תאמינו או לא אמיתי מאוד

sshniraday

New member
תאמינו או לא אמיתי מאוד

ניכסף לסף ,שלכתוב בדמעה על דף, לא יהיה מקום בכף ,אז שוב אפרוס כנף לזמן שבו אני טס ,בהבזק של גירוד באף מסתכל על יופי שאבד על חוף שלא נדד ,הגב שבה שמיתחבר לרגליים בהירות ושוב רואה רק נקבה מרחוק של טעיות נמסות ופעם היא חלקה ופעם החיוך שלה כובש אתן כול כך שוות אתן , כול כך זונות ,אתן כול כך דורשות, אתן כול כך הורגות אתן כול כך מחיות . אך אף לא יודעות שזה תמיד אני שאתן דוחות,לובש כול פעם חזות אחרת ,ויציג לכם מה שאתן אוהבות, כי נגע בי מתת אל ,שאני יכול כול פעם להיות אחר, ושוב חוזר אלכן ומעניש גם אותכם ,ופעם מספק את תאבון ,ופעם מגשים חלום ,שוב אתן שומעות מה שרציתם שיגרום לכן לחבק .ובבטח שאותי עכשיו בצורה ובאישיות החדשה מתאימה לכם ללכת למיטה כי אני אזיין לך תצורה ,או שהפעם את תלמדי אותי שורה כי ,אני בישבילך פרי דמיונך , מה שתרצי, פעם חמוד, ופעם מצחיק, פעם מיסותרי והנה אחת

מה מד"ב בזה?

קשה לקרוא ככה. התחל להשתמש במקש הenter, והעבר את השיר הגהה ובדיקת לשון (יש לך שגיאות רבות בעברית ובעיות בהגיון) ופיסוק. גם אחרי שתשפר-זה עדיין לא מד"ב.

Yuli Gama

New member
איזה?

אחד שמזלזל בקוראים שלו ומגיש סיפור שלא עבר הגהה? הרעיון של הסיפור אינו מד"בי, הוא מטפורה למשהו בחיים האמיתיים.

cwen

New member
הסיפור שלך לא קריא

אם אתה מרוצה מהעובדה הזו, יופי לך. רק רציתי שתדע שהוא לא קריא.

sshniraday

New member
אולי הדמיון שלך לא מחובר

אלי תקרא שוב אולי תבין רק אנשים חסרי דמיון מיתעכבים על כתיב כי רע ואין על מי לשפוך את חוסר ...............

Boojie

New member
בשיא הנחמדות שאני מסוגלת אליה

אני אומר לך: "הפורום הזה לא בשבילך. לך מכאן". אדם שכותב ברצינות לא מצפה מהקוראים שלו ש"הדמיון שלהם יהיה מחובר אליו". אדם שכותב ברצינות טורח ללמוד את הכלים הבסיסיים של הכתיבה. ואדם ששווה משהו (כותב או לא כותב) לא מסביר לעצמו ביקורת על יצירתו בכך ש"המבקרים הם חסרי דמיון". רוצה לכתוב? תלמד לכתוב. אחר כך נדבר. ובפורום הזה, כדאי לך גם ללמוד לקבל ביקורת.

sshniraday

New member
לכם הדמיון מקובה

לך לך חכמים שכמותך מיזמן לא יצא ליפגוש אדם ששוה משהוא -שתי מונחת על הריצפה אולי אני זה שירים אותך אז יש שגיאות לא כולם מושלמים

Boojie

New member
כן, בסדר, מותק.

עכשיו אפשר לבקש שתלמד בבקשה לכתוב כמו שצריך? קשה לי להבין את מה שאתה כותב. מילא לא לכתוב טוב, אבל לכתוב ככה שאנשים לא יכולים להבין מה אתה כותב זה באמת לא תכונה טובה בשביל סופר.

N Y

New member
אני לא מבין מה את רוצה.

הוא אמר בבירור שיש לנו דמיון מקוּבֶּה. לי אישית יש אמנם יש דמיון מגפילטע פיש, ואני מכיר מישהו עם דמיון מפלאפל, אבל ברור ומובן מאליו שלשאר שוכני הפורום יש דמיון מקובה. בתיאבון!

למעלה