השונים ?

אובאמה1

New member
יוסי יזכה

יעשה את ה200 אלף דולר שלו, 2 וחצי פרסומות ויאללה חזרה לאלמוניות הוא לא שחקן, לא זמר, לא מספיק אינטליגנט כדי להוביל תוכנית אירוח בטלוויזיה

אובאמה1

New member
גם לפני זה

הוא לא הזדקק לכסף, הבנאדם טחון בכסף וכך גם הבת המפונקת שלו, אוכלת החינם שמקבלת כל מה שהיא רוצה ועוד יש לה את החוצפה להשתמש בקטע העדתי ככלי לקידום במשחק בזמן שפרענקים מיעוטי יכולת אמיתיים רעבים ללחם

למעלה