תאלי הנפיקה תאלי שורט 25 חדשה

תאלי הנפיקה תאלי שורט 25 חדשה

הריבית שם היא הגבוה ביותר מכל התעודות בחסר על מדד ת"א 25 שיש בשוק.

יופי, עשית לך פרסומת, עכשיו נרגעת?

ברוקרית יקרה, זה לא ממש מדוייק שהריבית בתאלי שורט גבוהה יותר (עשיתי את החישוב והריביות די זהות בכל התעודות). ומעבר לזה, הריבית הופכת להיות שולית, שיש ספרייד גדול. אז בואו נראה איך יהיה הספרדים של התעודה ואח"כ נדבר... טוב? תמר, יועצת השקעות בבנק דיסקונט. (שלא עשו אותה באצבע!)

ריבית

דבר ראשון המסחר התחיל כבר אתמול , אם היית עוקבת היית רואה שהספרייד הוא 0.1 אגורות. לעניין הריבית: כנראה שהחישובים שלך היו שגויים כי העובדות לפי החישובים שלי : על סכום ההשקעה תאלי נותנים את הריבית (בגילום שנתי ) כהגבוהה ביותר, להלן החישובים: תאלי : 6.1% = (946.35- 1500)/ (1500*2.25%) מבט: 4.5% = ( 1400-946.35 ) / 4.5%* (946.35-1400) קסם הישן: 3.16% = (946.35 - 1300) / ( 946.35 * 5% - 1300*4.5%) קסם החדש: 5.27% = ( 1800-946.35 ) / ( 2.5%*1800) תכלית: 4.5% =( 1700-946.35) / 4.5*(1700-946.35) אלה העובדות בשטח. מאחר והחשבון שלי מתנהל בדיסקונט אני מאוד מקווה שלא כל מנהלי ההשקעות שם מתנהלים כמוך. אני כמנהלת השקעות בודקת את כל האפשרויות שלי לעומק לטובת הלקוחות!!!!!

יש כאו הטעיית הקוראים

החישובים שלך לא נכונים!!! וחבל שאת מטעה את הגולשים. אני מקווה שהוגלשים מספיק נבונים לדעת שהנתונים שלך מצוצים מהאצבע. ואגב, את מוזמנת להעיף את החשבון שלך מדיסקונט. היועצים במרחב שלי מתנהלים בדיוק כמוני (כי אני מנהלת אותם!!!) חה, חה, חה... אני אדאג שלא יכניסו אותכם לסניפים שלנו עם הטעיות שכאלה. מאחר ותאלי לא נותנת את הריבית הטובה ביותר!!! יש לך טעויות בהצגת הנתונים גם של תכלית וגם של קסם. (את מבט לא הספקתי לבדוק). את מנהלת השקעות מוטה!!! בואי ספרי מהי עמלת ההשאלה שאתם גובים? בואי ספרי שה- 2.25% נתון לשינויים? למה שלא תתני את כל המידע הנאות?

לא גובים עמלת השאלה!!!

כולם יכולים לבדוק את הנתונים צול התשקיף. זה גלוי...לצערך אלה הנתונים הנכונים.

עוד אחד

שפותח את הפה שלו! ונשלח ע"י הבוסים שלו לשמור על הפורום מפני קסם, ולעשות פרסומות. ככה זה, שמרגישים חוסר ביטחון. אני אבל סולחת.

n u 1

New member
ברוקרית

מה המינימום בכסף - לקניה של התאלי שורט .

למעלה